Pagina 363 din 414 PrimulPrimul ... 263313353361362363364365373413 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.621 la 3.630 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

Implicit

Citat Postat în original de Marius P. Vezi Post
    Amazon a inventat afilierea si inca nu au renuntat la ea, oricat de mare ar fi baza lor de clienti si de abonati la newsletter... iar emag probabil ca, in momentul in care va deveni un jucator regional important, va fi cumparat de Amazon.
    Amazon a cam renuntat, cauta ceva info pe net. Emag nu poate renunta, ca pierde link-urile, care il ajuta dpdv SEO. In schimb poate adauga reguli peste reguli, pentru un % cat mai mic de plata, dar multi afiliati = links si brands awareness.

Nu mai comparati amazon cu emag, nu are sens.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Marius P. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    25th December 2010
    Locaţie
    Hateg
    Posturi
    89
    Putere Rep
    26

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Amazon a cam renuntat, cauta ceva info pe net. Emag nu poate renunta, ca pierde link-urile, care il ajuta dpdv SEO. In schimb poate adauga reguli peste reguli, pentru un % cat mai mic de plata, dar multi afiliati = links si brands awareness.

Nu mai comparati amazon cu emag, nu are sens.
    A renuntat acolo unde au fost probleme ref. la taxe, dar nu la ideea de afiliere. Vezi info pe net.
    Pentru orice magazin care ofera un program de afiliere, oricat de cunoscut ar fi ca brand, exista moduri de generare a vanzarilor, prin afiliere, profitabile si mai putin profitabile. Pe termen lung, strategia lor va fi aceea ca prin termeni si conditii sa filtreze metodele care sunt mai putin profitabile.
    :)

Tom
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

Implicit

A renuntat acolo unde au fost probleme ref. la taxe, dar nu la ideea de afiliere. Vezi info pe net.
    N-am spus ca "a renuntat", cat ca "a cam renuntat". O sa incerc in engleza data viitoare. Daca esti afiliat, atunci cu siguranta intelegi ce vreau sa spun, daca nu, ti-am recomandat sa citesti pe net.

... iar emag probabil ca, in momentul in care va deveni un jucator regional important, va fi cumparat de Amazon.

Poti sa-mi dai 2 exemple de magazine din europa cumparate de Amazon? Sau 1 exemplu local pentru Spania, UK, italia, germania, austria? Merci.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    25th December 2010
    Locaţie
    Hateg
    Posturi
    89
    Putere Rep
    26

Implicit

N-am spus ca "a renuntat", cat ca "a cam renuntat". O sa incerc in engleza data viitoare. Daca esti afiliat, atunci cu siguranta intelegi ce vreau sa spun, daca nu, ti-am recomandat sa citesti pe net.
    Nu vreau sa intr-o intr-o polemica, insa nu stiu ce inseamna "a cam renuntat". Poate ai dreptate. Raspunsul meu nu facea o comparatie intre emag si amazon, ci dadea exemplu de un magazin de succes (atat ca vanzari, cat si ca brand) care nu a renuntat la afiliere.

Poti sa-mi dai 2 exemple de magazine din europa cumparate de Amazon? Sau 1 exemplu local pentru Spania, UK, italia, germania, austria? Merci.
    Daca ma intrebi probabil ca nu sunt, insa nu e corect sa crezi ca poti prezice viitorul bazandu-te pe date din trecut... vezi toate marile "schimbari" care au luat pe toata lumea prin surprindere, inclusiv pe "marii analisti" din domeniile respective.

Istoria achizitiilor facute de Amazon e aici: http://en.wikipedia,org/wiki/Amazon.com. Cred ca sunt acolo si achizitii la care nimeni nu s-ar fi asteptat

In fine, vom trai si vom vedea

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

Implicit

Amazon a inventat afilierea
    Pentru acuratetea informatiei.
    Nu Amazon a inventat afilierea. Afilierea exista cu destul de mult timp inainte ca Amazon sa breveteze in anul 2000 principalele componente ale marketingului afiliat.
    Deja dinainte de 1997 cand au introdus ei actele de brevetare existau siteuri ce implementasera marketingul afiliat. Era cert unul de flori caruia nu-i mai tin minte numele si autoweb.com de exemplu.
    In afara de asta industria pentru adulti a fost pilonul marketingului afiliat. Cybererotica dot com a fost printre primele daca nu cumva primul. E o disputa aici.

In concluzie. Amazon a fost fondat de Bezos in 1994. Deja atunci, chiar daca www-ul fusese inventat de doar 3-4 ani maxim, existau siteuri ce implementasera programe de afiliere.

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    31

Implicit

Tinand cont ca este prezent in 4 tari nu cred ca eMag se incadreaza ca magazin local. Iar exemplu de magazin cumparat de Amazon este buyvip, cumparat in urma cu cativa ani.
    Dar nici eu nu cred ca Amazon va cumpara vreodata eMag. In primul rand nu are nimic in plus care sa justifice o posibila achizitie, in al doilea rand Naspers si Amazon sunt concurenti pe mai multe "fronturi" iar in al treilea rand strategia Amazon este de a falimenta nu de a cumpara.

Tom
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

Implicit

Citat Postat în original de Kaa Vezi Post
    Tinand cont ca este prezent in 4 tari nu cred ca eMag se incadreaza ca magazin local. Iar exemplu de magazin cumparat de Amazon este buyvip, cumparat in urma cu cativa ani.
    Dar nici eu nu cred ca Amazon va cumpara vreodata eMag. In primul rand nu are nimic in plus care sa justifice o posibila achizitie, in al doilea rand Naspers si Amazon sunt concurenti pe mai multe "fronturi" iar in al treilea rand strategia Amazon este de a falimenta nu de a cumpara.
    Ca sa cumperi "ceva" trebuie sa aibe un sens. Amazon a intrat in europa prin extensie , de ex: a adaugat un .de si a acoperit 2 tari foarte bune "dpdv financiar", Germania si Austria. Are infrastructura pusa la punct, Olanda, Belgia, de ex au posibilitatea sa cumpere de pe .de sau .uk, nu mai avea sens sa deschida o extensie si la ei. In afara de Polonia, sunt in toate tarile bune, sau la veciunu', unde transportul dureaza maxim 48h.

(In decembrie am cumparat 4 ssd pt server, 3 de pe amazon (limita de 3 pe comanda) si 1 ssd de la cel. Comanda de la amazon a venit inainte de comanda de la cel )

Romania nu e un target pentru ei, deci ideea de amazon pentru noi nu "se pune".

In strategia de extindere ( daca se observa), nu sunt tarile din estul europei, nici macar Polonia. Au centrul si vestul europei, acolo unde chiar merita sa investesti si se pare ca urmeaza Rusia in 2 ani.

Amazon nu vrea sa falimenteze, doar ca intra ca un tavalug, cu transport gratuit, preturi extrem de mici, servicii de nota 9+, etc. Competitia nu poate face fata si atunci prefera sa intre ca vendor, sau sa renunte.

Naspers a schimbat mult emag, se simte ca exisa o echipa buna acolo, deja diferentele intre ei si competitie au crescut enorm, dar comparatia cu Amazon este deplasata, sunt din alte ligi. Emag poate deveni liderul pietei It & electro sau cel mai mare marketplace din europa de est, dar atat. Ca sa joci in liga campionilor cu Amazon sau Alibaba, ai nevoie de alta echipa si strategie.
    Ultima modificare făcută de Tom; 30th January 2015 la 12:02.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    25th December 2010
    Locaţie
    Hateg
    Posturi
    89
    Putere Rep
    26

Implicit

Daca tot vorbim despre Amazon, poate stiti deja filmuletul, ofera o alta perspectiva: https://www.youtube,com/watch?v=CXWJ4GfQ22E

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    31

Implicit

In strategia de extindere ( daca se observa), nu sunt tarile din estul europei, nici macar Polonia. Au centrul si vestul europei, acolo unde chiar merita sa investesti si se pare ca urmeaza Rusia in 2 ani.
    In iarna cand au deschis 5 noi depozite in Polonia si Cehia au specificat ca au ca scop acoperirea centrului, estului si nordului europei.

Tom
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

Implicit

Citat Postat în original de Kaa Vezi Post
    In iarna cand au deschis 5 noi depozite in Polonia si Cehia au specificat ca au ca scop acoperirea centrului, estului si nordului europei.
    Sunt pentru Germania. Pe viitor posibil sa apara si .pl dar cred ca naspers au informatii mai bune decat noi Daca apare amazon.pl, nu cred ca naspers se mai extindea in polonia, printr-o achizitie importanta.

Exista amazon si in Romania, divizie de IT, dar asta nu inseamna automat ca apare amazon.ro.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19