Noutati la eMAG: Petshop - eMAG.ro
Claudiu, te cred si sunt de acord cu tine ca nu pot fi depistate cu usurinta.
Dar mai e o problema: eu ca afiliat nu sunt sub nicio forma interesat de castigurile altora ci de ale mele. In momentul in care castigurile mele pot fi afectate de un site care nu este "aprobat", am o problema!
Eu nu vad ca acel site sa aiba alt scop decat acela se suprascriere cookie-uri. La asta ma refer, si din cauza asta am si adus in discutie subiectul.
Nu spun eu ca este o noua strategie a advertiserilor dar spun ca acele link-uri trebuiesc intrerupte.
In marketing-ul afiliat se traieste din comisioane. Este si interesul vostru sa le intrerupeti.
Nu se poate ?
Aveam de gand sa nu-ti raspund, dar am observat negativul... Fie!
Tu te referi, probabil, la faptul ca are influenta, detainand 90% din Conversion Marketing.
Nu comentez si nu intru in polemici pe tema asta.
PS.
Nu-mi pasa de negativul tau, nu sunt aici pentru buline!
Nu sunt, dar as vrea sa mai fiu copil ...
Ciudata coincidenta:problema e la valoarea comisioanelor care a inceput sa scada, ca exemplu azi am un comision de 0,77 lei. Sunt zile si zile, dar comisioane mari ca cele dinainte de 1 iulie nu am prins, poate acum in septembrie sa pice ceva.
Si nu, nu cred ca e pe "coporate" la ce si-a cumparat
Sa mai vina!
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Nice. Nu am mai vazut ceva similar de multicel![]()
Chestiile astea sunt mai dese decat ai intui
Uite cum aveam euScreen Shot 2013-09-04 at 11.02.40 PM.png
Perioada octombrie-decembrie 2012 a fost extraordinara. Avand in vedere si noile comisioane, puteti face super mult in perioada similara de anul asta.
@Claudiu - iar ma eviti sau imi eviti intrebarile. Ti-am adresat o intrebare ceva mai sus si as aprecia un raspuns, aici, pe PM sau pe mail, nu conteaza, numai sa vina.
Legat de comisioane mari, stiu ce se intampla in ultima parte a anului, e bine ca se intampla si anul asta, e bine ca se mai intampla si la eMAG.
PS Pentru cei care sunt mai noi in afiliere si vor sa afle lucruri interesante va recomand sa cititi discutiile acestui articol, sunt foarte interesante, eu le-am recitit azi cred pentru a 3-a oara: Afiliere bună, afiliere rea | nwradu blog
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)