m-am inscris si eu in lista de asteptareabea astept sa testez si eu in toata reteaua mea de siteuri
![]()
Si eu am facut solictiare pentru private beta, mi-era dor de Flanco.
+1 pentru bannere
Mai vreau un ultim voucher eMAG și bag și eu solicitarea! Sunt nerăbdător!
Am trecut azi la profitshare 2.0 . Parca regret si sunt intristat cat vad cate retineri/impozite se aplicaAstept sa vad prima plata sa vad exact cu cat raman. Am ales impozitarea cu 16% ...
Legat de platforma? Lucrurile par interesante dar totusi mi-as fi dorit mai multe informatii: cum ar fi sursa promovarii (facebook, ppc , site )
Ar fi frumos daca se poate face o legatura din platforma cu contul de bitly. Linkurile scurtate prin site sa apara si in contul bitly.
Surpriza widgetul din site s-a transformat si apare si publicitate flanco, fara ca eu sa fi dorit asta.
Ultima modificare făcută de floryn; 25th April 2013 la 23:14.
16% iti este oprit din castig? Daca este asa nu este exagerat de mult, este destul de ok, normal ca era mult mai bine inainte cu voucher dar daca nu se mai poate ne adaptam. Ce variante mai sunt de ales?
Ultima modificare făcută de Catalin C.; 25th April 2013 la 23:32. Motiv: gramatica
Ar fi fost foarte bine sa fie doar 16% .
Odata se opresc 24%. Toate sumele din profitshare vor fi fara tva.
Cand se face plata din aceasta suma fara tva se mai opresc alte taxe .(16% impozit +5.5%cas+10,5%pensie) . Nu sunt sigur dar cam asa cred ca merge treaba. Si eventual si comisionu bancii. Toti vor trage pe comisioanele noastre
Diferenta este destul de mare, acum primesti 3% din pretul cu TVA iar la generarea voucher-ului ai si un bonus de 5%. Pe noua platforma primesti 3% din pretul fara TVA, ti se opresc diverse taxe si nu mai primesti bonus. Daca inainte prin vanzarea voucherelor te alegeai cu aproximativ 87 - 90% din ce aveai in Profitshare acum o sa primesti direct in cont aproximativ ~ 55-60% deoarece taxele sunt maricele si pierzi TVA-ul.
Cu alte cuvinte eu o sa trec pe noua platforma in ultima zi
LE: floryn a fost mai rapid cu 2 minute![]()
Ultima modificare făcută de LensFlare; 25th April 2013 la 23:47.
Impozitele sunt intre 14 si 32%, gasiti aici detalii. TVA-ul "din comisioane" il primesc doar persoanele juridice platitoare de tva, acestea vor factura totalul comisioanelor platibile +TVA.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)