Gata cu conflictele, ne apucam de treaba
Apreciez ce face Serban si ma bucur pentru afilierea din Romania.
Nu am avut rabdare sa citesc toate postarile de pe aici, dar am senzatia ca sunt doua tabere de afiliati, si as vrea sa ma apuc de treaba cat mai repede. Ca vine acest sfat din partea ta, inseamna mult pentru mine. Multumesc
@LensFlare
Probabil exerseaza pentru atunci cand vor ramane fara paine, si vor trece de la advertiseri-afiliati la afiliati.
Trist, e un conflict de interese pe fata...
Cine e la varf ...asta ca o gluma, probabil ca nu a aflat ca suntem in Anul chinezesc al sarpelui de apa![]()
Intampin o problema pe care am semnalat-o numai ce si celor de la Profitshare prin mail, insa tin sa spun si aici pentru ca din cate tin minte s-a mai discutat (cred ca si Claudiu Farcas a fost implicat in discutie la perioada respectiva).
Am inregistrat zilele trecute un comision la eMAG pentru doua produse identice din categoria monitoare cu TV tuner. Mi s-a parut suspect de la inceput si tin minte ca s-a vorbit pe aici la un moment dat si de dublarea comenzilor datorita unui bug. Comisionul a fost anulat azi.
In trecut am comandat si eu ceva produse de la eMAG si stiu ca daca se intampla astfel de chestii si clientul specifica ca de fapt a vrut doar un singur produs, comanda initiala este anulata si se face o alta (de cele mai multe ori o fac cei de la eMAG). Acum ceva timp am avut si eu un produs pe care am vrut sa-l inlocuiesc din diverse motive. Dupa o discutie telefonica cu un reprezentant al magazinului ei mi-au facut in numele meu o alta comanda fara ca eu sa intervin (mi-am dat doar acceptul telefonic), aceasta comanda apare in contul meu de client si deci se prea poate ca in anumite cazuri cand se intampla astfel de greseli sa se anuleze comanda initiala si apoi cei de la eMAG sa faca o alta comanda, numai ca pentru a doua comanda eu ca afiliat nu mai primesc nimic.
Intrebarea mea pentru voi e daca aveti cunostinte de astfel de cazuri sau daca ati sesizat la voi astfel de comenzi anulate?
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Ce liniste e pe aici dupa ce au intrat baniiAti plecat la mare?
@Claudiu Farcas - ce spuneai de Flanco ca nu e cum spun eu cu telefoanele:
Macar sa aduca pe stoc modelele noi ce se vand bine ca altfel nu-i va baga nimeni in seama.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Ce pisoii mei s-a intamplat cu reclamele? Configurasem sa imi arate doar cateva produse in widget si acum apar de-a valma de peste tot.
Treaba aia cu comenzile dublate cred ca am patit-o si eu, pe luna trecuta am valoric de 2 ori mai mult comisioane refuzate decat aprobate.
A mers din prost in mai prost.
Dar chiar, ce e cu linistea asta?
Mai deranjeaza pe cineva faptul ca in widgeturile ProfitShare scrisul apare cu fundal ca si cum ar fi marcat? E o chestiune vizuala, o eroare prin CSS sau a fost intentionat pus asa?
@lovelife confirm, cea mai proasta luna de cand fac afiliere. Intr-adevar, eMAG a avut ceva foarte bun si a stricat tot cu PS2.
Momentan este/sunt 7 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 7 vizitatori)