INCREDIBIL ... in contul unui prieten care NU a fost activ de vreo juma de an i-a aparut butonul verde ... eu inca astept ...
INCREDIBIL ... in contul unui prieten care NU a fost activ de vreo juma de an i-a aparut butonul verde ... eu inca astept ...
Se misca greu treaba. Deja am lichidat tot din cont si astept sa apara butonul magic
@BlogDeProst aceeasi situatie, nici o modificare saptamana aceasta.
Si aici aceeasi problema. Eu nu inteleg daca migrarea efectiva se va putea face si dupa 31 iunie atunci de ce nu mai asteptati?![]()
Eu am facut cerere pentru acel buton de vreo 5 ori pana acum si degeaba. Ii doare la `nea Vasile!
Eu sunt curios ce se va intampla cu acele comisioane, aproape de 10 milioane.![]()
Le incasezi cash pe noua platforma, asta daca nu apar diverse probleme si acele comisioane sunt facute pe site-uri ce incalca TOS-ul eMag.
Da, m-am grabitEu am avut niste bani aprobati si sambata, deci mai este ceva timp
Banuiesc ca trecerea in PS2 nu trebuie aprobata manual
![]()
Trecerea nu, dar site-urile cu care faci comisioane DA.
Cititi mai cu atentie: ""Dupa ce declarati si validati website-urile voastre, acestea vor fi verificate de un membru al echipei Profitshare pentru a stabili daca sunt intrunite toate conditiile de promovare ale retelei.
Pana la validare unui website din partea Profitshare, acesta nu va putea inregistra conversii in contul de afiliat. De aceea va recomandam sa declarati fiecare website in care faceti promovarea imediat ce ati trecut la reteaua Profitshare 2.0.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)