Foarte interesant si folositor:
Analiza: Despre piata de media din prezent si consumatorii romani
Foarte interesant si folositor:
Analiza: Despre piata de media din prezent si consumatorii romani
Dintre cei care ati folosit scriptul de generare linkuri automate, pus la dispozitie in contul de PS, ati observat ceva nereguli?
Am citit pe un blog cum ca se mai pierde cate un client ca nu se plaseaza bine cookie (era un articol din 2011, probabil o versiune mai veche a scriptului). L-ati folosit, ati avut ceva probleme?
Pe durata folosirii ati observat vreun comportament mai ciudat din partea vizitatorilor, mai putine clickuri, etc.? Eu pana acum am avut linkurile puse cu bit.ly sau cu redirect de genul sitero/nume-produs/pret si ma gandesc ca daca inlocuiesc unii se pripesc sa dea click.
Mersi!
Revolutia Preturilor la eMAG: Pune-
Nu uitati sa promovati intens aplicatia mobila a eMAG pentru care nu se face tracking la comisioane.
“Vârful de lanceµ care va face diferenţa: toţi cei care au aplicaţia eMAG instalată vor avea acces prioritar la oferte, cu o oră mai devreme!
Aşa că puteţi da sfoară-n ţară: cine nu are aplicaţia, să o instaleze, şi asta cât mai repede! Vă invităm să puneţi la bătaie toate ideile pentru o strategie de “luptăµ cât mai bine optimizată pentru conversii! Fiecare achiziţie de pe eMAG va aduce pas cu pas comisioane revoluţionare, dar şi satisfacţia unei tactici eficiente! Bannerele pentru aceasta campanie vor fi disponibile în Catalogul de campanii Profitshare în seara aceasta şi le veţi putea folosi din timp pentru promovare!
adica nu se inregistreaza comisioane prin link de afiliat folosind aplicatia?
Eu nu pricep ceva: Echipa emag ce face efectiv? Promoveaza afilierea la ora 19 seara, pentru a doua zi dimineata? Sau isi bate joc de afiliati?
De blackfriday iti faci strategia cu 6 luni avans, are sens. Dar acum?
Vezi ca peste 5 minute da-mi drumul la campanie, spor la conversii!!!! Asa ceva?
Citez (astazi este luni seara 22 iunie)
Observa cineva smile de la "tactici eficiente"? E la caterinca? Avem sezon nou din las-fierbinti pe blog-ul lui profitshare?Evenimentul începe în dimineaţa de marţi, 23 iunie 2015, şi durează până pe 25 iunie, adică joi seara ora 23.59.
Aşa că puteţi da sfoară-n ţară: cine nu are aplicaţia, să o instaleze, şi asta cât mai repede! Vă invităm să puneţi la bătaie toate ideile pentru o strategie de “luptăµ cât mai bine optimizată pentru conversii! Fiecare achiziţie de pe eMAG va aduce pas cu pas comisioane revoluţionare, dar şi satisfacţia unei tactici eficiente! Bannerele pentru aceasta campanie vor fi disponibile în Catalogul de campanii Profitshare în seara aceasta şi le veţi putea folosi din timp pentru promovare!
--------------
Claudia, in traducere suna asa:
AtentieMaine lansam o campanie noua, de vara, nu stie nimeni de ea, dar va spunem voua ca sa puteti da sfoara-n tara
ca sa-si instaleze "lumea" aplicatia noastra, care e foarte tare si foarte mare si "nu cred ca" aveti comisioane revolutionare
Campania e tare, cu reduceri misto de la 0-50%
Incepe dimineata, adica maine dimineata, stati treji ca punem niste bennare la noapte, sa aveti si voi pentru tactici revolutionare
, batalia neuronilor, strategii de lupta, ... aveti timp berechet de promovare
Cred ca daca nu dormiti, aveti cam 1 h cu totul!
Spor la conversii si comisioane revolutionare
P.S. Smile folosit nu inseamna "ca radem de voi", doar ca "radem cu voi"!
Ultima modificare făcută de Tom; 23rd June 2015 la 00:08.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
cei fara basca nu vor inregistra comisioane.
Au uitat sa steargaNu se mai leaga in text faraAşa că puteţi da sfoară-n ţară: cine nu are aplicaţia, să o instaleze, şi asta cât mai repede!Acum pe bune, eu inteleg micile scapari, dar sa nu fii atent cand dai copy/paste la comunicate tocmai cu frazele care pun sare pe rana afiliatilor e putin deranjant.“Vârful de lanceµ care va face diferenţa: toţi cei care au aplicaţia eMAG instalată vor avea acces prioritar la oferte, cu o oră mai devreme!
La voi cum se comporta "cei" de la eMag in ultima vreme? Eu de cand fac afiliere cu ei mai mult de 3% comisioane respinse intr-o luna nu am avut. De cateva saptamani (2-3 la numar) au inceput sa respinga pe banda rulanta aproape orice comision mare si sa imi lase doar pe cele de pana in 10 lei, rar unul cu suma de aproximativ 70-80 ron. Le-am dat un email, au raspuns dupa 2 saptamani, acum astept din nou raspunsul lor.
Am sters o parte din text pentru ca s-a remediat problema. (alta, nu cea de sus)
Ultima modificare făcută de edy12006; 23rd June 2015 la 13:00.
Eu am multe comisioane la eMAG si nu am observat acest trend de crestere a ratei de respingere. Verifica cu ei pentru ca sigur este justificata problema.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)