14th April 2013, 15:12
1 out of 2 members found this post helpful.
Era doar o remarcă și până la urmă e o problemă de deontologie. Cel puțin așa o văd eu.
E normal să nu ștergi conținutul (munca ta), dar nu e normal ca link-urile de afiliere să fie active și tu să mai pui (acum de curând) conținut cu link-uri de afiliere. Cum vine asta... tu faci concurență afiliaților? Păi tu nu ești părticică din PS?
14th April 2013, 16:01
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
dotcom
Era doar o remarcă și până la urmă e o problemă de deontologie. Cel puțin așa o văd eu.
E normal să nu ștergi conținutul (munca ta), dar nu e normal ca link-urile de afiliere să fie active și tu să mai pui (acum de curând) conținut cu link-uri de afiliere. Cum vine asta... tu faci concurență afiliaților? Păi tu nu ești părticică din PS?
Faptul ca am trecut la PS va ajuta sa castigati mai mult. Practic, de la 10-15k clickuri pe saptamana am ajuns la aprox. 1-2k clickuri cu un mare trend descendent datorita faptului ca in loc sa dedic 12h/zi pe continut am ajuns la 1-2h pe saptamana. Veniturile din PS acum sunt la 10% din cat era inainte.
Daca ne intersectam in mediile de promovare, ar fi trebuit la tine sa fie o crestere. Iti faci o problema falsa, really, ar trebui sa te bucuri, sunt aici sa va fac pe voi sa castigati mai mult! Asteptati doar un pic, am planuri mari 
@Stefania
Multumesc. Ca idee, nu am venit pentru bani, imi place extraordinar marketingul afiliat si doresc sa il dezvoltam prin PS la un alt nivel in .ro.
Cand mi-a facut Marius Pahomi propunerea i-am spus ca se pune doar problema de cand vin si nu daca accept sau nu.
Astept sugestiile tale printr-un email (prefer aceasta varianta, guess why
) si de asemenea solicitarea ta privind comisioanele.
14th April 2013, 16:09
1 out of 1 members found this post helpful.
@Claudiu
OK! De maine iti trimit punctul meu de vedere asupra partilor ''gri'' din regulamentul PS (din punctul meu de vedere) si solicitarea privind comisioanele.
Weekend placut in continuare