Pagina 200 din 414 PrimulPrimul ... 100150190198199200201202210250300 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.991 la 2.000 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    32

Implicit

Nu inteleg un lucru.
    De ce asimilati acele taxe cu profitshare? Credeti ca baga acei bani in buzunar? Banii aia se duc la stat, alea sunt taxele statului nu ale profitshare, orice angajat cu salariu de la stat / privat plateste acele taxe nu a cazut pe capul afiliatilor sustinerea tarii.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

@Kaa, pai nu Profitshare aka Conversion Marketing e de vina ca platim taxe? Noi eram foarte multumiti cu voucherele si cu platforma eMAG Profitshare...

irealx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Posturi
    338
    Putere Rep
    28

Implicit

Deci poate sa confirme cineva, daca esti anagajat ti se retine numai 21.5%?

Bogdan Ungureanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    33
    Posturi
    431
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Kaa Vezi Post
    Nu inteleg un lucru.
    De ce asimilati acele taxe cu profitshare? Credeti ca baga acei bani in buzunar? Banii aia se duc la stat, alea sunt taxele statului nu ale profitshare, orice angajat cu salariu de la stat / privat plateste acele taxe nu a cazut pe capul afiliatilor sustinerea tarii.
    Puteau să implementeze plata comisioanelor prin voucher pentru comisioanele obținute în emag, sunt o grămadă care își cumpără produse IT și ce mai oferă ei. Probabil a fost puțin aiurea să formeze o nouă firmă. Bănuiesc că, teoretic, emag e doar un simplu advertiser și nu s-ar mai aplica plata prin voucher pentru că nu mai se face barter(?). Cred că banii pleacă din emag-conversion-afiliat.

Știu că e imposibil să nu plătească acele taxe pentru celălalte magazine din rețea.
    Am un blog personal nou.

tibi78 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    21st June 2013
    Posturi
    93
    Putere Rep
    24

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Am citit explicațiile de pe arhiblog și nu am observat sa fi specificat cineva că dacă ai firmă plătitoare de TVA, nu doar că nu se reține NIMIC din comision, ba se aplică și TVA la sumă, facturându-se conform legii.
    Deci dacă de exemplu am avut 100 RON comision în momentul scadenței (22 a lunii), eu am facturat 100 RON + 24 RON TVA, încasând întreaga suma urmând ca eu să-mi calculez impozitul pe profit, acest venit fiind impozabil... Dar dacă ai firmă și angajați, automat ai cheltuieli cu salariile, ai cheltuieli diverse, investiții. Venitul din profitshare se "stinge" cu cheltuielile firmei, iar TVA-ul colectat pe factura către profitshare se compensează cu TVA-ul deductibil de pe facturile de achiziții ale SRL-ului.
    Dacă însă faci un SRL de dragul profitshare-ului, nu știu ce să zic. Declarații, contabil, balanțe, bilanț, posibile controale etc. etc. etc.
    Mai trebuie să mă informez dacă veniturile pe codul CAEN corespunzător publicității se pot compensa cu cheltuielile curente ale unității. Foarte probabil, da.

Singura mea pierdere sunt cei 5% bonus pentru voucher, dar care se compensează lejer cu posibilitatea de cumpăra din "Congo" dacă vreau.

După ce că am primit toți banii, am putut cumpăra de unde am vrut, ce am vrut... La emag era ok cu voucher, dar trebuia și ăla folosit cu grijă din cauza prețurilor.

Mă tot uit după un comision de câteva zile. Sincer, cine mai zice că nu suntem afectați de newsletterul emag, cred că își bate joc de noi. Nici măcar faza cu perioada de concedii, că nu știu ce, că nu știu cum...
    Ultima modificare făcută de tibi78; 9th July 2013 la 22:02. Motiv: Am uitat de bonus 5%...

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de irealx Vezi Post
    Deci poate sa confirme cineva, daca esti anagajat ti se retine numai 21.5%?
    Eu confirm, la fel este si la 2parale si la alte venituri similare
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    21st June 2013
    Posturi
    93
    Putere Rep
    24

Implicit

Ah da... tot referitor la impozitare. Eu am primit să zicem cei 124 RON (100 RON comison întreg, fără rețineri) și 24 RON TVA. Păi... îmi cumpăr ceva de 124 RON cu factura... ceea ce este și cheltuială și TVA deductibil. Marele dezavantaj pentru persoane fizice este că pe lângă reținerile cu CAS, Șomaj, Impozit... TVA-ul nu-l aplică, însă achizițiile le face CU TVA. Habar nu am, că nu am stat să calculez cât este de fapt pierderea REALĂ prin renunțarea la vouchere.
    Degeaba am zis eu pe blog treaba asta... că nu s-a nici validat comentariul (eu sincer îi înțeleg de ce nu au validat post-ul), intrau "oile" în panică, ăia care habar nu aveau ce-i așteaptă de fapt în noua platformă.

Deci vă zic sincer... 1 la mână, eu mă simt pufan pe lângă cei care fac sau au făcut bani serioși din profitshare... Drept dovadă ca nu știam de promovare linkuri de afiliat pe google... Învăț și eu ce naiba, dar ăia mari, tac... mai comentăm noi ... ca și cățeii ăia cu gura mare...

Repet, aștept sfărșitul lunii să dăm niște rapoarte. Ori pică totul, ori se redresează măcar puțin... Mai lasă și afiliatul emag puțin "ciolan" de împărțit, altfel asta nu-i afiliere. Mai bine să ne zică verde în față că nu mai este nevoie de noi.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de tibi78 Vezi Post
    Ori pică totul, ori se redresează măcar puțin... Mai lasă și afiliatul emag puțin "ciolan" de împărțit, altfel asta nu-i afiliere. Mai bine să ne zică verde în față că nu mai este nevoie de noi.
    Eu cred ca devine evident. Interesant e ca unii s-au miscat cu talent...

Citat Postat în original de Claudiu Farcas Vezi Post
    BTW, toate site-urile mele sunt de vanzare.
    Citat Postat în original de Claudiu Farcas Vezi Post
    In perioada urmatoare ma voi ocupa tot mai putin de afiliere asadar am hotarat sa scot la vanzare un site...

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

Articolele sunt scrise de Raluca de la profitShare )
    E pentru test , stiu stiu .... dar la 2 zile are un articol proaspat
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    21st June 2013
    Posturi
    93
    Putere Rep
    24

Implicit

Fiind nou pe aici, poate se îndură cineva cu experiență sa-mi mai spună o dată care ar fi următoarea variantă mai rentabilă? 2parale?
    Credeți că vor adopta și advertiserii de acolo modelul emag, cu newsletter pentru a anula recurența?
    Dacă nu este secret de stat, vă rog să-mi ziceți. Asta dacă nu vă incomodează concurența

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19