Pagina 273 din 414 PrimulPrimul ... 173223263271272273274275283323373 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.721 la 2.730 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Pai cei mai multi bani se faceau din adwords , acum nu se mai poate .

Pune cifre sau fa cumva sa te cred. Imi este greu sa cred ca inregistrati peste 20000~25000 de comisioane .
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de Claudiu Farcas Vezi Post
    @Marius Morariu
    Imi jignesti colegii, ma jignesti pe mine si vrei sa mai purtam o discutie si sa te mai si aplaud? Imi pare rau, asta nu se va intampla.
    Aplauze va ofeream eu cu cea mai mare placere daca aveati alta atitudine fata de noi, astia de ne agitam pe aici. Dialogul nu-si mai are rostul de mult din pacate. Si mie imi pare rau, sincer.

irealx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Posturi
    338
    Putere Rep
    29

Implicit

Cum a mers saptamana asta la voi? La mine a fost extraordinar de prost in comparatie cu saptamana trecuta.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    50

Implicit

La mine a fost extraordinar de prost in comparatie cu saptamana trecuta
    Same here! Defapt luna intreaga e o dezamagire, adica ma asteptam sa mearga mai bine ca in august dar sunt la acelasi nivel din mai toate punctele de vede, click-uri, comisioane si venituri.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

geo888 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th December 2007
    Posturi
    259
    Putere Rep
    34

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Dupa ultimele miscari din piata greilor in afiliere, adica mediafax intra in 2p, cred ca pina la anul profitshare va fi mult mai mic si decit altex afiliere. De asemenea la cum se comporta cu afiliatii si cu aprobarea/respingerea comisioanelor,incet incet vor pierde din cota de piata. Degeaba incearca tot felul de strategii cu promotii peste promotii, cu reduceri peste reduceri,cu livrari duminica etc. Probabil ca nu mai au nevoie de afiliere, sau nu mai vor sa plateasca corect pt afiliere. E bine asa...DAR CIND VOR REALIZA CA AU SCAZUT FOARTE JOS...VA FI PREA TIRZIU...

irealx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Posturi
    338
    Putere Rep
    29

Implicit

Ori exista o problema in platforma ori nu vor sa plateasca prea multi bani pentru afiliati, eu la concluzia asta am ajuns.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    56
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de irealx Vezi Post
    Cum a mers saptamana asta la voi? La mine a fost extraordinar de prost in comparatie cu saptamana trecuta.
    Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    Same here! Defapt luna intreaga e o dezamagire, adica ma asteptam sa mearga mai bine ca in august dar sunt la acelasi nivel din mai toate punctele de vede, click-uri, comisioane si venituri.
    Surprinzator ce spuneti. La mine a mers foarte rau in trecut dar acum se simte o usoara crestere. Nu ma grabesc insa cu aprecierile, sunt inca departe de propriile asteptari.

Citat Postat în original de geo888 Vezi Post
    Dupa ultimele miscari din piata greilor in afiliere, adica mediafax intra in 2p, cred ca pina la anul profitshare va fi mult mai mic si decit altex afiliere. De asemenea la cum se comporta cu afiliatii si cu aprobarea/respingerea comisioanelor,incet incet vor pierde din cota de piata. Degeaba incearca tot felul de strategii cu promotii peste promotii, cu reduceri peste reduceri,cu livrari duminica etc. Probabil ca nu mai au nevoie de afiliere, sau nu mai vor sa plateasca corect pt afiliere. E bine asa...DAR CIND VOR REALIZA CA AU SCAZUT FOARTE JOS...VA FI PREA TIRZIU...
    Eu tot n-am priceput: care va fi avantajul afiliatilor din miscarea de mai sus, de se bucura atata?

In ProfitShare, pe luna in curs, eu am zero comisioane anulate. Nu sunt asa multe, dar nu sunt nici anulate.

Eu de alte probleme m-as lega daca vrem sa ne fie bine. Ma refer la spamul de link-uri de afiliere facut in asa fel incat sa nu poata genera conversii.
    Nu este acceptabil ca un site neacceptat in platforma sa aiba link-uri active si la mai bine de o luna de cand a fost eliminat. Consider ca este de datoria ProfitShare sa dea un ultimatum posesorului si daca nu dispar link-urile sa ia masuri. Chiar nu se poate?

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    50

Implicit

Tinand cont ca in ultimele 3 luni de zile au fost 2 regularizari eu o astept si pe a 3-a Nu pot sa spun ca e grav la mine, e ok doar ca ma asteptam sa fie mai bine un pic fata de august, am inceput bine cu un comision frumos ce a fost si aprobat intre timp, insa undeva pe la mijlocul lunii s-a rupt filmul si daca nu aveam acel comision frumusel acum eram sub luna august la venituri, deci undeva e o problema, ori la mine, ori la ei, vedem.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

geo888 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th December 2007
    Posturi
    259
    Putere Rep
    34

Implicit

Din afirmatiile afiliatilor si problemele aparute in ultimul timp se ridica urmatoarea ipoteza. Inainte de migrare platforma, erau foarte mult si intens promovati. Acum inca ei mai primesc vinzari generate de afiliati prin promovarile din trecut cu numar mare de pagini si link-uri existente inca in site urile afiliatilor. Costurile profitshare de functionare sunt cu siguranta mai mari decit atunci cind era gestionata de emag singur, chiar daca au crescut in procent unele comisioane si au crescut nr de advertiseri.
    Miscarea mediafax cu 2p nu ne ajuta pe noi cu nimic, dar o sa duca platforma profitshare mult mai jos.
    Unii din advertiserii existenti acum in PS fie vor pleca, fie vor renunta.
    Momentan le convine sa nu ne platesca comisioane si sa anuleze sau sa intirzie mai mult de o luna (de ex o carte cumparata de un prieten acum o luna nici acum nu au platit comision, e tot in asteptare...)
    PS stie toate lucrurile care le relatati voi aici, dar merg pe ideea ca daca se poate plati mai putin, de ce sa nu le ramina lor banii...

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    36

Implicit

@geo888, iti raspund punctual.

- ce intelegi prin costuri de functionare?
    Costul platit prin comisioane? Care sunt diferentele pana la urma daca comisionul este acordat tot pe vanzare? Noi ne dorim ca aceste costuri platite prin comisioane sa fie in permanenta crestere. Acesta este scopul nostru pana la urma.

- de ce duce in jos mediafax Profitshare?
    Faptul ca mediafax a investit in 2parale ridica un pic miza din afiliere si ar mai fi niste implicatii care probabil au legatura cu niste miscari din zona ecommerce. Timpul le va lamuri si imi va confirma sau nu banuielile.

- De ce sa plece sau sa renunte advertiserii din Profitshare? Avem un model de cost extrem de avantajos pentru ei si lucrurile sunt pe directia buna.

- Plata comisioanelor este cea mai rapida de pe piata. Un comision aprobat automat este platit la urmatorul ciclu de plata, fara intarzieri, fara sa cautam motive ca sa amanam, fara statusuri intermediare.
    Comisioanele se proceseaza repede, faptul ca sunt cazuri izolate in care o carte inca nu e procesata, este in rezolvare.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19