Pagina 148 din 414 PrimulPrimul ... 4898138146147148149150158198248 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.471 la 1.480 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    35
    Posturi
    888
    Putere Rep
    42

Implicit

Mai, cand aveti o problema, trimiteti un mail sau folositi formularul de contact pentru cei care ati trecut deja la Profitshare 2.0. Eu am trimis mail cu o sugestie aseara la ora 8:11 si azi la 10 aveam deja raspuns.
    Bunavointa vad ca e, spre deosebire de ce se intampla anul trecut pe vremea asta, mai ramane sa lasam atitudinea pasiva la o parte si sa cautam sa rezolvam problemele direct la sursa.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Cartus este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    138
    Putere Rep
    0

Implicit

La voi cum merg rovinietele, eu am de 2 ori mai multe anulate decat aprobate ?

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de Cartus Vezi Post
    Rata de conversie la 30% fata de cat era prin 2parale
    Imi vin mai multe din recurenta in 2parale decat de la emag cu camapania activa
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de Cartus Vezi Post
    Rata de converse extrem de mica si ultima data cand am verificat aveam peste 60% respinse ceea ce este aberant in conditiile in care in 2parale in mai bine de un an am avut rata de respingere 2% pe roviniete si asta calculat la cateva sute bune.

Explicatia celor de la emag pentru rata de respingere a fost ca cei mai multi nu au suficienti bani pe card sa finalizeze comanda. Ma abtin de la comentarii.
    Ultima modificare făcută de RedHat; 13th June 2013 la 12:09.

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    41

Implicit

Pai bun!

Fura sau nu fura emag? Atat va aud ca plangeti. Aratati cu degetul, dar nu aveti tupeul sa o spuneti cu voce tare?

Cu muuulte pagini in urma aratam si eu niste statistici: aveam undeva la 300 de lei aprobati si tot atat respinsi. In conditiile in care aveam blog nisat, pe locul 1 la mai multe keyworduri, content de calitate (la care am bagat ceva bani), sute de click-uri - dar! aveam comisioane respinse fara numar! Rata era undeva la 1 comision aprobat din 7 - de atunci m-am lasat de afiliere.

Inteleg. Toata lumea fura cum poate. Dar emag-ul deja o da pe fata.
    Rusinica!
    Vand Advertoriale (pr 5)

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

@Vali D, din experienta mea pe aceasta platforma tind sa cred ca NU fura, cel putin nu in mod direct. Totusi au unele probleme:

1. Unele comisioane nu se inregistreaza, caz testat de mine. Acum ceva timp, dupa o instalare de Windows (licentiat, cookies active etc.) si drivere, am facut imediat o comanda pentru un amic prin link-ul meu de afiliat, desi m-am asigurat ca e totul ok nu mi-a aparut nici pana in ziua de azi comisionul respectiv (aveam acces la Profitshare BETA si puteam verifica). Au fost raportate astfel de probleme si de alte persoane, deci nu a fost un caz izolat. SPER ca s-a rezolvat totusi problema in Profitshare 2.0

2. Se fura in showroom, angajatii anuleaza comanda facuta online si fac pe loc alta comanda ce nu mai este asociata cu link-ul de afiliat, cred ca au bonus la vanzari sau target lunar. Cazurile au fost prezentate pe diverse site-uri ([S]din pacate nu am salvat link-urile[/S] - update cu link: De ce ne lua) si, din cate tin minte, posibil si in acest topic. Pe aceeasi faza am luat prima teapa in 2Parale , din fericire il cunosteam pe cel care a facut comanda si m-am lamurit la momentul respectiv de "corectitudinea" advertiserului si i-am scos toate link-urile.

TOTUSI, cel putin pe nisa mea, eu sunt multumit cu rata de respingere (am avut luni fara nici o comanda respinsa).
    Ultima modificare făcută de LensFlare; 13th June 2013 la 13:19.

Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

Implicit

O mai face si direct. Intr-o perioada trimiteau newslettere cu link-uri trase prin profitshare sa suprapuna cookies-urile afiliatilor.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

@RedHat, asta e alta poveste si pot spune ca e la limita, nu o poti incadra in categoria teapa deoarece respectivul poate a cumparat produsul vazut in newsletter... caz in care afiliatul nu are vreun merit.

P.S. Nu s-a schimbat nimic, link-urile din newsletter sunt si acum prin profitshare.

Cartus este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    138
    Putere Rep
    0

Implicit

Pe ultimile 3 luni am 18% valoare comisioane respinse din total, m-a socat doar ca din aceleasi 3 luni am la roviniete 47 aprobate si 93 anulate. Prea mare diferenta, nu acuz pe nimeni de furt, poate sunt buguri in sistem.

Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Iti dau 2 scenarii:
    1. Se apropie black friday. Promovezi intens un site dedicat cu 1 - 2 luni inainte, plasezi mii de cookies-uri, te astepti la comisioane frumusele pe masura investiei, insa imediat ce ofertele de black friday se activeaza emag trimite un newsletter. Cum o mare parte din ei sunt cu ochii in 4 sa prinda ofertele, bam pierzi un procent considerabil de conversii.

2. Scrii despre un laptop si recomanzi emag. Vizitatorului ii place magazinul, se aboneaza la newsletter si urmeaza ca la sfarsitul lunii cand ia leafa sa isi cumpere laptop-ul. Intre timp emag da un newsletter si tu te-ai ales cu nimic.

Bine, pe mine personal nu ma afecteaza chestiile astea pentru ca nu investesc nici macar timp in afilierea cu ei insa asa ca fapt divers nu sunt chiar atat de corecti precum vor sa para. Ma rog, cel putin in opinia mea.

PS. Daca tot vorbim de corectitudine vis-a-vis de link-urile din newsletter am o solutie pentru ei si anume sa nu comisioneze produsele promovate in ele. E simplu, nu e nevoie sa stearga atatea cookies-uri cu buretele
    Ultima modificare făcută de RedHat; 13th June 2013 la 14:01.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19