Pagina 333 din 414 PrimulPrimul ... 233283323331332333334335343383 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.321 la 3.330 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Imi vine greu sa cred ca a fost chiar atat de stransa competitia. Cam la toate concursurile de genul acesta care le-am vazut intre primul si ultimul loc de exemplu au fost diferente semificative in numarul comisioanelor inregistrate, ceva de genul celor estimate de mine insa cu siguranta afiliatii nu s-au implicat atat de mult precum au facut-o de bf. Posibil sa fie gresite estimarile.

Nu stiu de ce traiesti cu impresia ca tot timpul e cineva care minte, fura, manipuleaza liste, statistici etc. Care ar fi interesul profitshare sa faca asta?

dotcom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    27

Implicit

Prea putin ma intereseaza, ca nu sunt afiliat activ Profitshare.

Dar, cu certitudine pot spune ca dupa black friday 22 noiembrie si saptamana aceasta (deci de doua ori) m-am uitat la acel prieten pe calculator la sumele facute de black friday 2013. Erau sume foarte apropiate de cele ale lui D Bunea.

Deci? Competitia nu a fost stransa?

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    Nu stiu de ce traiesti cu impresia ca tot timpul e cineva care minte, fura, manipuleaza liste, statistici etc. Care ar fi interesul profitshare sa faca asta?
    Profitshare a demonstrat de multe ori ca nu isi trateaza corect afiliatii. Mai trebuie sa amintesc suprascrierea de cookie, anularea de comisioane la roviniete sau asigurari?

Daca au vrut sa fie corecti de la inceput trebuiau sa mentineze pe blog de acea suprascriere, ca nu vor sa plateasca roviniete etc.

La fel si in cazul acestui concurs trebuia sa puna valoarea la fiecare afiliat. Nu e prima data cand Profitshare greseste ceva (valori gresite la comisioane pampers Afiliere Emag ProfitShare categoria televizoare sau platforma nefunctionand zile la rand).

Cel mai ciudat mi se pare ca au un slideshow pe prima pagina cu afiliati reprezentativi si niciunul dintre ei nu se gaseste in lista castigatoare.

Hai ca am pierdut destul timp.

Concluzia e ca nu sunt corecti ca platforma si angajatii Profitshare nu-si fac treaba bine.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Din ce stiu eu am fost pe primul loc, insa cred ca am fost depasit cand s-au procesat comisioanele - era vorba de comisioane aprobate si nu cele generate. Si ca sa-i raspund lui @dotcom - au fost mult mai multe comisioane de 3-400 care le spui tu, am spus si pe twitter "51 de comisioane in doar 7 minute".
    Nu stiu de ce unii vreti sa gasiti nod in papura celor de la Profitshare, chiar au fost transparenti la acest concurs. Subiectul castigurilor este unul sensibil si sunt sigur ca nu sunt prea multi afiliati care sa-si fi declarat public castigurile, as fi vrut sa nu fi facut nici eu. De ce? Pentru ca am fost criticat, amenintat si injurat de foarte multi, daca am fost felicitat de 5 persoane cu siguranta au fost altii 15 care sa faca invers, mail-uri de pe adrese temporare, mesaje, ba chiar cred cu tarie ca au fost vreo 2-3 rauvoitori si de pe aici de pe forum, insa nu ar fi corect sa indic pe careva atata timp cat nu sunt 100% sigur. Un lucru e sigur, nu voi mai face publice niciodata castigurile mele, indiferent de situatie si acelasi lucru ii sfatuiesc si pe ceilalti afiliati.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

@Dragos, amenintari pentru ce? Mi se pare foarte foarte ciudat...

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    27

Implicit

Hai ca deja cred ca o luam pe SF. Or fi fost 51 de comisioane la 7 minute, dar asta pentru vreo 2 ore. Nu cred ca ai depasit 400 comisioane in acea zi. (Cum ar fi, valoarea vanzarii a contat si nu numarul... ca puteau sa fie 1000 comisioane a 1 leu)

Daca cineva ar fi vrut sa-ti faca rau atunci ti-ar fi pus metoda ta de promovare aici pe forum sau in alta parte. Probabil ca ai niste cunostinte duse cu pluta.

Castigurile tale de BF sunt publice 400.000 lei generate -> comision 4.000 lei. Sunt bugetari care merg la lucru la 10 si se intorc acasa la 14 si castiga tot cam atat. Deci?

PS: Nu ai fost pe primul loc "Dragos Bunea, unul din invingatorii Black Friday 2013 pentru afiliere".
    Ultima modificare făcută de dotcom; 20th December 2013 la 13:00.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

Implicit

@LensFlare - amenintari de la "lasa ca vezi tu ca nu o sa mai faci nici un ban" pana la "bagami-as .... in .... ca te asa si asa..." Genul de lucruri care te fac sa te intrebi pentru ce trebuie sa suporti astfel de rahaturi si mai ales de ce? Cum am spus, adrese de mail temporare.
    @dotcom - cunostiinte care sa priceapa afilierea nu am, deci.... Legat de nr com., au fost undeva spre 1.000 ca sa incheiem si acest subiect, iar de primul loc, eu am stiut ca sunt pe primul loc, poate sa fie si o scapare, nu zic nu si chiar nu cred ca ar conta pentru cineva (pentru mine cu siguranta nu) si legat de PS, nu uita ca articolul acela a fost publicat la vreo 2-3 zile dupa BF, deci nu puteau sa treaca ca sunt pe primul loc eu, dupa cum se vede am iesit pe 2 ulterior, nu se procesasera comisioanele.
    Pentru mine discutia legata de BF se incheie aici. Multumesc inca odata celor de pe forum care m-au felicitat si le doresc tuturor sa faca performanta, indiferent de domeniu in care activeaza.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

dragos, felicitari, este un rezultat foarte bun.
    oricum, poate nu este topul castigurilor ci doar o lista a celor ce sunt premiati

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    27

Implicit

@Dragos Adevarul e ca atunci cand ai valoare ai si dusmani.

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    oricum, poate nu este topul castigurilor ci doar o lista a celor ce sunt premiati
    lol... exact.

rRazvan este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit

@dotcom
    Nu poti sa il acuzi pe Dragos ca a castigat.. daca castigai tu cred ca aveai numai cuvinte de lauda la adresa profitshare.
    Nu spun ca profitshare sunt cei mai corecti, dar nu cred ca a fost vreo manarie cu concursul.
    App stie cineva ce se intampla cu comisioanele atunci cand clientul returneaza/schimba un produs cumparat prin intermediul tau? Adica daca cineva returneaza o tableta de 400 de ron cumparata prin intermediul meu si apoi o schimba cu una de 2000 de lei.. ar fi normal sa mareasca si comisionul meu. Nu stiu de ce dar am suspiciunea ca ei anuleaza comisionu de tot in situatia asta.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 5 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 5 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19