Mai am vreo 6 comisioane de la BF2013 ce asteapta aprobate, oare ce asteapta, boboteaza?![]()
Mai am vreo 6 comisioane de la BF2013 ce asteapta aprobate, oare ce asteapta, boboteaza?![]()
Advertising and news - https://www.iasi4u.ro
Ce grabit esti Bogdane. La mine azi a fost aprobat si ultimul comision de Black Friday.
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Top 5 afiliati eMAG Black Friday sunt ...
Felicitari Dragos dar celorlalti din top!
La Ionut Farcas e coincidenta de nume sau?![]()
Te rog sa faci ceva calcule
Primii 5 afiliati de BF au facut un total de 20255 lei comisioane de BF, sa zicem in medie 4051 lei de fiecareCastigatorii sunt:
Ionut Farcas
Dragos Bunea
Adrian Gabor
Andrei Bogdan Ceauru
George Dinca
Acesti afiliati au reusit sa genereze intr-o singura zi Black Friday vanzari finalizate in valoare cumulata de 2.025.591 lei (fara TVA). Ii felicitam pentru performantele atinse – stim ca o strategie de promovare cu rezultate atat de bune necesita multa munca si perseverenta. Dar si rasplata este pe masura!
Sunt curios cat a facut primul si cat ultimul
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
@lovelife: Pe cuvant ca nu inteleg ce calcule vrei sa fac![]()
O bila neagra pt eMAG.
Pentru transparenta trebuiau sa puna si valorea comisioanelor in dreptul fiecarui afiliat.
Asa cum au facut la
unde era vorba despre cine face cele mai multe comisioane ca numar, ca doar la competitia "5 x 2000 de lei bonus Black Friday de la eMAG" era vorba despre "afiliatii care reusesc sa genereze cele mai mari vanzari aprobate din ziua respectiva".Top Afiliatii castigatori pentru categoria Foto, editia #1
Locul I (the best of the best): Sorin Vlaicu cu 28 de comisioane aprobate;
...
De unde sa stiu eu ca acea lista nu e inventata, din moment ce au pus niste nume care din partea mea pot sa fie neamuri cu ei.
Pai fa si tu niste calcule estimative. Cei 5 au generat 20255 lei comisioane, asta asta insemnand vanzari de 2.025.500 lei.
Cu o comanda medie de 600 lei (?) sunt 3375 de vanzari. Primul sa fi avut vreo 35%, al2lea 25%, al 3lea si al 4lea 15% si ultimul 10%.
@Dragos, au fost mai mult de 800 comisioane pe locul 2? Comanda medie de bf a fost mai mare de 600 lei?
Ultima modificare făcută de RedHat; 20th December 2013 la 09:07.
Edit
Calculele sunt cele facute de lovelife.
Cele facute de tine sunt gresite. Stiu pe cineva care are vanzari aproape cat D Bunea si nu e in acel top. Am vazut cu ochii mei contul si sumele. Inseamna ca locurile 2, 3, 4, 5 au valori similare, adica de 350.000-400.000. Ori lista e scoasa din burta.
Pentru corectitudine trebuiau sa puna si valoarea in dreptul fiecarui afiliat.
D Bunea a avut 400000 lei. Deci, pana in 300-400 de comisioane... parerea mea.
Ultima modificare făcută de dotcom; 20th December 2013 la 09:15.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)