detalii de la ultima intalnire PS pe subiectul Fashion
Cum a fost la Intalnirea Profitshare, editia Fashion
detalii de la ultima intalnire PS pe subiectul Fashion
Cum a fost la Intalnirea Profitshare, editia Fashion
mai citeste cineva ofertele din emag? sau le introduce calculatorul automat?PS.JPG
E o problema veche, semnalata de vreo 6 luni, au spus ca rezolva, dar cand nu se stie![]()
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Dupa o lunga asteptare, Intalnirea Profitshare Fashion Mai 2015:
In manualul de marketing nu scrie niciunde ca la resigilate ai o limita fixa de scadere a pretului. Cand vezi un astfel exemplu de preturi, te intrebi cum o fi la celelalte produse? Te intrebi oare se merita sa te mai uiti la resigilate? Sunt oameni care nu au cunostinte economice, cum crezi ca gandesc cand vad pret second hand cu uzura 1% mai scump decit produsul nou?Parerea mea e ca au 2 departamente diferite care pun preturile, unul pt produse noi si unul pt produse resigilate, si aceste departamente/programe de contabilitate nu comunica deloc intre ele.E o bila neagra pt un colos precum emag si in timp se vor aduna mai multe bile...
Eu cred ca este mai mult o eroare tehnica.
Reducerile lor sunt setate pe list price, resigilatele de ex au 9%, iar cand exista o promotie de 15% (orice reducere >9%), pretul "normal" este mai mic fata de pretul pentru resigilate.
Daca ar aplica % la pretul normal, eroarea nu ar exista!
In cazul prezentat, daca reducerea de 9% (este un ex) era pentru pretul normal, atunci resiglatele erau (logic) mai ieftine fata de produsele din promotie si implicit aveau reducere si fata de produsele fara promotie.
-----
Varitanta de mai sus, functioneaza si in cazul promotiilor clasice (fara list price). Atunci cand se aplica o promotie pe categorie (categorie+brand, etc), cat timp resigilatele au reducere de x% din pret (sau -50 ron din pret), pretul lor este intotdeauna corect (redus cu x% sau cu -y ron, fata de pretul "normal").
Ultima modificare făcută de Tom; 30th May 2015 la 18:18.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Femina.ro - prospat intrati in PS trimit spam prin rol.ro. Tocmai am primit ultimele oferte de la Femina.ro <editor-promo@nletters2.rol.ro> pe o adresa de email care probabil a fost culeasa de pe vreun site. In niciun caz nu m-am abonat la newsletterul rol.ro sau femina.ro.
mesaj primit azi de la platforma PS
"
Dragi afiliati iubitori de vacanta!
Intre 9 si 19 mai va asteaptă o campanie hot, hot, cu super reduceri la tot ce v-ati putea lua in bagajul de vacanta! De la articole de inot, camere video sport si tablete si telefoane pentru super selfie-uri, la jucarii de exterior, piscine si mobilier de gradina, pentru un concediu ... acasa.
Asadar, fie ca alegeti marea cu ale sale valuri sau muntele cu ale sale culmi, ori orasele europene sau un roadtrip cu familia, gasiti tot ce aveti nevoie.
Pregatiti-va bagajul si lasati comisioanele sa curga!
PS: Bannerele sunt deja urcate in platforma
"
Chiar nu citeste nimeni meajele compuse?
Momentan este/sunt 12 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 12 vizitatori)