@Lensflare
Daca X nu stie sa dea comanda online, si atunci iti iei adio de la comision. Asa ca e un win mic pentru magazin, afiliatul nu pierde nimic in cazul in care clientul nu stie sa faca comanda online. Corelati ca acum au intrat niste campanii la TV si se educa o anumita categorie de clienti, clienti care nu erau obisnuiti sa comande online dar care daca sunt asistati in comanda online pe viitor sigur vor mai comanda si vor ajunge pe eMAG si prin linkuri de afiliere. Hai, ca nu trebuie sa va explic eu!
Avem in vedere comisionarea totala, acesta e obiectivul nostru, asteptati un pic sa evaluam ce se intampla cu acel widget. Se aduc de multe ori niste chestii in fata (inclusiv eu imi faceam cateva probleme false cand nu stiam toate detaliile) care in fapt nu impacteaza deloc afiliatii. Astept in continuare sugestiile voastre pe mailul de support, au fost doua persoane care au spus ca solicita niste lamuriri si nu am vazut sa primim mail. Daca considerati ca aveti probleme, contactati-ne ca sa va putem ajuta.
Niste cifre interesante aici. Focusati-va si pe aceste produse.
Lucrurile nu sunt chiar in alb sau negru, mai exista posibilitatea in care clientul stie sa faca comanda online si e nehotarat in anumite privinte sau poate doreste detalii suplimentare (referitor la produs, la comanda etc), e foarte normal sa se intample acest lucru. Oamenii in general au tendinta sa intrebe, mai ales pe online.Daca X nu stie sa dea comanda online, si atunci iti iei adio de la comision. Asa ca e un win mic pentru magazin, afiliatul nu pierde nimic in cazul in care clientul nu stie sa faca comanda online.
Si in acest caz tot iti iei adio de la comision!
Personal consider un win putin mai mare pentru magazin, dar am inceput sa ma obisnuiesc cu astfel de lucruri, probabil asta e trendul.
draguta sigla
Cand apare noua versiune ?
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
"la inceput de aprilie"- pana atunci vine iarna in Africa de Sud![]()
AziAprox. aceeași dată ca anul trecut.
Param, pam, pam: Lansare Private Beta Profitshare 2.0 - Marketing afiliat - Profitshare Blog
Pe langa eMAG si Flanco (despre care se stia de ceva timp) apar PCfun si electrofun in Profitshare 2.0
Faza buna e ca mai avem o luna la dispozitie ca sa tot adunam comisioane "intregi".
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
... intre a vrea si a putea ...cale lungaNe propunem ca Profitshare 2.0 sa fie cea mai peformanta retea de afiliere din Europa Centrala si de Est
Pana acum neinteresant.... sa vedem platforma v.2
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)