19th June 2013, 16:19
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
Claudiu Farcas
S-a inlocuit plata la 100 lei (era 350), s-a inlocuit undeva din Voucher Cadou in Card Cadou si din RON s-a modificat in Lei, in loc de S.R.L este S.A. si altele similare, care se stiau de mult dar nu erau cuprinse in T&C.
Consider ca puteai sa verifici inainte...
Pai eu va invit pe voi sa cititi aberatiile scrise pe acolo. Poate chiar sa mai adaugati cateva de bun simt la obligatiile voastre cum ar fi :" Sa nu promoveze propriul site prin programul sau de afiliere cu scopul de a suprascrie cookie-urile utilizatorilor." cam in genul 2P.
Nu zici nimic legat de restrictia siteurilor de tip cashback? Aaa, am uitat, tu nu reprezinti PS doar in cazurile in care-i aperi sau ataci aiurea. In alea cand trebuie sa clarificam niste treburi dispari sau nu-i de competenta ta. Cool!
Claudiu, un minus dat de tine la un topic de forum nu face PS 1 sau 2 o retea de afiliere. Feedbackul insa da. Cine stie, poate intr-o zi o sa te trezesti si tu
Ultima modificare făcută de Marius Morariu; 19th June 2013 la 16:28.
19th June 2013, 16:29
1 out of 1 members found this post helpful.
@Marius, daca nu intelegi tu nu inseamna ca nu am nici o logica in exprimare... Eu stiu cum faci tu si ce inseamna afilierea pentru tine, iti pot spune doar ca avem pareri diferite si moduri diferite de a monetiza.
Am iesit din discutia asta pentru ca nu are rost, oricum tu ai fost dat afara din Profitshare si nu poti discuta decat subiectiv pe topicul asta.
19th June 2013, 17:05
1 out of 1 members found this post helpful.
Il avantajeaza faptul ca nu are o concurenta serioasa. Un regulament mai permisiv ar duce la dezvoltarea unor comparatoare de preturi sau siteuri gen cashback ceea ce le-ar pune capac afiliatilor mai mici ori le-ar restrange foarte mult spatiul de joaca.
Pe unii ii poate avantaja, pe altii nu.
19th June 2013, 17:12
3 out of 3 members found this post helpful.

Postat în original de
puthre
Pai daca era clar nu mai intrebam. E o intrebare foarte sincera pentru ca nu-mi imaginez cum te poate avantaja.
Un vizitator intra pe siteul tau, citeste un review foarte bun si e multumit de produsul respectiv. Pasul 2 si-l doreste si vrea sa-l cumpere, dar isi aduce aminte ca stie un site unde primeste x% inapoi daca cumpara de la emag prin link-ul de acolo, si pac cumpara de acolo. Tu scri continutul bun pentru el sa aibe de unde se informa si nu primesti nimic, ce ofera siteul de cash back ca informatie, nimic, munca depusa de cashback = 0 , recompensa ta pentru review = 0, munca ta = in zadar.
Nici mie nu-mi plac acele siteuri (cashback), daca ar fi sa zicem 10 siteuri de profil care sa fie puternic promovate si totodata folosite, s-ar diminua cu mult calitatea continutului in reviwrile de prezentare... Deci concluzia, cel putin din punctul meu de vedere, acea parte din regulament e buna, altele sunt deranjante, mai ales ambiguitatea sa.
Daca ai un site de cashback atunci da e normal sa te supere acea regula.
D R G