@tataraseni, i-ai contactat in legatura cu comisioanele de ai aflat de Adwords?
@tataraseni, i-ai contactat in legatura cu comisioanele de ai aflat de Adwords?
Are rost sa-ti mai spun ca nu-mi place ca ma iei cu "ce fumezi"? Oricum, cred c-o sa ma las ...
Sunt de acord cu tine ca PS, 2parale & company, castiga bani pt ceea ce afiliatii "produc". Dar trebuie sa fii si tu de acord ca afiliatii nu ar produce acei bani fara PS, 2Parale & company. Pare sa fie o colaborare.
Intr-o colaborare trebuie sa existe interese comune pentru a fi un succes. Interesele comune ar fi in momentul de fata generarea cat mai multor comisioane. In cazul asta, daca suntem la aceeasi caruta, de ce sa traga unul in stanga si altul in dreapta?
Intr-o platforma care este la inceput, inca intr-o versiune beta, este clar ca pot aparea si disfunctionalitati. Nu-mi spune ca tu credeai ca totul va merge "ca uns".
Sincer, si eu cred ca inca mai pot exista astfel de erori.
Eu nu vad afiliatii ca pe niste robotei copy-paste (fara vreo aluzie). Plus de-asta, cum se face ca tocmai un afiliat a descoperit poate cea mai mare eroare a platformei?
Deci afiliatii pot avea un rol activ. Pai atunci hai sa fie unul pozitiv! La asta m-am referit...
PS. Nu prea beau si nu stiu daca tuica este ca si vinul, cu atat mai valoroasa cu cat este mai veche. Oricum, n-as fuma-o!
In rest, numai bine!
Nasoala treaba!
Adica acum trebuie sa cautam in Google instrumentele care au au generat comenzile anulate si daca (mai) sunt cumva indexate sa cerem o reevaluare?
Ultima modificare făcută de Mishu; 22nd August 2013 la 01:58.
Pune nofollow pe link-urile de afiliat.
Este pus de la inceputul lui august in robots.txt disallow pentru link-urile de afiliere.
Pentru probleme punctuale ma puteti contacta oricand pe email.
btw, va recomand produsele pentru inceperea scolii, fie de la Stollers, fie de la eMAG.
Disallow in robots.txt doar opreste indexarea URL-urilor, nu limiteaza accesul crawlerului la eleN-o sa functioneze. Been there, done that.
Robots blocheaza accesul botilor.
The robots.txt file is like an electronic No Trespassing sign. It tells Googlebot and other crawlers which files and directories on your server should not be crawled.
It's important to note that even if you use a robots.txt file to block spiders from crawling content on your site, Google could discover it in other ways and add it to our index.
https://support.google.com/webmaster...er/93708?hl=en
Mersi tetele.
"should not be crawled". Adica nu limiteaza. Ce n-am zis bine?
Momentan este/sunt 62 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 62 vizitatori)