Pai si asta nu merge si invers ? Lumea face siteuri care "nu sunt dupa reguli" si fac bani chiar daca supara alti oameni, nu isi face prieteni prieteniConsider ca suntem aici sa facem cat mai multi bani nu prieteni![]()
Nrazvan, e drept, intr-o zi ar putea ajunge prim-ministru. Ce stim noi, cei mici, care nu putem vedea imaginea in ansamblu...![]()
sorry, dublu post
Toti ne straduim sa castigam ceva si este foarte aiurea cand vine unul ca LensFlare care se baga in treaba ta. Recomand celor care castiga din afiliere sa isi fereasca site-urile de acest gen de oameni, de "paraciosi".
@LensFlare
Ai spus ca ai raportat acele site-urile la profitshare si te plangeai ca ei nu iau masuri, pai daca ei considera ca nu se incalca nicio regula.. tu de ce mai vii aici pe forum?
Ce vrei defapt?
Apropo, sa nu ma confundati cu nRazvan.. avem username-ul cam la fel.
Offtopic:
Domanda, Domana.... Ionel nu-i cuminte...
Domanda, Vasilica vorbeste prostii...
Domana, Stefan nu si-a facut temele...
L.E.
O sa ma explic, pentru ca sa nu fiu inteles gresit.
Consider ca e mai simplu sa faci tu ceva mai bine decat sa arati ce face altul prost.
P.S.: nu e siteul meu![]()
Ultima modificare făcută de Octav; 15th December 2013 la 22:50.
doamne, de ce nu am si eu la fel de mult imp liber ca unii ?
intr-adevar .... siteurile de genu ma dipsera si pe mine cand le vad in rezultatele de pe google ... le urasc ca pe dracu !!! si sunt o gramada! stiu asta ... dar sa stau si sa pierd timpu facand pe detectivul ... WOW ... mi se pare mult prea mult, totusi !
hai mai bine sa incercam sa facem noi ceva mai bun, sa ne dezvoltam noi si daca tot ne ne pasa de capra vecinului, hai sa ajutam daca tot ne credem destepti.
PS: eu am dat un mail la unu deasta odata si i-am zis ca sa incerce sa posteze si articole normale nu doar copy/paste din descrierea produselor din magazinele online. si ia ghiciti ... mi-a dat add si mi-a ceut ceva sfaturi, dupa care la scurt timp (maxim 2 saptamani) si-a refacut siteurile (fara spam cum avea inainte). Deci se poate !![]()
Ultima modificare făcută de adstart; 15th December 2013 la 23:53.
@adstart, e o simpla strategie de a scapa de concurenta.
E cea mai simpla metoda, cand nu poti/nu vrei sa depasesti pe cineva care alrearga mai repede ca tine e mai simplu sa ii pui o piedica.
Motive de a raporta pe cineva se gasesc, nimeni nu-i perfect...![]()
Momentan este/sunt 4 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 4 vizitatori)