Ca sa revenim la subiect se pare ca mai sunt comisioane vechi de procesat, doar ce mi-a mai aparut ceva prin profitshare iar ultimul comision, cel putin in cazul meu, este inregistrat luni (26 nov).
Ca sa revenim la subiect se pare ca mai sunt comisioane vechi de procesat, doar ce mi-a mai aparut ceva prin profitshare iar ultimul comision, cel putin in cazul meu, este inregistrat luni (26 nov).
Bun, dacă s-a revenit la topic, vă anunț că mie mi-au apărut comisioane pe zilele marți, miercuri & azi. Ieri contul meu a fost updatat de 4-5 ori, ba comisioane aprobate, ba comisioane noi în așteptare, nimic respins din fericire. ProfitShare începe să revină la normal cu comisioanele, cel puțin în cazul meu.
Eu inca astept fericirea de vineri
Pare totul ok in restul zilelor, inclusiv comisioanele de astazi sunt in normal.
Eu n-am mai inregistrat niciun comision zilele astea. Credeam ca nu prea mai sunt vanzari dar vad ca inca se mai fac ...
ciudat ca eu vad niste comisioane la mine si cel mai probabil vin din recurenta(sau linkuri vechi plasate cine stie pe unde) ca in ultimul timp am cam ignorat profitshare.
sa vedem ce se mai intampla...
Mai e cineva care a inregistrat comisioane pe ziua de astazi si ieri? Eu nu am inregistrat nimic si speram sa fie un delay![]()
au aparut si la mine astazi. in mod surprinzator, din 70 de clickuri din cate s-au dat pe relansat.ro, prin intermediul unui articol in care spuneam ce mi-am luat de BF, au iesit 87 de lei (un tv de 29 de milioane de lei, un storcator si o masina de paine). plus 30 de lei in asteptare (o masina de spalat 1000 lei). pot spune ca sunt super multumit in raport cu efortul depus, daca il pot numi asa![]()
Niste ageamii astia de la eMag, ca sa nu zic hoti!
Au anulat nejustificat absolut toate comisioanele importante ca suma (tot ce depasea 100 lei comision), si au aprobat doar ciurucurile de cativa lei. Se pare ca angajatii lor sunt singurii care fac bani pe spatele nostru, vezi aici exemplu.
Din ce am testat personal si din cate am vazut si la alti afiliati pot sustine cu tarie ca programul Profitshare e o mare magarie, magarie tipic romaneasca, din care nu are de castigat decat brandul lor. Timpul si banii nostri investiti nu conteaza!
Fac ce vor cu conturile voastre, in care voi ati investit timp si bani ca in orice alta afacere, daca nu aproba comisioanele atunci baneaza contul pe motive stiute doar de ei, acoperite de un TOS indescifrabil, atunci cand vad ca iti ridici putin capul din multime si incepi sa faci ceva bani, mai multi decat restul gloatei.
Lucrurile acestea trebuie sa se termine, si ca in orice parteneriat de afaceri, avem nevoie de justificari solide atunci cand ni se iau banii cu japca!
Bineinteles ca de unii singuri nu o sa reusim niciodata sa facem nimic asa ca propun infiintarea unui organism cu personalitate juridica care sa apere drepturile afiliatilor in online din Romania in raport cu orice sistem de afiliere, ca e Profitshare, 2Parale sau un sistem propriu.
O asociatie profesionala care sa poata pune oficial intrebari si careia, daca nu i se raspunde, sa poata actiona in folosul membrilor ei, daca exista una de gen ziceti-mi si dau fuga sa ma inscriu, daca nu ma ofer sa suport absolut toate costurile de infiintare si acopar si costurile unui avocat sau ale unei firme de avocatura care sa lucreze pentru folosul nostru!
Sunt in masura sa cred ca aceste abuzuri trebuie sa inceteze odata, iar afilierea din Romania trebuie sa fie reglementata si sa fie echitabila ambelor parti, sisteme si afiliati.
Nu imi permit sa pierd timp si bani pentru ca un simplu angajat cu 8 clase primare sa faca ce vrea el cu conturile afiliatilor, sa aprobe sau sa nu aprobe comisionale, sa inchida conturi dupa cum il taie pe el capul sau dupa cum s-a trezit de dimineata!
Astept feedback, iar daca printre voi sunt din cei care cred ca infiintarea unei Asociatii care sa apere drepturile afiliatilor din Romania este oportuna va rog sa va exprimati aici, iar eu de maine incep demersurile pentru infiintare.
Ultima modificare făcută de Consumatorul; 29th November 2012 la 21:40.
O sa bage in TOS ca "afiliatul nu poate face parte dintr-un organism cu personalitate juridica care sa ii apere drepturile".
Caut cu jingle.ro.
"Performantele" mele legate de Emag Profitshare
Afisari:945.926
Click-uri:2.155
Comisioane:23,22 RON
Produse vandute:2
Mai da-o'n p.... masii de treaba, le pun la dispozitie spatiu publicitar, apare reclama lor de aproape un milion de afisari, le trimit peste 2 mii de click-uri, si cica am castigat 23 de RON.
Pai mai bine puneam un adsense, ca la peste 2000 de click-uri faceam de 20 de ori mai multi bani.
Sunt total de acord cu cei care spun ca afilierea in Romania e cel pun 50% teapa, in sensul ca nu se inregistreaza (in mod voit) multe comisioane, pt ca nu exista un mod de a verifica acest lucru, totul e la mana angajatilor magazinelor.
Dupa mine, ar trebuie reglementata (legal) piata de afiliere, cu controale si reguli stricte.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)