Pagina 115 din 414 PrimulPrimul ... 1565105113114115116117125165215 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.141 la 1.150 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

dotcom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    24

1 out of 2 members found this post helpful.

Cool

Era doar o remarcă și până la urmă e o problemă de deontologie. Cel puțin așa o văd eu.

E normal să nu ștergi conținutul (munca ta), dar nu e normal ca link-urile de afiliere să fie active și tu să mai pui (acum de curând) conținut cu link-uri de afiliere. Cum vine asta... tu faci concurență afiliaților? Păi tu nu ești părticică din PS?

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    36
    Posturi
    888
    Putere Rep
    42

Implicit

In fond, nu e ca si cum ar fi avantajat in vreun fel, nu? Oameni buni, chill, e timpul sa ne mai uitam si in curtea noastra, nu doar in cea a vecinilor.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de matei Vezi Post
    In fond, nu e ca si cum ar fi avantajat in vreun fel, nu? Oameni buni, chill, e timpul sa ne mai uitam si in curtea noastra, nu doar in cea a vecinilor.
    Eu nu as interzice angajatilor (unei platforme de afiliere) sa faca afiliere. Dar le-as interzice sa participe la concursuri, promotii sau sa dau link catre blogurile sau site-urile lor.

Site-urile de afiliere, rankeaza pe baza de content +seo. Un anagajat afiliat nu are avantaj in seo sau nu scrie content mai "bine". Sunt altii care se pricep la SM, sau adwords. Faptul ca lucrezi la o "platforma de afiliere", nu iti ofera avantaj de trafic.

Un angajat are cateva avantaje esentiale. Au acces la datele altor "concurenti", stiu ce se "vinde", si ce misca in piata. Poate alege nisele bune, pe baza datelor la care are acces. La fel de bine, stie (poate) in avans, de lansarea unor noi produse sau oferte, si are avantaj de "timp", in raport cu restul.

Dar, cati dintre angajatii 2 parale, profitshare, altex, okazii.... nu au prieteni?

De ex emag vinde din 15 iunie "covrigi fara gaura". Anuntul nu este inca public, deci ai un avans de cateva luni, sa-ti lansezi un site pe nisa, sa-si scrie (cumpere) content, ..... . Nu e acelasi lucru cu iphone 6 de ex, care mai devreme sau mai tarziu se lanseaza.

Teoretic, angajatii nu au voie sa faca concurenta afiliatilor. Practic, nu stiu daca se respecta. Depinde de trust.

Eu daca as trai din afiliere, mi-as dori sa am prieteni care sa aibe acces la platformele de afiliere

Off: practic ce ma tine sa nu-mi mut site-urile pe numele prietenilor?
    Ultima modificare făcută de Tom; 14th April 2013 la 15:39.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Claudiu Farcas Vezi Post
    Din punctul meu de vedere, e un avantaj pentru platforma in sine faptul ca acum toate sugestiile vor fi implementate si din perspectiva afiliatului si ca platforma primeste si o astfel de abordare in dezvoltare.
    Felicitari! Daca nu erai bun nu te luau! Daca nu te plateau bine, nu acceptai, avand in vedere la ce suma ai realizat din comisioane!
    Personal ma bucur pentru ambele parti...., daca se schimba ceva in bine la profitshare emag poate voi lucra din nou pentru ei.

Si apropo...poate primesc un raspuns la explicatia pe care am cerut-o acum ceva vreme:''de ce mi-au fost sterse de pe fata pamantului toate comisioanele facute, de ce nu au fost anulate asa cum mi-au transmis in scris.''

Si inca ceva foarte important:regulamentul Profitshare trebuie sa fie mai explicit, acum are cateva puncte care lasa loc de interpretari.

Poate ar fi o idee sa deschideti un topic nou:NOUL PROFITSHARE la care sa solicitati afiliatilor sa vina cu probleme reale intampinate, ce idei au, ce dorinte au, etc.
    Mult succes!

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    35

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de dotcom Vezi Post
    Era doar o remarcă și până la urmă e o problemă de deontologie. Cel puțin așa o văd eu.

E normal să nu ștergi conținutul (munca ta), dar nu e normal ca link-urile de afiliere să fie active și tu să mai pui (acum de curând) conținut cu link-uri de afiliere. Cum vine asta... tu faci concurență afiliaților? Păi tu nu ești părticică din PS?
    Faptul ca am trecut la PS va ajuta sa castigati mai mult. Practic, de la 10-15k clickuri pe saptamana am ajuns la aprox. 1-2k clickuri cu un mare trend descendent datorita faptului ca in loc sa dedic 12h/zi pe continut am ajuns la 1-2h pe saptamana. Veniturile din PS acum sunt la 10% din cat era inainte.
    Daca ne intersectam in mediile de promovare, ar fi trebuit la tine sa fie o crestere. Iti faci o problema falsa, really, ar trebui sa te bucuri, sunt aici sa va fac pe voi sa castigati mai mult! Asteptati doar un pic, am planuri mari

@Stefania
    Multumesc. Ca idee, nu am venit pentru bani, imi place extraordinar marketingul afiliat si doresc sa il dezvoltam prin PS la un alt nivel in .ro.
    Cand mi-a facut Marius Pahomi propunerea i-am spus ca se pune doar problema de cand vin si nu daca accept sau nu.

Astept sugestiile tale printr-un email (prefer aceasta varianta, guess why ) si de asemenea solicitarea ta privind comisioanele.

dotcom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    24

Implicit

Claudiu Farcas,

Da, mă bucur că am scăpat de un concurent... asta cred că se gândesc mulți.

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    34

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@Claudiu
    OK! De maine iti trimit punctul meu de vedere asupra partilor ''gri'' din regulamentul PS (din punctul meu de vedere) si solicitarea privind comisioanele.
    Weekend placut in continuare

irealx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Posturi
    338
    Putere Rep
    28

Implicit

Unde ai pus site-urile la vanzare?

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

Implicit

Poate le explici tu celor de la PS ca e cretina tare restrictia pe care o au la unelte.
    Am vrut sa le scriu eu pe email cand mi-au interzis sa folosesc un buton "comanda acum" creat de mine care sa mi se integreze cum trebuie in site, insa ma dadeau afara mai mult ca sigur.

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    Poate le explici tu celor de la PS ca e cretina tare restrictia pe care o au la unelte.
    Am vrut sa le scriu eu pe email cand mi-au interzis sa folosesc un buton "comanda acum" creat de mine care sa mi se integreze cum trebuie in site, insa ma dadeau afara mai mult ca sigur.
    @RedHat

Regula este ca orice unealta custom trebuie aprobata de PS inainte, se respecta o anumita linie in privinta brandului, mediilor de promovare. Link vizual inseamna un plus de responsabilitate si cel putin la eMAG se merge pe o anumita linie in privinta imaginii.
    Nu am si nu cunosc acum toate detaliile (stiu doar din interactiunea mea ca afiliat cu echipa PS), personal sunt implicat mai mult in dezvoltarea PS2 (unde vor fi niste suprize foarte mari).

Fara a iti da un raspuns exact, un exemplu de posibil motiv pentru care un buton de Comanda acum poate fi neaprobat este ca poate fi misleading; insa daca butonul era Comanda acum de la eMAG (deci vizitatorul stia din start ca intra pe alt site, prin click pe buton) atunci ai mai multe sanse de aprobare a metodei custom de folosire a uneltelor. Aceste cazuri se analizeaza individual asa ca transmiteti print screen cu felul de integrare, navigarea (rel _blank, self, etc) si orice detaliu.

Nu va suspenda nimeni daca aveti o alta opinie(serios, obiectivul PS e generarea de conversii), daca transmiteti o nemultumire (sau multumire )..asa ca nu stati inchisi, aveti o problema, nelamurire - cereti ajutor si ce ramane scris de la support este asumat.

Nu am timpul necesar sa fiu foarte activ pe forum, asa ca va rog ca orice solicitare sa o transmiteti prin email, in situatiile speciale o sa ma implic spre rezolvarea favorabila a cererilor din perspectiva afiliatului. Desigur, daca sunt OK.

Multumesc, inca o data, pentru cei care mi-au transmis urari de bine - aici, pe facebook, twitter sau blogul PS

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19