Pagina 376 din 414 PrimulPrimul ... 276326366374375376377378386 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.751 la 3.760 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Petronel D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    24

Implicit

Nu stă nimeni să te verifice.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

Despre ce vorbiti aici? Nu confundati Profitshare cu eMAG!
    Din cate stiu doar eMAG au interzis postarea directa de link-uri afiliate pe grupuri. Daca postezi un articol, un lp, o pagina de fb sau orice altecva unde exista si link afiliat catre eMAG iar informatiile sunt corecte, nu are nimeni nimic impotriva.
    In ceea ce priveste celelalte magazine, momentan nu am auzit sa fi interzis nici unul metoda asta de promovare.
    Faza cu video-urile e relativ noua, dar nu am vazut link-uri catre eMAG, defapt am vazut doar link-uri trecute prin 2p, deci, despre ce vorbim?
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Petronel D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    24

Implicit

Fiecare vorbeste despre ce vrea. =]]]]]]]]

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Pai postarile alea au link de profitshare nu de emag, la aia ma refer cand zic link direct de afiliat.

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    1. Ai voie sa pui link direct pe pagina, dar nu pe grup. Daca cineva da share la postarea din pagina ce se intampla cu comisionul?
    Care e probabilitatea de a da cineva (user real) share de la o postare a unei pagini cu link de afiliere pe un grup?
    Majoritatea restrictiilor apar cand cineva sau mai multi incearca sa profite de portite din T&C, fara sa va dati seama ca va furati singuri presul de sub picioare si ii afectati si pe altii care fac o promovare OK (insa de cele mai multe ori promovarea OK nu e atat de performanta ca "portitele").

Plus de asta, restrictiile din RO sunt muuult mai convenabile decat cele din afara, depinde doar de voi sa le pastrati asa.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Claudiu Farcas Vezi Post
    Care e probabilitatea de a da cineva (user real) share de la o postare a unei pagini cu link de afiliere pe un grup?
    Majoritatea restrictiilor apar cand cineva sau mai multi incearca sa profite de portite din T&C, fara sa va dati seama ca va furati singuri presul de sub picioare si ii afectati si pe altii care fac o promovare OK (insa de cele mai multe ori promovarea OK nu e atat de performanta ca "portitele").

Plus de asta, restrictiile din RO sunt muuult mai convenabile decat cele din afara, depinde doar de voi sa le pastrati asa.
    Nu stiu ce rezultate da o astfel de metoda, probabil tins spre zero dar unii continua sa o faca, probabil necunoscand alte metode de promovare.

Probabilitatea sa dea altcineva share consider ca e infima, insa poate exista si aici vad o problema in "depistarea" celor care se promoveaza astfel si incalca regulamentul unora dintre advertiseri.

P.s: cand spui "voi", te referi inclusiv la mine. Nu folosesc astfel de practici, o singura data am testat promovarea in grupuri, dand share la un articol cu oferte de pe blog (nu cu link direct de afiliat) si a fost o singura conversie din peste 1000 de clickuri pe unelte, generate de cateva mii de persoane ce au citit articolul.

Deci, pentru mine afilierea in grupuri nu a functionat, in primul rand pentru ca nu au fost targetate, iar in al doilea rand pentru ca am trimis vizitatorii mai intai intr-un articol din blog. Probabil sub alte forme ar merge dar nu consider ca se merita timpul investit.

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    37

Implicit

Da, probabil nu a fost cea mai fericita exprimarea prin voi, intelegi insa unde bat.

exe
    exe este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th August 2015
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

Implicit

Am si eu o intrebare de incepator. La profitshare este interzis sa-ti cumperi produse prin linkul tau de afiliat ? Si daca da cum isi dau seama. Eram curios dintr-o discutie cu un prieten care imi zicea ca el la emag are mereu o reducere de 5-10 % peste reducerea activa. Cand l-am intrebat cum mi-a zis ca reducerea e defapt comisionul de afiliat.

bogumil este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    17th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    83
    Putere Rep
    28

Implicit

Cum sa nu (re)castigi increderea afiliatilor cu un astfel de mesaj?

Stimate partener,

din păcate au apărut anterior diverse probleme tehnice la contabilitatea noastră care ne au inpiedicat la procesarea facturilor și în acest sens facturiile sau plătit cu întârziere. Desigur ca o companie de mărimea noastră este mai greu cu procedura facturilor datoritelor mulțimea facturilor. Din această cauza programul nostru mediashoptv.ro a fost suspendată din platforma profitshare pentru o scurtă perioadă de timp.

Ne cerem scuze pentru această situație neconvinabila și dorim să vă spunem pe această cale că problemă sa rezolvat iar facturile se vor plătii cu siguranță în timp și în plus au cea mai mare prioritate de-acum încolo.

Ne bucurăm de fiecare afiliat care în continuare o să contribuie cu conversiile la programul nostru și sîntem convinși de succesul acestora!

Spor la conversii!

MediaShop TV

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Desigur ca o companie de mărimea noastră este mai greu cu procedura facturilor datoritelor mulțimea facturilor
    asa ceva?!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19