Pagina 210 din 414 PrimulPrimul ... 110160200208209210211212220260310 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.091 la 2.100 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

BlogDeProst este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd December 2010
    Posturi
    34
    Putere Rep
    0

Implicit

Am si eu o intrebare. Vreau sa adaug un banner vertical cu latimea de 150px si inaltimea cat mai mare. As dori ca in produsele care apar acolo sa fie doar de la eMag si sa fie doar produse electronice (telefoane, laptopuri, etc.) Cum fac?

irealx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Posturi
    338
    Putere Rep
    28

Implicit

Foarte tare, emag tine cont si de parerea afiliatilor. Asta asa pentru cei care inca se mai intreaba de ce nu mai au conversii. Sper ca e clar pentru toata lumea ca nu mai are nevoie de afiliati si sta in profitshare doar pentru ceilalti advertiseri.

Ultima modificare făcută de irealx; 14th July 2013 la 23:26.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

Implicit

Buna ziua, si astazi!
    Vad (sper) ca incep sa reintru si eu in normalitate, click-urile de pe 14 luna asta au generat in sfarsit comenzi, astazi. Trei la numar, comanda anterioara fiind dintr-un click de pe 13 Iunie. O luna de nefireasca liniste....
    Nu stiu daca este un accident si eMag a uitat sa trimita newsletter-ul sau este inceputul normalitatii.

Legat de newsletter as vrea sa stiu daca cineva a contestat pana acum in mod oficial, catre ProfitShare, dreptul eMag de a fi si advertizer si afiliat, si mai ales de a distribui prin site-ul de vanzari a instrumentelor cu link-uri de afiliere.

De asemenea, as dori sa stiu daca ma pot baza pe sprijinul vostru intr-un asemenea demers.
    Daca va exista un astfel de demers va fi unul pertinent, bine gandit, care sa nu pericliteze imaginea ProfitShare sau imaginea eMag si care sa nu arunce o lumina proasta asupra afiliatului sau afiliatilor care il sustin.

Astept aici opiniile vostre despre un astfel de demers.
    Pentru cei care nu doresc sa se expuna public astept PM.

In speranta ca veti intelege ca este o problema a tuturor si ca trebuie pana la urma sa luam atitudine, va multumesc!

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Legat de newsletter as vrea sa stiu daca cineva a contestat pana acum in mod oficial, catre ProfitShare, dreptul eMag de a fi si advertizer si afiliat, si mai ales de a distribui prin site-ul de vanzari a instrumentelor cu link-uri de afiliere.
    Emag are dreptul legal si conform regulamentul profitshare de a reseta link-urile de afiliere, noua ne aduce deservicii, dar nici o lega si nici un regulament nu ii impiedica sa faca asta. Tine mai mult de moralitate si de bun simt, dar cum spunea cineva in afaceri multi nu prea tin cont de ele.
    Eu zilele astea am primit mai putine newslettere (am impresia ca am fost sters din lista dupa ce am zis aici ca am primit si 3 pe zi) dar am avut si doua conversii cu click mai vechi

In schimb am facut testul cu mutarea link-urilor de afiliere de pe un site de roviniete de la emag la 2parale si diferenta la rata de conversie este uriasa, in 8 zile emag am avut o conversie in 6 zile 2parale 8 conversii aprobate + 4 ce sunt din cookie mai vechi, majoritatea comenzilor in aceeasi zi cu click-ul de pe site, deci nu tine neaparat de resetare cookie.
    Concluziile le trageti singuri
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Emag are dreptul legal si conform regulamentul profitshare de a reseta link-urile de afiliere, noua ne aduce deservicii, dar nici o lega si nici un regulament nu ii impiedica sa faca asta. ...
    [/B]
    Pe ce te bazezi cand spui asta? Conflictul de interese nu poate exista si in mediu privat?
    Nu interzice regulamentul distribuirea instrumentelor cu link-uri de afiliat prin intermediul site-urilor de vanzari proprii?
    Atunci de ce nu pun direct pentru fiecare produs link de afiliere din meniul de pe pagina principala?
    Daca spunem din start ca este o problema ce nu poate fi discutata e clar ca nu va fi discutata!
    Astept si alte opinii...

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Pe ce te bazezi cand spui asta? Conflictul de interese nu poate exista si in mediu privat?
    Te rog sa imi arati tu acea lege unde specifica macar tangential despre asta, ei se pot apara foarte simplu, ei poate ca platesc departamentul de marketing in functie de performanta obtinuta prin toate instrumentele pe care le au la dispozitie: newsletter, adwords, banere, etc si poate ii monitorizeaza si ii plateste prin rezultate obtinute profitshare
    Nu interzice regulamentul distribuirea instrumentelor cu link-uri de afiliat prin intermediul site-urilor de vanzari proprii?
    spune ceva ca instrumentele respective vor trebui validate de si aprobate catre emag. Ai vreo dovada ca emag nu le aproba?
    Atunci de ce nu pun direct pentru fiecare produs link de afiliere din meniul de pe pagina principala?
    nu le da idei
    Daca spunem din start ca este o problema ce nu poate fi discutata e clar ca nu va fi discutata!
    Astept si alte opinii...
    Eu semnez alaturi de tine, nu am nimic de pierdut, daca inainte de profitshare 2 intentionam sa promovez si eu serios emag, dupa ce am vazut cat de prost este gandita platforma (ma refer la constructia link-urilor, lipsa statistici reale, nu stii ce pagina si ce link a convertit) acum m-am razgandit si m-am orientat in alte directii
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

Implicit

Atata timp cat emag nu incalca nici un TOS cu acele linkuri afiliate nu ai ce sa le faci.
    Fiecare din noi am citit contractul, ne-am citit drepturile si obligatiile, am strambat din nas si am semnat.

Ai fi putut contesta daca in TOS ai fi gasit: "sa nu promoveze propriul site prin programul sau de afiliere cu scopul de a suprascrie cookie-urile utilizatorilor." cum exista in 2parale.

Eu totusi nu inteleg de ce va mai bateti capul. Profitshare acum e la mijloc exact cum este 2parale. Cum 2p a luat toate masurile ca afiliatii sa nu fie furati de catre advertiseri, la fel ar fi putut face si profitshare, dar pe ei nu ii intereseaza. Sa fie sanatosi!

Ca fapt divers pentru cei care ziceau ca majoritatea cumpara in primele 24 de ore:

tibi78 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    21st June 2013
    Posturi
    93
    Putere Rep
    24

Implicit

Părerea mea este că discutând aici, unde și Claudiu Fărcaș mai aruncă un ochi, "protestul" a fost cât se poate de direct. Feedback extrem de limitat în comparație cu numărul afiliaților. Poți să le trimiți mail-uri oficiale câte vrei... cu nu știu câte semnături. Claudiu a transmis mai departe și este evident că nu vor schimba "tactica" degrabă. Nu suntem obligați să facem reclamă emagului și nici nu cred că lucrurile se vor schimba până noi, afiliații, nu vom afecta imaginea emag pur și simplu renunțând la a le face reclamă... și eventual să nu le mai apărăm imaginea.
    Afilierea emag are o inerție așa de mare încât poate trebuie 1 an să se facă simțită lipsa unui procent de publicitate, iar ei compensează la greu din alte părți așa că nu este decât o singură soluție: faceți cum știți să vă optimizați veniturile în funcție de targetare, oferte și posibilitate de a schimba rapid platforma.
    Crezi că se poate organiza un grup de afiliați care să renunțe brusc la linkurile către emag să simtă și ei un mic hop? Eu nu cred...
    Dar poți liniștit să încerci 2 parale pentru ca de cookie-urile celorlalți afiliați se ocupă chiar emagul ... un mic reset zilnic... așa ca o bătaie pe umăr... prietenește.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Offtopic: nu il mai aduceti in discutie pe Claudiu Farcs. El intra pe seopedia doar cand se vorbeste de bine despre emag sau cand are chef sa trolleze in topic la altex si 2parale. Daca e vreo problema a afiliatilor care s-a rezolvat datorita interventiei lui sa ma corecteze cineva

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    Profitshare acum e la mijloc exact cum este 2parale.
    ...cu exceptia faptului ca 2Parale nu este companie-fiica a lui 3Suisses, sa zicem.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19