Copierea de continut atrage suspendarea contului afiliatului ....te-au prins la furat si esti suparat![]()
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Claudiu, voi cam ce rate de conversie aveti cu publisherii mari? Si cam ce rata de clic? Nu te-ai uitat in statistici sau le ignori pentru ca scrie in fisa de post sa faci anticampanie "unei retele de marketing afiliat"? Stii la fel de bine ca mine ca afiliatii mici sunt cei care fac performanta. Iar daca se pune problema de transparenta, wel... atat am de zis.
Also, catre ce magazine linkuia bf.stirileprotv.ro? Stii ca stirileprotv.ro nu face parte din Mediafax sau doar omiti voluntar acest aspect?
sters.
nu stiu daca e cea mai buna idee ca PS sa afiseze exact aceleasi informatii ca si 2p
oricum e diferenta intre sisteme, intre nr de advertiseri, nr de afiliati
cum ar fi ca la 2p se afiseaza cite un comision la fiecare 5min iar la PS sa se afiseze la 15 min (s ar trage concluzia ca sunt slabi...)
cred ca mai interesant ar fi ca fiecare sa vina cu noutati in sistemele lor incit sa atraga afiliatii sa promoveze advertiserii
IAR CEA MAI MARE REALIZARE AR FI UN SISTEM AUTOMAT SAU SEMIAUTOMAT DE VALIDARE A COMISIOANELOR (ca sa nu existe discutiile cu comisioanele in asteptare de mai bine de 1 luna...)(Serban spune ca exista sistemul automat, dar nu stiu daca si la PS, poate la celelalte retele au deja...), care sa nu fie influentat de factorul uman (atita timp cit fiecare advertiser are un om alocat pt a valida comisioanele si care primeste ordin de la conducerea advertiserului cite comisioane sa aprobe sau nu in functie de incasarile si comenzile venite...)
sunt prea multi factori relativi in ecuatia click banner-comanda-finalizare comanda-generare comision-validare comision-plata comision
pe fiecare etapa pot fi cel putin 2 explicatii de nevalidare sau neplata comision si INTOTDEAUNA afiliatul va fi primul la pierdere potentialului cistig
Ultima modificare făcută de geo888; 10th October 2013 la 17:19.
Si eu am spus de multe ori ca nu este singurul lucru, iau in considerare si colaborarea din trecut cu voi
Tu din postura de afiliat cate surse esti dispus sa ''cercetezi'' ? Cate tzepe sa fie incluse in cercetarea asta?
...Totusi zici ca Nu stii daca este ok, ar fi bine sa stii exact !
Claudiu hai sa luam un exemplu:Matar, care este si in profitshare si in 2parale.
Te rog sa-mi raspunzi sincer:Ii recomanzi unui afiliat din profitshare sa promoveze Matar cu comisioane duble chiar, avand in vedere ca Mediafax (dupa cum sustii) ia tot caimacul comisioanelor? Saracii afiliati ce-o sa se faca ei
Cand ai atatea milioane de vizite ce importanta mai are recurenta cookie? Cine este hotarat sa cumpere, cumpara din bannerele lor, nici din site-ul meu nici din al unui afiliat de la PS. O sa vedem in timp ce inseamna asta...cu toate ca sunt persoane, cum este si @tetele, care sustin ca site-urile mici fac banii in afiliere. Pana la urma depinde de iscusinta fiecarui afiliat de a stii sa tina aproape cu cititorii sai , sa-i transforme in cumparatori...ca sa poata face bani.
Personal am cumparatori (chiar azi mi s-a intamplat), care cu cookie din iunie 2013 la 3 Suisses, azi a cumparat tot de la mine. Clientii revin sa citeasca noi articole, unii sunt in lista mea de email marketing ...Uite asa ca sa-i faca in ciuda lui Mediafax
Ce o sa faca Profitshare? nu o sa mai primeasca in retea noi advertiseri care sunt si in 2parale ca sa-si ''protejeze'' afiliatii de mamultul Mediafax cu 14,300,000 vizitatori online pe luna, care inghite toate comisioanele de la toata lumea? O sa-i primeasca cu toate bratele voastre la un loc ....deschise laaaaarg
Explicatia ta cu Medifax alaturata exemplului meu cu Matar, nu se mai sustine! te rog sa nu-mi mai raspunzi cu ''Nu stiu'' ... ca ma induci in eroare.
Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 11th October 2013 la 00:43.
If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔
Stefania, nu stiu cum esti tu, insa eu ca afiliat as prefera sa lupt cu alti afiliati, cu resurse egale cu ale mele, nu cu giganti. Nu am sustinut insa ca Mediafax ia acum prea multe comisioane din 2Parale, sustin ca va fi interesant pe viitor avand in vedere forta lor de a atinge utilizatori de internet si intrarea lor in actionariatul 2Parale. Ce crezi ca se va intampla cand afiliatii nu vor livra cat vor dori ei?
Tu decizi, pana la urma e vorba de portmoneul tau. Eu nu vreau sa dezvolt pe mai departe acest subiect, fiind intr-o postura destul de incomoda ca angajat Profitshare sa vorbesc public despre concurenti, insa timpul le va lamuri pe toate si cine vrea sa inteleaga, va intelege.
Bineinteles ca recomand afiliatilor sa promoveze Matar prin Profitshare, pe langa palpabilul care sta in valoarea comisioanelor si platile ajung la tine mai rapid. Pentru mine asta cu platile, de vreme ce grosul imi venea din PPC, e un lucru deosebit de important.
Si bineinteles ca Profitshare va primi advertiserii* care sunt in 2Parale, de ce nu ar face-o? Crede-ma, pe langa avantajele pentru afiliati, exista si avantaje pentru advertiseri.
*sunt anumite cerinte pentru a putea fi advertiser in Profitshare, nu orice magazin poate intra
@Stefania, daca un magazin este prezent in 2 retele de afiliere si tu ca afiliat il promovezi in reteaua A iar eu in reteaua B, presupunand ca un client a dat click pe ambele linkuri afiliate si va cumpara ceva atunci ambele retele vor inregistra acel comision (magazinul isi asuma plata comisionului dublu).
In alta oride de idei, Meadiafax daca promoveaza Matar in 2parale nu poate rescrie kookie-urile profitshare, deci nu poate influenta in vre-un fel veniturile afiliatilor de acolo. Ce se poate intampla, intradevar poate influenta negativ veniturile afiliatilor din 2parale in cazul in care traficul MF se intersecteaza cu al afiliatilor in cauza.
Ramane de vazut ce va fi, am tot urmarut statisticile retelei si momentan nu pot sa spun ca intrarea MF a influentat vizibil numarul total de vanzari din 2p, poate ca inca testeaza terenul....
Momentan este/sunt 14 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 14 vizitatori)