ZorileStore.ro in Profitshare: Castiga un iPad mini + comisioane de la ZorileStore
Premiu un iPad pentru afiliatul cu cele mai multe conversii pana in 1 dec![]()
ZorileStore.ro in Profitshare: Castiga un iPad mini + comisioane de la ZorileStore
Premiu un iPad pentru afiliatul cu cele mai multe conversii pana in 1 dec![]()
E varza profitshareul. N-ati putut si voi sa schimbati tigaile ma cand stiati ce trafic va fi?
Site-urile mi se incarca foarte greu din cauza rahaturilor de bannere...Ce sa mai zic de un widget (care noroc ca e in footer) care se incarca dupa 40-50 de secunde...
e mort profitshare ... mda ...
Pentru cine doreste sa vada LISTA eMAG.ro Black Friday 2013
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
Hai sa aveti spor! Tinem lista actualizata
LIVE Black Friday in Profitshare: Recomandari si Update-uri « Marketing afiliat - Profitshare Blog
LE: Am postat in topicul gresit, muta pls cineva? Multumesc.
Ultima modificare făcută de Claudiu Farcas; 22nd November 2013 la 02:07.
era prea frumos sa fie comision de 1% la masini...
si sa vina un client sa ia un mercedes e class la 39.990 euro printr un link de afiliat...
vise...
Da, sigur, o comanda si o primeste prin curiersi sa vina un client sa ia un mercedes e class la 39.990 euro printr un link de afiliat...![]()
Poate se comisioneaza cei 1.000 de lei pentru rezervare, un 10 lei si pentru baietii de la parcare
Radem, glumim, dar Profitshare mi-au depasit asteptarile, au nota 10 pana acum, daca rezista si dimineata cand se da startul ii voi lauda toata ziua, bine, dupa ce ma trezesc :d
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Guys, autoturismele nu se vor comisiona in afiliere.
In rest multumim pentru laude, le vrem si dupa ce trecem ziua![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)