Pagina 285 din 414 PrimulPrimul ... 185235275283284285286287295335385 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.841 la 2.850 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Mihai Petroff este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    12th March 2012
    Posturi
    102
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Claudiu Farcas Vezi Post
    Inteleg ce spui, din pacate situatia este practica de multi afiliati.
    Vom lua si noi toate masurile care se impun astfel incat promovarea sa fie una corecta si cu beneficii reale pentru advertiseri.
    As putea lua masuri doar pentru traficul redirectat catre 3 Suisses, Blanche-porte si Avizare Energetica. Faptul ca fura si altii catre alte directii nu face furtul mai putin furt sau mai legal. Nu am cunosinta de trafic redirectat ilegal catre campaniile de mai sus.
    Astfel, cu tot respectul, nu inteleg de ce imi spui ca sunt si altii furati.

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Mihai Petroff Vezi Post
    As putea lua masuri doar pentru traficul redirectat catre 3 Suisses, Blanche-porte si Avizare Energetica. Faptul ca fura si altii catre alte directii nu face furtul mai putin furt sau mai legal. Nu am cunosinta de trafic redirectat ilegal catre campaniile de mai sus.
    Astfel, cu tot respectul, nu inteleg de ce imi spui ca sunt si altii furati.
    Denteru ca...

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Claudiu Farcas Vezi Post

Consider ca acum e cel mai bun moment sa incepi promovarea prin Profitshare (ma rog, sa te implici mai mult) avand in vedere evolutiile din zona de marketing afiliat din .ro (cercetati un pic mai atent implicatii pe site-urile mediafax ). Plus ca am creat conditii propice pe partea de venituri care sa merite sa vii la noi si sa justifice efortul de eventuale modificari link-uri sau sa justifice efortul de a fi activ in mai multe retele pe aceeasi verticala.

Schimbarile care au avut loc recent prin alte zone eu ca afiliat le-as lua un pic cu precautie si ma refer la intrarea Mediafax in actionariatul unei retele de marketing afiliat. Poate te-ai uitat si tu pe site-urile de femei din reteaua Mediafax si iti dai seama ca nu prea ai cum sa lupti cu ei: nu ai cum sa ai resursele si informatiile la care ei au acces si sa te lupti pe aceiasi vizitatori.

Gandeste-te acum la reach-ul pe care il au doar acestia in tot portofoliul: 14,300,000 vizitatori online pe luna (vizitatori unici - SATI, medie lunara 2012) (sursa) si ce va insemna recurenta cookie-urilor cand lupti cu un publisher absolut gigantic.
    Desigur, miscarea e de un PR fantastic cand vine vorba de a-ti prezenta platforma unor advertiseri noi insa nu stiu daca afiliatii de aici sunt in avantaj sau in dezvantaj. Stiti ca anul trecut a fost o intreaga discutie legata de abordarea bf.stirileprotv.ro, ganditi-va ca acum poate fi muuult mai mult de atat.

Uite in PrintScreen, cam unde crezi ca duc link-urile alea?
    Ataşament 2844

Absolut, acest lucru s-a anuntat dar imi pare ca nu a fost inteles suficient de bine de cei care au construit practic succesul afilierii din Romania - afiliatii.
    Una despre 2Parale « Orlando

Am citit, dupa anuntul intrarii Mediafax Group in 2parale, pareri, in special lansate de reprezentanti ai retelei concurente, cum ca site-urile Mediafax “vor lua painea de la gura” afiliatilor 2Parale. Scopul/obiectivul nostru si al echipei 2Parale este de a creste piata de afiliere si de a atrage noi clienti in sistem, iar in perioada urmatoare asta vom si face, vom lucra impreuna cu Dorin/echipa 2Parale sa aducem clienti mari in retea. Daca ne-ar fi interesat doar partea de comisioane puteam intra cu siteurile in 2Parale, fara a mai prelua actiuni, era si mai simplu si mai ieftin
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

adstart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Vârstă
    38
    Posturi
    160
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de Mihai Petroff Vezi Post
    @ Claudiu Farcas,

Am si eu o intrebare publica pentru tine, legata de acest afiliat profitshare: Rochii de seară pentru Revelion | FashionLife.ro.

Asa incearca La Redoute sa (ne) faca dublu la portmoneu?

@adstart,

Te rog frumos sa inlaturi cat se poate de repede folosirea ilegala a marcii 3 Suisses.
    Petroff, chiar ieri am primit mail de la Gabi Florica (3suisses.ro) pentru ca mi-a trimis un mail ca doreste sa legam o colaborare din nou. si am fost incantat ca dupa 1 an de zile vom colabora din nou si am schimbat toate linkurile care duceau catre VEZILINK catre 3suisses . ro

Ultima data cand am discutat cu Gabi ii spuneam ca astept sa intre intr-o alta retea de afiliere (eu colaboram cu voi prin ZANOX pana ati iesit din retea) si in momentul respectiv am facut un fisier care atentioneaza pe o pagina ca "Campania 3suisses.ro este MOMENTAN inactiva i veti fi redirectionati catre un alt magazin. In caz ca nu suntetid e acord inchideti fereastra!" care dupa 3 secunde se redirecta cate un magazin pentru ca linkurile sa nu ramansa cu EROARE de la ZANOX!

Nu stiam ca e ceva gresit daca modifcam linkul acesta si atentionam vizitatorul ca va fi redirectat inainte de al redirecta ! Am primit mailul de la Claudiu Farcas si am inteles ideea si pana maine sper sa rezolv problema cu toate aceste linkuri.

PS: multumesc ca mi-ai spus ca asa ne educam si noi afiliatii. Acum linkurile duc direct catre 3suisses.ro si dupa cum i-am scris la Gabi asa vor si ramane pe viitor pentru ca pe mine ma intereseaza colaborari pe termen lung.
    Ultima modificare făcută de adstart; 11th October 2013 la 23:45.

adstart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Vârstă
    38
    Posturi
    160
    Putere Rep
    31

Implicit

gata. am reusit sa modific prin PhpMyAdmin CRED toate linkurile (foarte multe) care erau cu redirectare ... nu doar catre 3suisses.ro ci TOATE. acum sunt directe catre magazinele respective si am sa mai dau search-uri prin toate site-urile pe care le detin sa nu mai fie vreo problema asemanatoare.

Daca mai gasiti ceva in neregula va rog sa ma anuntati aici, pe privat sau pe mail pentru a rezolva ORICE problema sau nerespectare a regulamentului pe care DA, l-am citit dar cred ca sunteti de acord cu mine ca multe ne mai si scapa si trebuie sa ne ajutam intre noi ca deasta suntem afiliati si vrem sa crestem impreuna.

Claudiu B este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    24th October 2010
    Locaţie
    Zimnicea - Teleorman
    Vârstă
    44
    Posturi
    624
    Putere Rep
    34

Implicit

Someone is messing with me. They are ordering lots of stuff, just to cancel everything after a day or two.

Cartus este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    138
    Putere Rep
    0

Implicit

Am platit—o si eu acum doua luni. Probabil am prins unul care comanda pe firma si are contract cu ei.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Si-a schimbat PS homepage-ul. De belea..

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

dar ce de vanzari in profitshare, 238 mil. vanzari generate > 64 mil. in 2parale

daca eram zoso , ceream bani sa spun asta

░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    40

Implicit

238 mil. vanzari generate cu TVA? chiar si asa.. e de 3x mai mult ca 2Parale

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19