Pai hai sa interzicem tot ca sa ne mearga bine la fiecare dupa nevoie.
E o regula tampita. Siteurile de cashback impreuna cu cele de reduceri/cupoane sunt pe primele locuri ca tipuri de siteuri folosite cu succes in afilierea din .com. Bine, aia si vor sa faca afiliere si nu se pot compara cu PS evident.
Cum ne ingrijim fiecare din noi de afiliere asa o s-o avem. Daca exista si se fac atatea kkturi de pe acum, atunci pe viitor sa nu mai plangeti cand o sa aveti probleme.
Zic ei ca s-au schimbat termenii. S-au mai adaugat probabil restrictii pentru afiliati, fara numar fara numar. Furnizorul nu prea se obliga la multe in schimb afiliatii da.
Am una preferata din obligatii afiliat : "sa ofere direct sau indirect altei persoane sau entitate beneficii pentru folosirea instrumentelor de promovare de pe site-urile Afiliatului (plata unei sume de bani, garantia oferirii unui discount pe site-ul eMAG.ro); in traducere daca ai un site de tip cashback n-ai voie cu afilierea la ei. Superb!
S-a inlocuit plata la 100 lei (era 350), s-a inlocuit undeva din Voucher Cadou in Card Cadou si din RON s-a modificat in Lei, in loc de S.R.L este S.A. si altele similare, care se stiau de mult dar nu erau cuprinse in T&C.
Consider ca puteai sa verifici inainte...
Pai eu va invit pe voi sa cititi aberatiile scrise pe acolo. Poate chiar sa mai adaugati cateva de bun simt la obligatiile voastre cum ar fi :" Sa nu promoveze propriul site prin programul sau de afiliere cu scopul de a suprascrie cookie-urile utilizatorilor." cam in genul 2P.
Nu zici nimic legat de restrictia siteurilor de tip cashback? Aaa, am uitat, tu nu reprezinti PS doar in cazurile in care-i aperi sau ataci aiurea. In alea cand trebuie sa clarificam niste treburi dispari sau nu-i de competenta ta. Cool!
Claudiu, un minus dat de tine la un topic de forum nu face PS 1 sau 2 o retea de afiliere. Feedbackul insa da. Cine stie, poate intr-o zi o sa te trezesti si tu
Ultima modificare făcută de Marius Morariu; 19th June 2013 la 15:28.
uitandu-ma atent pe ce se discuta si pe termenii si conditiile de utilizare ... vad ca practic pentru aproape orice iti poti lua eject.
Nu m-as mira ca in curand la "obligatiile afiliatului" sa apara si "afiliatul e obligat sa verifice daca vreun cunoscut, al unui cunoscut, cunoscut de un cunoscut al cunoscutului său, a sters cookieul de afiliat din browser" pentru a nu fi interpretat ca ar fi incurajat pe cineva sa cumpere sub linkul sau de afiliereasta ar fi "dumnezeu pe pamant" in materie de "cum sa iti pierzi afiliatii"
![]()
Stie cineva care dintre codurile din link-ul profitshare identifica unic afiliatul?
Este vorba de ad_client= ... ?
Ultima modificare făcută de Octav; 19th June 2013 la 14:49.
Cred ca e destul de clar...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)