20th December 2013, 12:28
3 out of 3 members found this post helpful.
Din ce stiu eu am fost pe primul loc, insa cred ca am fost depasit cand s-au procesat comisioanele - era vorba de comisioane aprobate si nu cele generate. Si ca sa-i raspund lui @dotcom - au fost mult mai multe comisioane de 3-400 care le spui tu, am spus si pe twitter "51 de comisioane in doar 7 minute".
Nu stiu de ce unii vreti sa gasiti nod in papura celor de la Profitshare, chiar au fost transparenti la acest concurs. Subiectul castigurilor este unul sensibil si sunt sigur ca nu sunt prea multi afiliati care sa-si fi declarat public castigurile, as fi vrut sa nu fi facut nici eu. De ce? Pentru ca am fost criticat, amenintat si injurat de foarte multi, daca am fost felicitat de 5 persoane cu siguranta au fost altii 15 care sa faca invers, mail-uri de pe adrese temporare, mesaje, ba chiar cred cu tarie ca au fost vreo 2-3 rauvoitori si de pe aici de pe forum, insa nu ar fi corect sa indic pe careva atata timp cat nu sunt 100% sigur. Un lucru e sigur, nu voi mai face publice niciodata castigurile mele, indiferent de situatie si acelasi lucru ii sfatuiesc si pe ceilalti afiliati.
20th December 2013, 13:10
2 out of 2 members found this post helpful.
dragos, felicitari, este un rezultat foarte bun.
oricum, poate nu este topul castigurilor ci doar o lista a celor ce sunt premiati