1 out of 1 members found this post helpful.
Ma bag si eu in seama.
Pot sa zic ca sunt total dezamagit de noua politica abordata de emag. Este clar ca vor sa renunte la afiliati.
Pana luna trecuta imi rotunjeam binisor veniturile prin ceea ce reuseam sa obtin prin afilerea la emag. Luna asta ma mandresc si eu cu 4 lei in asteptare (daca nu se va anula), desi exista un trend crescator iin numarul de clickuri.
Cam de un an am incercat si 2parale in paralel, dar cu linkuri mult mai putine, adica aproximativ 10% din linkuri duceau spre 2parale. Chiar si asa s-a strans ceva comision platibil pe acolo si consider ca ar putea fi o alternativa.
Legat de impozitare, pot sa confirm ca pentru persoanele fizice care au contract de munca nu se mai retine CAS (asigurarea de pensie). In schimb se retine impozit de 16% (se poate direct la sursa) si contributia de sanatate de 5.5%, care, inca nu stiu, daca se retine la sursa sau pe baza unei declaratii la casa de sanatate sau finante.
2 out of 2 members found this post helpful.
Eu am luna curenta, 1-9 Iulie, 1169 de click-uri raportate de Profitshare care au generat 15 comenzi. Toate la eMag.
Fata de vechiul Profitshare nu am observat o scadere a conversiilor.
Sfatul meu: promovati produsele de sezon si produsele cautate intens si nu aveti cum sa dati gres. Scaderea conversiilor unora nu cred ca are legatura cu schimbarea platformei de monitorizare.
Just my 2 cents!
1 out of 1 members found this post helpful.
Nu ne plangem mai des decat ne trimit ei newslettere 
Isi incalca propriul regulament... Am inteles ca-l schimba cum vor muschii lor, insa daca nu aperi deloc si interesele afiliatilor, pai atunci nu ai nevoie de ei.