Eu il vad cand si cand, probabil apare doar daca e operator logat in aplicatie.
LE: S-a facut plata, nu am verificat contul dar au fost retrasi banii din Profitshare.
Eu il vad cand si cand, probabil apare doar daca e operator logat in aplicatie.
LE: S-a facut plata, nu am verificat contul dar au fost retrasi banii din Profitshare.
L-a mine este inca în procesare
LE: Gata s-a finalizat dar cred ca verific degeaba cardul in seara asta.![]()
Ultima modificare făcută de irealx; 5th August 2013 la 18:43.
Astazi mi-au intrat si mie banii.![]()
Exact ce am spus cu cateva postari in urma, Flanco are acum o campanie pe AdWords la smartphone-uri. eMAG vinde prea bine produsele acesta, iar Flanco mai deloc si se incearca o incrucisare: eMAG sa vanda tv-uri si electrocasnice mai mult, iar Flanco smartphone-uri.
Nu e rau ce au gandit (pentru ei) insa va fi greu pentru afiliati sa aduca vanzari de smartphone-uri unui magazin axat pe electrocasnice si invers, va fi o provocare. Problema e daca vor dori afiliatii sa promoveze Flanco atata timp cat mai sunt si alte magazine axate pe smartphone-uri si care vand destul de bine (evomag si marketonline). La momentul actual eMAG ofera cel mai mic comision pentru telefoane mobile si sunt de parere ca pana la sfarsitul anului vor reveni asupra deciziei si vor acorda un minim de 2% asa cum fac si cei de la marketonline.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
@Dragos Bunea
Campaniile AdWords in general sunt tactice si probabil e doar o coincidenta.
@All
Toate platile sunt la zi.
Avem un nou concurs in Profitshare. RunningShop ofera premii in valoare de ~2000 lei pentru cei mai performanti 3 afiliati, dupa valoarea comenzilor generate.
Va recomand sa profitati, este vorba de un advertiser nou si care are produsele in plin sezon. Merge bine atat AdWords cat si content pe zona asta. Va recomand cat mai long tail.
Daca aveti nevoie de sugestii, trimiteti-mi un email![]()
Lolz.
RunningShop e si el afiliat, pardon... am vrut sa spun e advertiser?
Ba! Deci, ce e cu advertiserii astia la kila?
Sa lasam glumele.
Apropos. Prin asta BALANCE TAPE BANDA KINESIOLOGICA - TURCOAZ - C te referi la long tail? Link Profitshare în rezultate?
Profishare e afiliat in Profitshare https://www.google.ro/search?q=Dac%C...%9Bi+click+pe+
doar emag sa fie afiliat in emag ?![]()
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
@dotcom, clar. Se recomanda pe longtail ca acolo rankeaza bine link-urile afiliate indexate de Google, au grija sa iti mai rareasca din comisioane.
Mult mai grava chestia asta decat link-urile afiliate din newsletter... "a new low level" chiar si pentru ei.
Adevarul e ca avea dreptate Claudiu Farcas cand ne spunea in primavara ca o sa avem parte de surprize mari.![]()
Ultima modificare făcută de LensFlare; 6th August 2013 la 19:12.
Vreau sa demarez proiect nou pe IT, care este recomandarea voastra? Emag sau Altex?
Multumesc anticipat![]()
@Stefania, clar eMAG, iti recomand nisa telefoanelor mobile. Sa nu optimizezi pe long tail ca te bati in Google cu link-uri profitshare...![]()
Ultima modificare făcută de LensFlare; 6th August 2013 la 21:57.
Momentan este/sunt 25 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 25 vizitatori)