Pagina 160 din 414 PrimulPrimul ... 60110150158159160161162170210260 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.591 la 1.600 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

@Marius da, dar site-uri gen nu se fac peste noapte si au nevoie de investitii destul de mari, ceea ce face afilierea cam exclusivista... Deci prefer oricand concurenti cu buget mic / limitat decat "libertatea" de care spui tu mai sus.

Am facut o perioada afiliere pe .com si stiu cat de greu e sa prinzi o felie mica din "placinta", chiar si pe o nisa mai slaba.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Claudiu Farcas Vezi Post
    S-a inlocuit plata la 100 lei (era 350), s-a inlocuit undeva din Voucher Cadou in Card Cadou si din RON s-a modificat in Lei, in loc de S.R.L este S.A. si altele similare, care se stiau de mult dar nu erau cuprinse in T&C.

Consider ca puteai sa verifici inainte...
    Pai eu va invit pe voi sa cititi aberatiile scrise pe acolo. Poate chiar sa mai adaugati cateva de bun simt la obligatiile voastre cum ar fi :" Sa nu promoveze propriul site prin programul sau de afiliere cu scopul de a suprascrie cookie-urile utilizatorilor." cam in genul 2P.

Nu zici nimic legat de restrictia siteurilor de tip cashback? Aaa, am uitat, tu nu reprezinti PS doar in cazurile in care-i aperi sau ataci aiurea. In alea cand trebuie sa clarificam niste treburi dispari sau nu-i de competenta ta. Cool!

Claudiu, un minus dat de tine la un topic de forum nu face PS 1 sau 2 o retea de afiliere. Feedbackul insa da. Cine stie, poate intr-o zi o sa te trezesti si tu
    Ultima modificare făcută de Marius Morariu; 19th June 2013 la 16:28.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    @Marius da, dar site-uri gen nu se fac peste noapte si au nevoie de investitii destul de mari, ceea ce face afilierea cam exclusivista... Deci prefer oricand concurenti cu buget mic / limitat decat "libertatea" de care spui tu mai sus.

Am facut o perioada afiliere pe .com si stiu cat de greu e sa prinzi o felie mica din "placinta", chiar si pe o nisa mai slaba.
    N-ai nici o logica in exprimare. Te bucuri ca nu-s acceptate dar in acelasi timp se ridica greu si iti trebuie investitii serioase pentru ele. WTF?

Nu conteaza cum se ridica. E o idee foarte buna care merge foarte bine. Ajuta afilierea sa creasca? Da, chiar mult, pentru ca unul din siteurile de tipul asta e in curtea Internetcorp care prin investitiile aduse si implicarea in afiliere ajuta si piata sa creasca. E atat de greu sa vezi padurea de copaci?

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    20th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Marius Morariu Vezi Post
    Pai eu va invit pe voi sa cititi aberatiile scrise pe acolo. Poate chiar sa mai adaugati cateva de bun simt la obligatiile voastre cum ar fi :" Sa nu promoveze propriul site prin programul sau de afiliere cu scopul de a suprascrie cookie-urile utilizatorilor." cam in genul 2P.

Nu zici nimic legat de restrictia siteurilor de tip cashback? Aaa, am uitat, tu nu reprezinti PS doar in cazurile in care-i aperi sau ataci aiurea. In alea cand trebuie sa clarificam niste treburi dispari sau nu-i de competenta ta. Cool!

Off:

strutul.jpg

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@Marius, daca nu intelegi tu nu inseamna ca nu am nici o logica in exprimare... Eu stiu cum faci tu si ce inseamna afilierea pentru tine, iti pot spune doar ca avem pareri diferite si moduri diferite de a monetiza.

Am iesit din discutia asta pentru ca nu are rost, oricum tu ai fost dat afara din Profitshare si nu poti discuta decat subiectiv pe topicul asta.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    Cred ca e destul de clar...
    Pai daca era clar nu mai intrebam. E o intrebare foarte sincera pentru ca nu-mi imaginez cum te poate avantaja.
    Caut cu jingle.ro.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Il avantajeaza faptul ca nu are o concurenta serioasa. Un regulament mai permisiv ar duce la dezvoltarea unor comparatoare de preturi sau siteuri gen cashback ceea ce le-ar pune capac afiliatilor mai mici ori le-ar restrange foarte mult spatiul de joaca.
    Pe unii ii poate avantaja, pe altii nu.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Il avantajeaza faptul ca nu are o concurenta serioasa. Un regulament mai permisiv ar duce la dezvoltarea unor comparatoare de preturi sau siteuri gen cashback ceea ce le-ar pune capac afiliatilor mai mici ori le-ar restrange foarte mult spatiul de joaca.
    Pe unii ii poate avantaja, pe altii nu.
    Nu vad cum un site de cashback mi-ar face mie concurenta (notabila) daca eu am de exemplu un blog tehnic cu widgetul emag pe el.
    Caut cu jingle.ro.

DRG
    DRG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    30
    Posturi
    442
    Putere Rep
    33

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Pai daca era clar nu mai intrebam. E o intrebare foarte sincera pentru ca nu-mi imaginez cum te poate avantaja.
    Un vizitator intra pe siteul tau, citeste un review foarte bun si e multumit de produsul respectiv. Pasul 2 si-l doreste si vrea sa-l cumpere, dar isi aduce aminte ca stie un site unde primeste x% inapoi daca cumpara de la emag prin link-ul de acolo, si pac cumpara de acolo. Tu scri continutul bun pentru el sa aibe de unde se informa si nu primesti nimic, ce ofera siteul de cash back ca informatie, nimic, munca depusa de cashback = 0 , recompensa ta pentru review = 0, munca ta = in zadar.

Nici mie nu-mi plac acele siteuri (cashback), daca ar fi sa zicem 10 siteuri de profil care sa fie puternic promovate si totodata folosite, s-ar diminua cu mult calitatea continutului in reviwrile de prezentare... Deci concluzia, cel putin din punctul meu de vedere, acea parte din regulament e buna, altele sunt deranjante, mai ales ambiguitatea sa.

Daca ai un site de cashback atunci da e normal sa te supere acea regula.
    D R G

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    35
    Posturi
    888
    Putere Rep
    42

Implicit

O alta chestie pe care am observat-o astazi e faptul ca pana si in postarile pe Facebook de pe contul oficial eMag se folosesc link-uri Profitshare.
    Eu, personal, nu pot zice ca am fost pana acum prea dezavantajat de catre eMag (din contra), insa nu e ok sa suprascrie link-urile prin newslettere zilnice si prin postari pe Facebook prin care suprascriu link-uri.

Practic, daca nu ai o comunitate formata, incepi sa te cam lupti cu morile de vant, ca sunt sanse foarte mari sa te alegi cu extrem de putine comenzi. Ori asta nu e ok. Pe de o parte se chinuie sa stimuleze eforturile micilor afiliati, pe de o parte le dau in cap cu cele scrise mai sus.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19