15th December 2013, 23:35
2 out of 2 members found this post helpful.
@Mishu,
Daca este furt,hotie sau infractiune cred ca o decid cei in masura sa o faca (reprezentati profitshare/advertiser/judecatori).
Nu spun ca nu e OK sa raportezi un spam (am facut si eu raport si nu o data), cu atat mai mult nu incurajez spamul.
O sa inchei aici posturile pe aceasta tema, am pierdut destul timp deja... 
Spor!
16th December 2013, 00:09
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
Mishu
Octav, aici nu vorbim de lucruri prost facute ci de infractiuni.
Te rog sa imi spui legea si articolul din codul penal prin care e declarat infractiune
Te rog apui si tu si lensflare sa imi dai site-urile sa le verific daca sunt legale sau nu, fara text copiat, toate imaginile cu drepturi de autor
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
16th December 2013, 00:56
1 out of 2 members found this post helpful.
Mishu despre ce infractiuni este vorba? Totusi, infractiunile se sesizeaza la politie nu aici pe forum.
Sau oare te refereai la altceva dar nu cunosti suficient de multe cuvinte incat sa le folosesti pe cele potrivite?
RoManiac a scris mai jos tot ce era de spus.
Ultima modificare făcută de rRazvan; 16th December 2013 la 01:25.
16th December 2013, 01:12
8 out of 8 members found this post helpful.

Postat în original de
relansat
pentru ca asa e pe la noi. platesti ca un prostoi pentru content, bagi bani si in promovare, vine un terchea-berchea si iti fura clientii cu o mizerie de genul, iar tu il sanctionezi, ai ghicit, pentru ca esti un frustrat si nu ai altceva mai bun de facut. adica, na, tu esti de vina ptr ca il raportezi pe costelush, si nu el, care arde copy-paste-ul

Hmmm si daca platesti pentru content ... CE? Ai asa ceva de exemplu?.
Si daca bagi bani de unde pana unde trebuie sa iti fie asigurat succesul? Contentul tau platit e foarte posibil sa fie doar o zeama lunga. Doar ca de data asta o zeama lunga platita.
Daca nu ai asemenea content atunci nu vad de ce zeama ta lunga este mai buna decat zeama lunga a lui costelush.
Dorinta legitima, sanatoasa, de prosperitate, aceea obținuta prin determinare, munca, talent și evoluție personala, a ajuns să fie egala cu mediocritatea, lipsa de curaj, conservatorismul, neînțelegerea lumii în care trăim și, în final, eșecul. ( Joseph E. Stiglitz )
Cam aici te-ai integra tu @relansat. Costelush insa nu pentru ca el in afara de zeama aia lunga de content a mai inventat ceva nou, ceva ce tu nu poti recupera prin banisorii investiti.
Ceea ce trebuie sa intelegi tu @relansat e ca activezi pe o piata competitita, capitalista in care PROSTUL MOARE SI DESTEPTUL TRAIESTE. Costelush de multe ori e destul de destept incat dupa ce a inventat destul de multe lucruri noi, unele chiar imorale va ajunge la concluzia ca la un moment dat le poate aplica pentru a crea ceva unanim general acceptat ca fiind de calitate. Si va reusi sa se reinventeze mai rapid decat tine reusind astfel sa mearga mai departe. Tu insa unde vei fi atunci? Stiu capitalismul e crunt, al dracului de crunt.
Ultima modificare făcută de RoManiac; 16th December 2013 la 02:11.
16th December 2013, 11:45
0 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Mishu
Cat trebuie sa inveti si cat trebuie sa furi ca sa ocupi jumatate de pagina in Google?
Teoretic, daca ai avea cunostinte peste medie si dorinta, ai putea sa realizezi asta cu 5 domenii si munca depusa pe termen scurt, mediu sau lung (in functie de competitie). Asa ca nu trebuie sa "furi" nimic pentru a acapara jumatate de pagina in Google.
Exista multi oameni/companii care practica aceasta strategie pentru a-si asigura tot traficul pentru un anumint keyword. Sub o alta forma, exista acelasi lucru si in Adwords cu cei care merg pe pierdere pe termen scurt si fac biduri foarte mari pentru ai lasa fara bani pe concurenti si sa ocupe doar el prima pagina. Dupa ce competitorii se lasa balta, ajunge sa sa aibe toata prima pagina doar pentru el si cu costuri mici.
Legat de celelalte lucruri pe care le-ai zis, nu mai am nimic de adaugat pentru ca RoManiac a acoperit foarte bine subiectul
16th December 2013, 12:48