Da.. au modificat deja comisioanele, le-au trecut pe toate la 1%![]()
Da.. au modificat deja comisioanele, le-au trecut pe toate la 1%![]()
Toate comisioanele de la eMAG, indiferent ca vorbim de electronice, jucarii, electrocasnice, carti comercializate de eMAG sau de partenerii lor vor fi comisionate cu 1%?
Da asa e
m-a cam dezamagit atentia oferita de catre emag afiliatilor..
Anul trecut nu a fost asa, au fost si cu 3%-5% nu toate cu unul.
Vad ca inca se actualizeaza numarul lor. S-a lucrat si azi-noapte, acum 12, acum 15, cred ca statea un gagauta acolo la lumina lampii si ni le atasa in cont.
Cred ca pana la revelion avem situatia reala in cont.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Pai se ia cronologic, si acum au ajuns pana la ora 15:00 si deja mere din ce in ce mai repede, caci si comisioanele sunt mai putine. Stai linistit ca azi se va termina cu afisarea comidioanelor facut de bf. Cand se vor aproba e alta poveste, dar volumul fiind f mare, nu trebuie sa ne tot agitam
La mine au mai aparut niste comisioane... dar tot degeaba...
Degeaba - adica foarte putine comisioane? Eu am cu 40-50% mai putine dcat speram. Insa asta e...
10 comisioane ce insumeaza 29 de lei... in anii trecuti cu promovare mai putina am avut peste 30 de comisioane si ce au insumat muult mai multi bani..
Mi s epare o lipsa de respect fata de afiliati, trece evenimentul asta si incepe iarasi prietenia..
Momentan este/sunt 43 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 43 vizitatori)