cred ca trebuie vorbit macar ca idee cu Bogdan Manolea Drept & Internet - noutati si opinii pentru a stii ce si cum
cred ca trebuie vorbit macar ca idee cu Bogdan Manolea Drept & Internet - noutati si opinii pentru a stii ce si cum
vroiam sa incep si eu putina afiliere dar ma las la mana mea...
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
Vreau sa va intreb ceva: unui angajat eMag, ca-i sofer, vanzator sau contabil, credeti ca ii este greu sa faca un cont in Profitshare pe numele lui masa si astfel sa bage comisioane intr-o veselie, avand acces la sistem?
Pe cat de puternic si bine organizat poate fi un sistem de afiliere, intotdeauna va exista o celula slaba ca va face ce o taie capul!
Caz concret:
sistemul de cashback Lyoness (pentru cei care il stiu)
Acestia aveau contract cu Carrefour-ul (acum l-au reziliat) astfel incat cine avea un card Lyoness si facea cumparaturi din Carrefour primea in cont 1% din valoarea cumparaturilor.
Pana aici totul ok, sistem puternic, international, oameni seriosi.
Pana a intervenit factorul uman, romanul neaos.
Toti angajatii Carrefour si-au facut carduri Lyoness, si isi bagau cardul la orice cumparatura facuta prin terminalul lor.
Pana s-a prins Lyoness (sistem puternic, international, oameni seriosi)
Si au limitat folosirea unei card la maximul 2 tranzactii la acelasi magazin pe zi.
Atunci anagajatii Carrefour au inceput sa faca carduri noi intr-o veselie (mame, tati, unchi si verisoare)
Si au continuat sa prospere si sa rada de sistemul puternic international.
Pana cand acestia au reziliat contractul si s-au dus.
Personal am cumparat lucruri de peste 10.000 Ron intr-o zi din Carrefour iar cand am dat cardul pentru cashback casiera l-a si trecut pe al ei asa ca cashbackul meu (cacafonie intentionata) a fost pa! Angajata la fel, ulterior. Cu probe.
Concluzia: Oricat de bine pus la punct si de corect este un sistem de afiliere, intotdeauna exista cineva care sa ti-o traga!
Mie cel mai tare mi-e ciuda faptul ca imi anuleaza comenzi de peste 30 de lei si le aproba de 4, 5, 7 lei. Culmea!
in plus, cele de peste 30 lei, sunt telefoane. cele de 4-5-6 lei sunt mixere, stiinte umaniste, multifunctionale. prostii.
Cum imi dai tu mie comision pentru stiinte umaniste (de 6 lei) cand eu vand telefoane?
Vand Advertoriale (pr 5)
Vali, e simplu. Ala care a dat click pe linkul tau de afiliat vroia initial sa-si ia un iPhone 5, dar odata intrat pe siteul eMag, brusc la apucat dorul de carte si s-a razgandit si a cumparat Psihanaliza si stiintele umaniste - Otto Rank. Hanns Sachs![]()
Vad ca au inceput sa se aprobe si cateva comisioane si chiar sa apara cateva comisioane noi. Daca se aproba 80% din ce am, ma declar multumit pentru cat am muncit pentru BF.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Da, probabil.
La fel si in cazul telefonului Galaxy S3. Care e probabilitatea ca din, 300 de click-uri sa nu-l cumpere nimeni?
Un alt exemplu. Ce comisioane crezi ca a facut telefoanesamsung.net tinand cont ca a avut 2300 de click-uri livrate?
Vand Advertoriale (pr 5)
Chiar credeati ca o sa va aprobe comisioane mari?
Am trimis zilnic cateva sute de clickuri pe Samsung Galaxy S3 si mii de clickuri in total. Dupa valoarea comisioanelor, si fiind incadrate la "Telefoanel mobile", imi dadeam seama ca era vorba de achizitii de S3. Totusi, niciunul nu mi-a fost aprobat. TOATE au fost respinse, de-a lungul timpului. TOATE.
Ca de altfel orice comision maricel.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
Au fost respinse la tine, dar sunt singur ca exista cineva care se bucura de ele!
De altfel e clara treaba, se resping comisioanele mari, se aproba ciurucurile.
Eu personal am avut un comision de 250 Ron, un TV de peste 8000 Ron cumparat e cineva care a venit din cautari pe articol targetat 100%. Respins.
E clar ca interesul eMag e doar ca voi sa le folositi bannerele si astfel sa le crestem vizibilitatea iar cand, doamne fereste vreun afiliat mai da si el cate o lovitura venita dupa multe nopti nedormite si bani investiti, macaroana se taie imediat de la radacina!
Dar ce ne mai miram atat?
Ultima modificare făcută de Consumatorul; 29th November 2012 la 23:06.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)