Pagina 283 din 414 PrimulPrimul ... 183233273281282283284285293333383 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.821 la 2.830 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de adstart Vezi Post
    multumesc pentru sfat si pentru urare Stefania. folosesc mai multe retele de afiliere din romania si din afara, cu 2parale insa am avut o experieta mai neplacuta.
    Ti-au fost donate castigurile la ajutorarea cainilor fara stapan. Imi amintesc bine?

adstart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Vârstă
    38
    Posturi
    160
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Marius Morariu Vezi Post
    Ti-au fost donate castigurile la ajutorarea cainilor fara stapan. Imi amintesc bine?
    ceva de genu ... eu sper totusi ca au fost dati pe ... medicamente ... dar na ... nu totul se intampla in viata asa cum imi doresc eu

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    60
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    60

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Copierea de continut atrage suspendarea contului afiliatului ....te-au prins la furat si esti suparat
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    43

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Claudiu, voi cam ce rate de conversie aveti cu publisherii mari? Si cam ce rata de clic? Nu te-ai uitat in statistici sau le ignori pentru ca scrie in fisa de post sa faci anticampanie "unei retele de marketing afiliat"? Stii la fel de bine ca mine ca afiliatii mici sunt cei care fac performanta. Iar daca se pune problema de transparenta, wel... atat am de zis.

Also, catre ce magazine linkuia bf.stirileprotv.ro? Stii ca stirileprotv.ro nu face parte din Mediafax sau doar omiti voluntar acest aspect?

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    965
    Putere Rep
    36

Implicit

sters.

geo888 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th December 2007
    Posturi
    259
    Putere Rep
    35

Implicit

nu stiu daca e cea mai buna idee ca PS sa afiseze exact aceleasi informatii ca si 2p
    oricum e diferenta intre sisteme, intre nr de advertiseri, nr de afiliati
    cum ar fi ca la 2p se afiseaza cite un comision la fiecare 5min iar la PS sa se afiseze la 15 min (s ar trage concluzia ca sunt slabi...)

cred ca mai interesant ar fi ca fiecare sa vina cu noutati in sistemele lor incit sa atraga afiliatii sa promoveze advertiserii

IAR CEA MAI MARE REALIZARE AR FI UN SISTEM AUTOMAT SAU SEMIAUTOMAT DE VALIDARE A COMISIOANELOR (ca sa nu existe discutiile cu comisioanele in asteptare de mai bine de 1 luna...)(Serban spune ca exista sistemul automat, dar nu stiu daca si la PS, poate la celelalte retele au deja...), care sa nu fie influentat de factorul uman (atita timp cit fiecare advertiser are un om alocat pt a valida comisioanele si care primeste ordin de la conducerea advertiserului cite comisioane sa aprobe sau nu in functie de incasarile si comenzile venite...)

sunt prea multi factori relativi in ecuatia click banner-comanda-finalizare comanda-generare comision-validare comision-plata comision
    pe fiecare etapa pot fi cel putin 2 explicatii de nevalidare sau neplata comision si INTOTDEAUNA afiliatul va fi primul la pierdere potentialului cistig
    Ultima modificare făcută de geo888; 10th October 2013 la 17:19.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de geo888 Vezi Post
    IAR CEA MAI MARE REALIZARE AR FI UN SISTEM AUTOMAT SAU SEMIAUTOMAT DE VALIDARE A COMISIOANELOR,
    err, exista...

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    35

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Claudiu Farcas Vezi Post
    Stefania, am mai spus-o de multe ori, daca singurul lucru care iti sta in calea promovarii prin Profitshare reprezinta o colaborare mai putin fericita cu unii dintre advertiseri in alte retele
    Si eu am spus de multe ori ca nu este singurul lucru, iau in considerare si colaborarea din trecut cu voi

Tu de exemplu ai informatii dintr-o singura sursa si nu stiu daca e OK sa crezi fara sa cercetezi si in alte surse.
    Tu din postura de afiliat cate surse esti dispus sa ''cercetezi'' ? Cate tzepe sa fie incluse in cercetarea asta?
    ...Totusi zici ca Nu stii daca este ok, ar fi bine sa stii exact !

Consider ca acum e cel mai bun moment sa incepi promovarea prin Profitshare avand in vedere evolutiile din zona de marketing afiliat din .ro (cercetati un pic mai atent implicatii pe site-urile mediafax ). Plus ca am creat conditii propice pe partea de venituri care sa merite sa vii la noi si sa justifice efortul de eventuale modificari link-uri sau sa justifice efortul de a fi activ in mai multe retele pe aceeasi verticala.

Schimbarile care au avut loc recent prin alte zone eu ca afiliat le-as lua un pic cu precautie si ma refer la intrarea Mediafax in actionariatul unei retele de marketing afiliat. Poate te-ai uitat si tu pe site-urile de femei din reteaua Mediafax si iti dai seama ca nu prea ai cum sa lupti cu ei: nu ai cum sa ai resursele si informatiile la care ei au acces si sa te lupti pe aceiasi vizitatori.

Gandeste-te acum la reach-ul pe care il au doar acestia in tot portofoliul: 14,300,000 vizitatori online pe luna (vizitatori unici - SATI, medie lunara 2012) (sursa) si ce va insemna recurenta cookie-urilor cand lupti cu un publisher absolut gigantic.
    Desigur, miscarea e de un PR fantastic cand vine vorba de a-ti prezenta platforma unor advertiseri noi insa nu stiu daca afiliatii de aici sunt in avantaj sau in dezvantaj.
    Claudiu hai sa luam un exemplu:Matar, care este si in profitshare si in 2parale.
    Te rog sa-mi raspunzi sincer:Ii recomanzi unui afiliat din profitshare sa promoveze Matar cu comisioane duble chiar, avand in vedere ca Mediafax (dupa cum sustii) ia tot caimacul comisioanelor? Saracii afiliati ce-o sa se faca ei

Cand ai atatea milioane de vizite ce importanta mai are recurenta cookie? Cine este hotarat sa cumpere, cumpara din bannerele lor, nici din site-ul meu nici din al unui afiliat de la PS. O sa vedem in timp ce inseamna asta...cu toate ca sunt persoane, cum este si @tetele, care sustin ca site-urile mici fac banii in afiliere. Pana la urma depinde de iscusinta fiecarui afiliat de a stii sa tina aproape cu cititorii sai , sa-i transforme in cumparatori...ca sa poata face bani.
    Personal am cumparatori (chiar azi mi s-a intamplat), care cu cookie din iunie 2013 la 3 Suisses, azi a cumparat tot de la mine. Clientii revin sa citeasca noi articole, unii sunt in lista mea de email marketing ...Uite asa ca sa-i faca in ciuda lui Mediafax

Ce o sa faca Profitshare? nu o sa mai primeasca in retea noi advertiseri care sunt si in 2parale ca sa-si ''protejeze'' afiliatii de mamultul Mediafax cu 14,300,000 vizitatori online pe luna, care inghite toate comisioanele de la toata lumea? O sa-i primeasca cu toate bratele voastre la un loc ....deschise laaaaarg
    Explicatia ta cu Medifax alaturata exemplului meu cu Matar, nu se mai sustine! te rog sa nu-mi mai raspunzi cu ''Nu stiu'' ... ca ma induci in eroare.
    Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 11th October 2013 la 00:43.
    If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    37

Implicit

Stefania, nu stiu cum esti tu, insa eu ca afiliat as prefera sa lupt cu alti afiliati, cu resurse egale cu ale mele, nu cu giganti. Nu am sustinut insa ca Mediafax ia acum prea multe comisioane din 2Parale, sustin ca va fi interesant pe viitor avand in vedere forta lor de a atinge utilizatori de internet si intrarea lor in actionariatul 2Parale. Ce crezi ca se va intampla cand afiliatii nu vor livra cat vor dori ei?
    Tu decizi, pana la urma e vorba de portmoneul tau. Eu nu vreau sa dezvolt pe mai departe acest subiect, fiind intr-o postura destul de incomoda ca angajat Profitshare sa vorbesc public despre concurenti, insa timpul le va lamuri pe toate si cine vrea sa inteleaga, va intelege.

Bineinteles ca recomand afiliatilor sa promoveze Matar prin Profitshare, pe langa palpabilul care sta in valoarea comisioanelor si platile ajung la tine mai rapid. Pentru mine asta cu platile, de vreme ce grosul imi venea din PPC, e un lucru deosebit de important.

Si bineinteles ca Profitshare va primi advertiserii* care sunt in 2Parale, de ce nu ar face-o? Crede-ma, pe langa avantajele pentru afiliati, exista si avantaje pentru advertiseri.

*sunt anumite cerinte pentru a putea fi advertiser in Profitshare, nu orice magazin poate intra

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    20th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    40

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

@Stefania, daca un magazin este prezent in 2 retele de afiliere si tu ca afiliat il promovezi in reteaua A iar eu in reteaua B, presupunand ca un client a dat click pe ambele linkuri afiliate si va cumpara ceva atunci ambele retele vor inregistra acel comision (magazinul isi asuma plata comisionului dublu).

In alta oride de idei, Meadiafax daca promoveaza Matar in 2parale nu poate rescrie kookie-urile profitshare, deci nu poate influenta in vre-un fel veniturile afiliatilor de acolo. Ce se poate intampla, intradevar poate influenta negativ veniturile afiliatilor din 2parale in cazul in care traficul MF se intersecteaza cu al afiliatilor in cauza.

Ramane de vazut ce va fi, am tot urmarut statisticile retelei si momentan nu pot sa spun ca intrarea MF a influentat vizibil numarul total de vanzari din 2p, poate ca inca testeaza terenul....

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 14 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 14 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19