Pagina 172 din 414 PrimulPrimul ... 72122162170171172173174182222272 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.711 la 1.720 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

irealx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Posturi
    338
    Putere Rep
    28

Implicit

Poate ma lamureste si pe mine cineva ca de pe blogul emag nu prea am inteles Daca eu nu dau curs invitatiei pana pe 30 iunie ce se intampla?

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de irealx Vezi Post
    Poate ma lamureste si pe mine cineva ca de pe blogul emag nu prea am inteles Daca eu nu dau curs invitatiei pana pe 30 iunie ce se intampla?
    Din ce am inteles eu nu vei mai putea migra catre Profitshare 2.0, vei putea cere voucher pana pe 30 iulie, nu vei mai putea inregistra comisioane si dupa 30 iulie vei pierde toate datele din platforma. O sa poti sa faci un cont nou, dar nu vei avea si datele din vechea platforma.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

O mica mare curiozitate: Are cineva idee ce se intampla daca se face comanda de pe versiunea mobila a site-ului (m.emag.ro)? Se inregistreaza comisionul?

Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Cea mai mare problema la mine este ca nu am primit butonul si cum maine e ultima zi lucratoare, iar eu e posibil sa dispar peste week-end undeva departe de civilizatie ma duce cu gandul ca s-ar putea sa fiu singurul care ramane in eMAG Profitshare.
    O simpla parere, cei care au gandit migrarea asta au gandit-o prost pentru ca nu poti sa spui ca cine nu trece in 2.0 pana pe 30 iunie ora 23.59 nu va mai putea migra ulterior si va pierde datele in conditiile in care mai sunt doar cateva ore si exista afiliati care nu au primit butonul verde cel vestit.
    Unde mai punem si faptul ca migrarea presupune si validarea tuturor site-urilor manual si cum nu cred ca va lucra cineva in week-end e foarte posibil sa se piarda pe drum ceva comisioane, eu am doar vreo 7-8 site-uri, dar sunt altii care au mai multe si va fi neplacut.
    Daca tot ne laudam ca suntem profesionisti, hai sa facem naibii lucrurile in mod profesionist!

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

Implicit

O simpla parere, cei care au gandit migrarea asta au gandit-o prost pentru ca nu poti sa spui ca cine nu trece in 2.0 pana pe 30 iunie ora 23.59 nu va mai putea migra ulterior si va pierde datele in conditiile in care mai sunt doar cateva ore si exista afiliati care nu au primit butonul verde cel vestit.
    Eu desi am butonul nu pot face migrarea deoarece am trimis o cerere de plata in lei acum 3 saptamani, cerere pe care datorita profesionalismului nu au reusit sa o onoreze in timp util. Super tare!

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    cine nu trece in 2.0 pana pe 30 iunie ora 23.59 nu va mai putea migra ulterior si va pierde datele in conditiile in care mai sunt doar cateva ore si exista afiliati care nu au primit butonul verde cel vestit.
    Unde mai punem si faptul ca migrarea presupune si validarea tuturor site-urilor manual si cum nu cred ca va lucra cineva in week-end e foarte posibil sa se piarda pe drum ceva comisioane, eu am doar vreo 7-8 site-uri, dar sunt altii care au mai multe si va fi neplacut.!
    Dragos, migrarea efectiva se va putea face si dupa aceasta data.

adstart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Vârstă
    37
    Posturi
    160
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    Cea mai mare problema la mine este ca nu am primit butonul si cum maine e ultima zi lucratoare, iar eu e posibil sa dispar peste week-end undeva departe de civilizatie ma duce cu gandul ca s-ar putea sa fiu singurul care ramane in eMAG Profitshare.
    Unde mai punem si faptul ca migrarea presupune si validarea tuturor site-urilor manual si cum nu cred ca va lucra cineva in week-end e foarte posibil sa se piarda pe drum ceva comisioane, eu am doar vreo 7-8 site-uri, dar sunt altii care au mai multe si va fi neplacut.
    Daca tot ne laudam ca suntem profesionisti, hai sa facem naibii lucrurile in mod profesionist!
    buna dimineata Dragos iti pun si eu o intrebare, te mai mira ceva cand e vorba de eMAG ? dupa atatea lături peste față ce ne-au dat noua afiliatilor, inca te mai mira ceva ??? crezi ca ii doare-n cot ca vine weekendul si ca vom avea nevoie de timp unii pentru aprobare siteuri si etc ... ? (unii avem zeci de siteuri de verificat). Dupa tot ce s-a discutat pe forum aici despre, repet, lăturile primite de afiliati in mufă de la eMAG eu cred ca ar trebui sa nu ne mai mire nimic.

Nici eu nu am inca butonul ala blestemat si la fel si eu in weekend probabil voi fi plecat.

BTW: "Pana la aprobarea unui website din partea Profitshare, acesta nu va putea inregistra conversii in contul de afiliat." chestia asta e dumnezeiasca ... Oare afiliatii care avem linkuri de afiliere pe diferite siteuri (care nu ne apartin), gen advertoriale, etc. ce facem ? Nu facem nimic, CORECT! DAAAAAR cei care avem linkurile scurtate prin multe alte siteuri de scurtat linkuri diferite de cel de la eMAG ? Ce facem ? NIMIC!. Corect.

Citat Postat în original de Claudiu Farcas Vezi Post
    asta m-a mai linistit putin.

Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Claudiu Farcas Vezi Post
    Ok, dar dupa data de 30 nu voi mai inregistra comisioane in vechea platforma. Dupa parerea mea era mai simplu sa oferiti tuturor afiliatilor posibilitatea de a migra si apoi sa puneti un termen limita. Era mai putina bataie de cap.

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    35
    Posturi
    888
    Putere Rep
    42

Implicit

Eu am inregistrat comisioane si cu un site neverificat.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Sincer mi se pare un pic absurd obligativitatea verificarii siteurilor.
    daca cumpar un articol publicitar la zoso, de exemplu, in care pun un link afliat nu se inregistreaza comisioanele pentru ca nu sunt verificat eu ca proprietar al siteului? WTF?
    Ok, verificare siteurilor este o chestie utila pt generarea unor rapoarte detaliate de catre afiliati, dar de aici pana la a introduce obligativitatea validarii siteurilor, e cale lunga.
    Off topic: aceeasi obligativitate este si la Altex (kidule, poate faci ceva in privinta asta)
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19