Pagina 72 din 414 PrimulPrimul ... 2262707172737482122172 ... UltimulUltimul
Rezultate 711 la 720 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    Bannerele nu convertesc asa bine.
    Ale dracu ele bannere.
    Ce vezi acolo mixere, masini de spalat sau aparate foto au venit de la bannere.

Telefoane mobile au fost vandute 5 bucati. 4 cica au fost anulate, unul e in asteptare.
    E vreo sansa sa aprobe al cincilea telefon?
    Imagini atașate Imagini atașate
    Vand Advertoriale (pr 5)

Consumatorul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    4th February 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    713
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Vali D Vezi Post
    Ale dracu ele bannere.
    Ce vezi acolo mixere, masini de spalat sau aparate foto au venit de la bannere.

Telefoane mobile au fost vandute 5 bucati. 4 cica au fost anulate, unul e in asteptare.
    E vreo sansa sa aprobe al cincilea telefon?
    Ba da ala cu stiinte umaniste nu a luat una ci 4! Eu zic ca asta e nisa care merge cel mai bine la eMag. De maine bag Adwords la greu pe nisa asta.....!

Referitor la intrabarea ta, raspunsul meu e DA. Sunt sanse.

Si hai sa deconspir un secret al afilierii. Bannerele nu convertesc. Ele sunt create ca sa creasca awareness-ul firmei.

E ca si cum ai lasa pe cineva sa planteze un copac la tine in curte. Dar din care tu nu o sa beneficiezi niciodata nici de un mar si nici de umbra pe care el o face. Dar vei trai fericit ca ai o curte frumoasa.

Later edit: Uitandu-ma mai atent la vanzarile tale, si facand o analiza sumara, am ajuns la concluzia ca cei 4 care au vrut initial sa-si ia un telefon mobil au renuntat pentru Stiintele Umaniste.

E din ce in ce mai greu sa descifrezi in ziua de de azi comportamentul consumatorului, iar bietii analisti de marketing cred ca isi dau acum cu tastaturile in cap cand vad pana unde s-a ajuns!
    Ultima modificare făcută de Consumatorul; 29th November 2012 la 23:56.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de Consumatorul Vezi Post

Later edit: Uitandu-ma mai atent la vanzarile tale, si facand o analiza sumara, am ajuns la concluzia ca cei 4 care au vrut initial sa-si ia un telefon mobil au renuntat pentru Stiintele Umaniste.

E din ce in ce mai greu sa descifrezi in ziua de de azi comportamentul consumatorului, iar bietii analisti de marketing cred ca isi dau acum cu tastaturile in cap cand vad pana unde s-a ajuns!
    )) Foarte corecta "predictia". Cred ca totusi si cei care au venit dupa ipad & mixere, au ajuns tot la stiinte umaniste!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    40

Implicit

Deci daca imi vor anula al cincilea telefon, voi avea o noua "stiinta"?
    wow. cat de tare!
    Vand Advertoriale (pr 5)

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Consumatorul Vezi Post

Lucrurile acestea trebuie sa se termine, si ca in orice parteneriat de afaceri, avem nevoie de justificari solide atunci cand ni se iau banii cu japca!

Bineinteles ca de unii singuri nu o sa reusim niciodata sa facem nimic asa ca propun infiintarea unui organism cu personalitate juridica care sa apere drepturile afiliatilor in online din Romania in raport cu orice sistem de afiliere, ca e Profitshare, 2Parale sau un sistem propriu.

O asociatie profesionala care sa poata pune oficial intrebari si careia, daca nu i se raspunde, sa poata actiona in folosul membrilor ei, daca exista una de gen ziceti-mi si dau fuga sa ma inscriu, daca nu ma ofer sa suport absolut toate costurile de infiintare si acopar si costurile unui avocat sau ale unei firme de avocatura care sa lucreze pentru folosul nostru!

Sunt in masura sa cred ca aceste abuzuri trebuie sa inceteze odata, iar afilierea din Romania trebuie sa fie reglementata si sa fie echitabila ambelor parti, sisteme si afiliati.

Nu imi permit sa pierd timp si bani pentru ca un simplu angajat cu 8 clase primare sa faca ce vrea el cu conturile afiliatilor, sa aprobe sau sa nu aprobe comisionale, sa inchida conturi dupa cum il taie pe el capul sau dupa cum s-a trezit de dimineata!

Astept feedback, iar daca printre voi sunt din cei care cred ca infiintarea unei Asociatii care sa apere drepturile afiliatilor din Romania este oportuna va rog sa va exprimati aici, iar eu de maine incep demersurile pentru infiintare.

Am propus si eu inca din septembrie infiintarea unei asociatii , dar lumea nu prea vrea sa se implice, ma refer la afiliati. Unii care nu au inteles, m-au acuzat ca am vrut sa-mi deschid o filiala sau alte ineptii.
    Cel mai inversunat inamic al meu, pe care intre timp l-am potolit a fost acesta.
    Probabil cand va ajunge cutitul la os cautati o solutie. Da, asociatia este o solutie. Si o consider o cale legala care poate solutiona si conflictele de interese. Aici ma refer la faptul ca nu este permis sa fi in acelasi timp si afiliat manager si afiliat.
    In 2Parale, a ramas cel putin un astfel de caz (la Matar), dupa plecarea Altex ...(cand erau doua cazuri).

Poate ca acum sunt mai putini de "gica contra".
    Eu sunt pentru.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    Am propus si eu inca din septembrie infiintarea unei asociatii , dar lumea nu prea vrea sa se implice, ma refer la afiliati. Unii care nu au inteles, m-au acuzat ca am vrut sa-mi deschid o filiala sau alte ineptii.
    Cel mai inversunat inamic al meu, pe care intre timp l-am potolit a fost acesta.
    Probabil cand va ajunge cutitul la os cautati o solutie. Da, asociatia este o solutie. Si o consider o cale legala care poate solutiona si conflictele de interese. Aici ma refer la faptul ca nu este permis sa fi in acelasi timp si afiliat manager si afiliat.
    In 2Parale, a ramas cel putin un astfel de caz (la Matar), dupa plecarea Altex ...(cand erau doua cazuri).

Poate ca acum sunt mai putini de "gica contra".
    Eu sunt pentru.
    Eu stiu ca sunt cel putin 3 persoane care sunt si afiliati si manageri, dar din punctul meu de vedere singura conditie care ar trebui impusa ar fi ca afiliat manager-ul sa nu aibe voie sa fie si afiliat in acelasi timp pentru compania in cauza, atat.

Legat de comisioanele profitshare va spun ca eu inca sunt stupefiat de rata mare de respingere calculand la valoarea comisioanelor (45%). Confirm si eu problemele cu acele comisioane mici care se aproba la cateva zile si problemele comisioanelor mari care majoritatea sunt respinse (inca il am in asteptare pe cel de 600 lei). Rata de respingere a comisioanelor ce depasesc 100 de lei la mine este de 90%.
    Problema e ca pe cei de la eMAG ii cam doare in basca de afiliati si daca vrei sa-i promovezi ar trebui sa iei in calcul rata mare de respingere a comisioanelor mari, posibilitatea sa-ti inchida contul ca nu ai fes colorat si sa ramai fara banii investiti, etc.
    Ultima modificare făcută de Dragos Bunea; 30th November 2012 la 01:00.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    33

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    Eu stiu ca sunt cel putin 3 persoane care sunt si afiliati si manageri, dar din punctul meu de vedere singura conditie care ar trebui impusa ar fi ca afiliat manager-ul sa nu aibe voie sa fie si afiliat in acelasi timp pentru compania in cauza, atat.
    Am gandit si eu ca tine, pana am avut curiozitatea sa vad ce inseamna un afiliat manager, am cautat pe net si am gasit anuntul lui Altex:
    si mentionez doar un paragraf:
    Responsabilitati:
    Dezvoltarea programului de afiliere;
    Implementarea strategiei nationale de afiliere si monitorizarea permanenta a rezultatelor;
    Mentinerea relatiei cu partenerii afiliati;
    Elaborarea si implementarea campaniilor de marketing online – prin afiliere;
    Monitorizarea activitatilor afiliatilor si a indicatorilor de performanta;
    Analiza rezultatelor pe fiecare partener in parte;
    Monitorizarea activitatilor competitiei pe zona de afiliere;

Afiliat managerul, cand aproba un afiliat in sistem, ii studiaza portofoliul de site-uri, in primul rand. De ce sa vada un coleg afiliat siteurile mele? Este un conflict de interese gras!!!
    Apoi cum crezi ca face "Monitorizarea activitatilor competitiei"? Cine promoveaza competitia? afiliatii! Cum poti sa-i studiezi?...si va las pe voi sa mergeti cu imaginatia mai departe.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    Am gandit si eu ca tine, pana am avut curiozitatea sa vad ce inseamna un afiliat manager, am cautat pe net si am gasit anuntul lui Altex:
    si mentionez doar un paragraf:
    Responsabilitati:
    Dezvoltarea programului de afiliere;
    Implementarea strategiei nationale de afiliere si monitorizarea permanenta a rezultatelor;
    Mentinerea relatiei cu partenerii afiliati;
    Elaborarea si implementarea campaniilor de marketing online – prin afiliere;
    Monitorizarea activitatilor afiliatilor si a indicatorilor de performanta;
    Analiza rezultatelor pe fiecare partener in parte;
    Monitorizarea activitatilor competitiei pe zona de afiliere;

Afiliat managerul, cand aproba un afiliat in sistem, ii studiaza portofoliul de site-uri, in primul rand. De ce sa vada un coleg afiliat siteurile mele? Este un conflict de interese gras!!!
    Apoi cum crezi ca face "Monitorizarea activitatilor competitiei"? Cine promoveaza competitia? afiliatii! Cum poti sa-i studiezi?...si va las pe voi sa mergeti cu imaginatia mai departe.
    Stefania, eu sunt printre cei care nu sunt de acord cu tine. Cred ca perceptia ta despre online, afacere online, venituri din online, afiliere .... e complet gresita.

Problemele cu afiliatii sunt si vor fi forever, cu sau fara asociatie. Daca pe x magazin il doare la basca de afiliati, il doare la palarie de asociatie. Temei legal nu exista, model de business nu exista, tine de piata si de brand. Propun subiect inchis.

Cat despre razboiul tau cu kidu, e o chestie personala, si nu-si are locul in topicul asta.

Anuntul nu are legatura cu concurenta, e un anunt de job, dupa mine, slab conceput, dovada faptul ca sunt la inceput si sunt oricum depasiti de evenimente.

"conflictul de interese" cred ca e "cras" nu gras. Gras e Kidu! Si nu cred ca e conflict de interese, site-urile ti le poate studia oricine. Cred ca si 2 parale e "gras", ca si google, .......Dar oare daca sotia lui Kidu avea site-urile de afiliere, te mai deranja? NU, pentru ca nu stiai, "fapta" fiind aceeasi! Daca maine le transfera catre Dan, te mai deranjeaza? Sau e nevoie de o asociatie care sa investigheze, proprietarii site-urilor de afiliere, si angajatii pe joburi care includ in fisa postului, taskuri de afiliere? Intelegi unde bat?

"competitia" pentru altex, in cauza, nu e site-ul tau (afiliat) care ii promoveaza produsele! Cred ca vrei sa spui prea multe in acelasi timp, si le amesteci.

De fiecare data scrii cu rautate, si incerci sa "o dai" cum iti convine tie. Eu cred ca lipsa de experienta nu e un motiv pentru conspiratii si mai ales sugestii pentru o lume pe care inca nu ai inteles-o.

Da, Kidu greseste, dar nu transforma activitatea ta zilnica intr-o cautare de greseli si explicarea lor cat mai detaliata, poate, cine stie, intelege cineva ca de fapt, Kidu e vinovat de haosul din afiliere!

Sry de off.
    Ultima modificare făcută de Tom; 30th November 2012 la 01:59.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    33

Implicit

@Tom
    Si tu se pare ca esti un alt "doctor" in analiza oamenilor. Dar din pacate acesta nu este un forum de psiho sa dai verdicte halucinante "lume pe care nu ai inteles-o" ) sau "perceptia ta despre online este gresita" Apropo cum ti-ai dat seama? ) bla bla-uri ...alte prostii.
    Daca te rezumai la faptul ca nu te intereseaza asociatia, sau ca nu consideri ca este conflict de interese, era ok. Cum ar fi sa incep sa bat si eu campii in ceea ce te priveste:"Se pare ca ai probleme si crezi ca daca ii analizezi la microscop pe ceilalti, problemele tale vor disparea si vei fi mai fericit!" Alooooo!!! )

Da, sunt pentru o asociatie a afiliatilor si am o experienta similara in spate, am discutat cu cativa dintre voi, cu cat ne strangem mai multi cu atat va fi mai bine. Lucrurile astea dureaza pana stim exact ce dorim si avem nevoie de asistenta juridica; pot oferi un ajutor si in acesta privinta. Am creat un grup de discutii pe Linkedin pentru ca nu toti afiliatii pot avea acces la acest forum, cei interesati va rog dati-mi un mesaj.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    )) Foarte corecta "predictia". Cred ca totusi si cei care au venit dupa ipad & mixere, au ajuns tot la stiinte umaniste!
    Semn bun, poporul roman a pus mana pe carte. In 2013 vom fi cei mai culti din europa.
    Eu zic sa ii dam un premiu pentru propasirea culturii, toti manelistii care vroiau un iPhone au ales sa citeasca stiinte umaniste

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    Un afiliat manager vede toate tehnicile tale de promovare, vede din "secretele" tale in afiliere si daca este afiliat le va folosi in interes propriu.
    De exemplu concursurile de genul iChallenge, tu nu ai sanse in fata unui om care are acces la astfel de informatii, sau ai sanse mult mai mici. Nu stiu cine este la Matar, dar acum este concursul pe fashion si a observat poate ca articolele sau site-urile lui X convertesc foarte bine pentru ca a facut o chestie si el poate sa se foloseasca de asta si sa genereze rapid comisioane folosind inovantia, dar te rog sa te gandesti ca un astfel de om are acces la toate ideile bune ale tuturor afiliatilor.

Un om care are acces la un cont de afiliat manager vede care este genul de articole care convertesc, in ce fel dezvolta un afiliat campania, care sunt inovatiile aduse de acesta si sunt si eficiente. Si nu este neaparat necesar ca el sa fie afiliatul, poate sa aiba cont pe numele sotiei, tatalui, etc.

Eu chiar daca ma uit pe site-ul unui afiliat nu stiu ce converteste si ce nu, si poate el converteste bine pe un alt site pe care nu il cunosc, nu am cum sa ii aflu reteta de succes.

Astea sunt cateva exemple unde apare conflictul de interese, dar pot aparea multe situatii.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19