Pana in momentul de fata abia am ajuns la rata de conversie de 3% in conditiile in care anul trecut am avut aproape 10%. Sa vedem, poate mai apare ceva, dar oricum nu cred ca se va apropia de 5%.
Pana in momentul de fata abia am ajuns la rata de conversie de 3% in conditiile in care anul trecut am avut aproape 10%. Sa vedem, poate mai apare ceva, dar oricum nu cred ca se va apropia de 5%.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Sau o concurenta foarte mare?
la mine rata de conversie este de 0,77%
Pe ziua de azi aveti ceva comisioane inregistrate, sau si cele de azi apar tot in reluare? Eu am doar vreo 1000 de clickuri, comisioane nema.
Bine punctat edy. Cred ca astazi vom face mai multi bani decat de Black Friday, sunt sanse mari pentru asta: comisioanele revin la procentul normal si multe produse au acelasi pret ca de black friday.
Tu ai cumpara azi ceva dupa bf? Dar raspunsul la intrebarea ta este:nu nu am comisioane pe azi. Vad si o posibilitate ca vor sa termine zia debieri si dupa aia urmeaza si salbata.. E doar o parere
Altceva am vrut sa subliniez ... anyway se pare ca au inceput sa apara comisioanele de astazi. Si am unul acum![]()
Au dat multi comanda de pe tableta si nu s-a inregistrat.
Pana acum, pe ziua de 21 am valoarea comisioanelor de 2 ori mai mare decat pe data de 20. Sa vedem maine ce mai intra.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)