Am si eu o intrebare pentru cei care au scos banii de la eMAG luna aceasta. Cat la suta au fost taxele retinute?
Am inteles ca daca esti angajat nu mai trebuie sa platesti si contributia pentru pensie. In cazul asta de unde stiu cei de la eMAG daca sunt angajat sau nu?
Ultima modificare făcută de irealx; 5th July 2013 la 18:12.
Pei declari pe propia raspundere ca esti sau nu angajat, cei de la Conversion iau de bun ce declari tu si in cazul in care statul descopera ca ai facut declaratii mincinoase tu o sa fi tras la raspundere.
Si acum il invit pe "King" Dotcom sa explice el mai bine cum e cu declaratiile si impozitele ca ultima data cand am incercat sa ajut un coleg mi-a dat un negativ (aici) fara sa vina sa explice ce am spus eu gresit si eventual sa ofere o informatie care ar ajuta pe cineva.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Aaa, deci dupa ce imi completez alea acolo trebuie sa primesc un formular nu?
@irelax - primesti 2 formulare: contractul si declaratia fiscala pe propria raspundere.
pe acestea le citesti, semnezi si apoi le trimiti alaturi de o copie de buletin.
Ok, am inteles acum. Va multumesc.
Luna aceasta, depasim suma expusa anterior si anuntam cea mai mare plata realizata in Profitshare 2.0, in luna iunie 2013: 79.080 Lei (fara TVA). Plata este realizata catre o persoana fizica si nu catre un publisher cunoscut, adica un afiliat exact cum poti fi chiar tu!
79.080 Lei (fara TVA) - o singura plata in luna iunie - Marketing afiliat - Profitshare Blog
Pareri?![]()
Hai baieti cu carcoteala!
Cand am spus ca se pot face bani frumosi nu m-am gandit niciodata la 19.000 de euro ci la vreo 2-3.000 pe luna. Este clar ca acesti bani nu au fost facuti intr-o singura luna, dar nici nu cred ca omul i-a tinut la Profitshare ani de zile ca sa se adune.
Nu stiu cine e persoana in cauza dar tin sa-i transmit felicitarile mele sincere!
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Poate este chiar emag.
Sincere felicitari zici, a?
LE: Confirmare sau ce?![]()
![]()
![]()
Ultima modificare făcută de RedHat; 5th July 2013 la 20:06.
@Redhat
Eu am inclus toate informatiile in articol, nu are rost sa insist. Daca tu vrei sa citesti altceva decat e acolo, e problema ta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)