A inceput bine cu afilierea. Ii prevad un viitor... Cata imaginatie. Incredibil.
Rau e ca ii avertizeaza sa-si stearga cotinutul copiat si cam atat. Dupa care replay.
La asta se rezuma afilierea?
A inceput bine cu afilierea. Ii prevad un viitor... Cata imaginatie. Incredibil.
Rau e ca ii avertizeaza sa-si stearga cotinutul copiat si cam atat. Dupa care replay.
La asta se rezuma afilierea?
Ultima modificare făcută de dotcom; 8th July 2013 la 18:26.
Rankeaza bina ca inca n-are concurenta pe produs. Stai sa vedem daca ramane acolo. Daca da, inseamna ca si Google s-a zapacit!
Si era sa uit: daca n-ati observat profitshare are probleme in dashboard cu statisticile la click-uri. Nu functioneaza.
Tinand cont de conversiile pe care le-am avut in noul program, adica ZERO, eu as putea crede ca nimic nu functioneaza, drep pentru care ii rog sa repare. TOT!
Daca nu, macar sa ne spuna...
Ultima modificare făcută de Mishu; 8th July 2013 la 18:39. Motiv: Mi-am amintit...
@Mishu slabe sanse sa-l dea cineva jos de pe primul loc.
P.S. Trebuia sa nu scriu aici despre faza si arunc repede 100 - 200 de articole gen cu link-uri 2Parale, cred ca era un mic Black Friday pentru mine.![]()
Mai are articole de genul si nu prea au treaba cu prima pagina...
Cu scrisul, spor la treaba, si eu asta fac acum
Acum mi-am dat seama... Oare, chiar i-au aprobat site-ul?
Ultima modificare făcută de Mishu; 8th July 2013 la 21:31. Motiv: Ufff, iar am uitat ceva...
@Mishu, nu ma astept ca Profitshare sa ia vreo masura, s-au raportat in acest topic mai multe incalcari ale TOS-ului si degeaba...
Arhi publica un exemplu clar de plati in noul ps2 Cât sunt impozitele la noul profitshare
Am un blog personal nou.
Cred ca astea sunt surprizele promise de Claudiu in Profitshare 2.0![]()
Eu stiam ca esti impozitat atat doar daca nu esti angajat, daca esti angajat ti se opreste numai 21.5%, stie cineva exact cum sta treaba?![]()
CAS platesti doar intr-un loc. Daca esti angajat sau daca obtii venituri de altundeva (2p de ex) pe care le declari, platesti doar intr-un loc (unde doresti) cotizatia pt CAS.
Ultima modificare făcută de RedHat; 9th July 2013 la 19:09.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)