Pagina 339 din 414 PrimulPrimul ... 239289329337338339340341349389 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.381 la 3.390 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

adstart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Vârstă
    38
    Posturi
    160
    Putere Rep
    30

Implicit

asta spuneam si eu Serban dar sa dai lead de 2 lei 3 lei pentru un afiliat adus .... e ca si cum ti-ai bate joc ... mai bine spui "promovati-ne si pe noi si va dam un mail de multumire" si as face-o cu mai mare drag decat sa mi se dea 2 lei 3 lei

eu din sistme de refferal am facut chiar treaba buna atat la siteuri din ro cat si mai ales pentru cele de afara, deci stiu ca merge ... dar pentru 2 lei 3 lei ... asta e un fel de flegma ... adica WFT ? cum adica imi dai 2 lei 3 lei ca sa iti aduc afiliati care probabil vor face mii de euro ... ? mai bine roaga-ma sa te promovez pe gratis.

piatadigitala.ro ofera 2% din castigul afiliatilor (aici am 40 si ceva de afiliati recomandati), forestview ofera 10% !!! ... deci asa promovez cu mare drag, dar pentru 2 lei 3 lei ... vai ... la ce se gandeau oare cei de la profitshare cand si-au lansat propria campanie ?

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    43

Implicit

2Parale ofera acum 1 leu dupa ce initial a oferit cateva luni 4 lei pentru aceeasi treaba si n-am vazut pe nimeni sa arunce cu noroi...

Iti convine te bagi, nu-ti convine nu te bagi... asta-i farmecul afilierii: decizia de a promova ceva sau pe cineva iti apartine in totalitate...

Citat Postat în original de adstart Vezi Post
    asta spuneam si eu Serban dar sa dai lead de 2 lei 3 lei pentru un afiliat adus .... e ca si cum ti-ai bate joc ... mai bine spui "promovati-ne si pe noi si va dam un mail de multumire" si as face-o cu mai mare drag decat sa mi se dea 2 lei 3 lei

eu din sistme de refferal am facut chiar treaba buna atat la siteuri din ro cat si mai ales pentru cele de afara, deci stiu ca merge ... dar pentru 2 lei 3 lei ... asta e un fel de flegma ... adica WFT ? cum adica imi dai 2 lei 3 lei ca sa iti aduc afiliati care probabil vor face mii de euro ... ? mai bine roaga-ma sa te promovez pe gratis.

piatadigitala.ro ofera 2% din castigul afiliatilor (aici am 40 si ceva de afiliati recomandati), forestview ofera 10% !!! ... deci asa promovez cu mare drag, dar pentru 2 lei 3 lei ... vai ... la ce se gandeau oare cei de la profitshare cand si-au lansat propria campanie ?

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

2parale mai ofera si 40 lei cand afiliatul adus de tine incaseaza prima plata

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    43

Implicit

Daca intram in astfel de polemici... nu mai terminam niciodata... mereu gasim cate ceva de spus...

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    2parale mai ofera si 40 lei cand afiliatul adus de tine incaseaza prima plata

zuuup este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    12th October 2013
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    37
    Posturi
    96
    Putere Rep
    29

Implicit

Piatadigitala si forestview iti ofera procent din vanzari pentru ca nu genereaza nici 10% din vanzarile lunare pe care realizeaza afiliatii din profitshare/2parale.

Atitudinea de mai bine stai somer decat sa lucrezi pentru salar minim nu e deloc sanatoasa.

In rest complet de acord cu tataraseni.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Vârstă
    38
    Posturi
    160
    Putere Rep
    30

Implicit

am inteles opinia voastra si sunt de acord cu ea insa eu spuneam ca mai bine prefer sa promovez pe gratis o retea de afiliere serioasa decat sa imi dea 2 lei 3 lei

adica daca lansau campania si spuneau ca pentru fiecare lead primeai un mail cu "multumesc pentru ca ne-ai promovat" eu unu ma simteam mult mai bine decat daca as primii 2 lei 3 lei daca intelegeti e bine daca nu putem incheia subiectul ca oricum promoveaza fiecare ce vrea si pe cine vrea

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de tataraseni Vezi Post
    Daca intram in astfel de polemici... nu mai terminam niciodata... mereu gasim cate ceva de spus...
    Nu stiu de ce ti se pare polemica ce am spus eu. Doar am completat ca 2parale ofera 41 lei nu 1 leu cum ai scris mai sus. E o diferenta.
    Ultima modificare făcută de RedHat; 9th January 2014 la 10:53.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

am inteles opinia voastra si sunt de acord cu ea insa eu spuneam ca mai bine prefer sa promovez pe gratis o retea de afiliere serioasa decat sa imi dea 2 lei 3 lei

adica daca lansau campania si spuneau ca pentru fiecare lead primeai un mail cu "multumesc pentru ca ne-ai promovat" eu unu ma simteam mult mai bine decat daca as primii 2 lei 3 lei daca intelegeti e bine daca nu putem incheia subiectul ca oricum promoveaza fiecare ce vrea si pe cine vrea
    Promoveaza-i fara link afiliat si ai rezolvat problema.
    Retired

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Vârstă
    38
    Posturi
    160
    Putere Rep
    30

Implicit

buna asta asta era solutia pe care o asteptam! mulţam fain in fineeeeeeee

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Pana ieri era ok cu comisioane standard si zero lei/afiliat atras.

Au dublat comisioanele si au dat 3lei/lead, brusc nu mai e bine, parca puteau sa dea si mai mult, eventual si procent.
    Retired

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19