exact la asta ma refeream si eu robyroysi eu am advertorilale cu link de afiliere de la emag pe mai multe bloguri ... ca sa nu ami spun de articole care au linkuri prescurtate prin alte siteuri care nu sunt introduse la ProfitShare.
exact la asta ma refeream si eu robyroysi eu am advertorilale cu link de afiliere de la emag pe mai multe bloguri ... ca sa nu ami spun de articole care au linkuri prescurtate prin alte siteuri care nu sunt introduse la ProfitShare.
Sunt doar curios, cum se procedeaza in cazul facebook sau google adwords?
Off: pe altex ai obligativitatea de a declara siteul, nu esti obligat sa introduci taguri sau alte chestii pentru a demonstra ca esti owner.
Eram aproape sigur ca nu se inregistreaza de cand a "trecut" Claudiu Farcas pe aici si nu a scris nimic despre acest aspect, din ce am observat scrie doar cand e de bine
P.S. Nu stiu cum e la voi, dar la mine aproximativ 15 - 20% din trafic vine de pe dispozitive mobile.
Ultima modificare făcută de LensFlare; 27th June 2013 la 19:38.
Imi pare rau, nu imi permite timpul sa citesc tot.. da, se inregistreaza si conversiile de pe telefonul mobil. Din pacate vizitele respective, din ce am analizat pe site-urile mele, nu prea sunt monetizabile..sau nu am fost eu suficient de creativ la vremea respectiva. Poate creste insa pe viitor.
E ok atunci, poate @memelea a facut o greseala cand a testat.
Inca o chestie, daca fac cerere de voucher pot intra imediat in PS2 sau trebuie sa astept pana primesc voucherul?
Ultima modificare făcută de LensFlare; 27th June 2013 la 20:23.
Cu riscul de a fi criticat spun inca odata ca sunt de acord cu verificarea cat mai stricta a site-urilor. Trebuie sa acceptam ca este un sistem concurential si cu cat este mai multa curatenie cu atat mai bine. Nu se mai poate pentru unii muma, pentru altii ciuma. Adica, sa ajunga cei care respecta regulile sa fie numiti "fraieri". N-ar fi corect! Cu totii vom "pierde" anumite link-uri dar transparenta ne va fi, pana la urma, de folos tot noua.
Insist pe dreptul advertizerilor de avea conturi de afiliat. Nici asta nu mi se pare corect. Se pot folosi de acest drept pentru a converti click-urile afiliatilor. Sa nu mai punem faptul ca folosesc instrumente la care eu ca afiliat nu am acces si nu este exclus ca unele dintre ele sa nu fie permise (ma refer inclusiv la redirectionari).
Trebuie lamurita cat mai repede si problema link-urilor trecute prin link shortener pe propriul site. Sunt multi afiliati care au mers exclusiv pe acest sistem (nu e cazul meu, am doar cateva) si le va fi greu sa modifice totul.
Trebuie discutate si lamurite odata si aceste probleme. Si trebuie sa fie reguli generale, fara derogari, fara a avantaja pe cineva. Altfel...
Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
In profitshare 2.0 cand creezi widget nu mai poti alege categoria de produse?
Imi arata produse cu totul aiurea fata de natura site-ului!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)