Pagina 240 din 414 PrimulPrimul ... 140190230238239240241242250290340 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.391 la 2.400 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    @lovelife confirm, cea mai proasta luna de cand fac afiliere. Intr-adevar, eMAG a avut ceva foarte bun si a stricat tot cu PS2.
    La 2parale nu sunt scaderi asa de semnificative deci nu este vorba de sezon ci de sistem carenu mai inregistreaza comisioanele OK, au pus atatea restrictii de inregistrare a comosioanelor incat nu se mai inregistreaza nimic
    Nu a avut ceva foarte bun cu PS1, a avut ceva mediocru, dar cu PS2 a stricat tot, chiar daca ei au anuntat ca va fi mai bine

Si eu cand spun ca este prost, zic ca este foarte prost, 1 comision in 12 zile, cea mai proasta rata de conversie, si magazinele cele mai proaste au o rata de conversie mult mai buna

Ca idee am pus in acea pagina doua link-uri la acelasi produs unul in emag si alta pe un site in 2parale, chiar daca la 2parale este mai scump, ala a generat vanzari la emag nu
    Eu sincer nu am explicatii
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    42

Implicit

@lovelife, eu am observat o scadere brusca a ratei de conversie imediat dupa trecerea in PS2, la inceput am pus pe seama sezonului, dar merge din ce in ce mai prost si e foarte posibil sa ai dreptate si se pierd pe drum din comisioane.
    Ultima modificare făcută de LensFlare; 13th August 2013 la 17:49.

Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Eu in luna iulie am avut o scadere de 60% fata de cand eram in PS1, iar un luna august caderea este si mai spectaculoasa, incat ma intreb daca acel comision nu o fi o greseala si nu va fi si ala anulat, ca sunt prea guraliv si pun intrebari dernajante

"Ce se intampla cu acele comisioane care vin fara refer" Ma refer la faptul ca un procent de 10-30% din click-uri nici google nu le identifica corect, se vede si in 2parale

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    42

Implicit

Singura solutie este sa urmarim in Analytics de cate ori se ajunge la procesarea comenzii, dar nici asa nu e concludent pentru ca intre timp poate plaseaza alt afiliat cookie.
    Ultima modificare făcută de LensFlare; 13th August 2013 la 18:48.

Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    Singura solutie este sa urmarim in Analytics de cate ori se ajunge la procesarea comenzii
    si cum urmaresti tu din alalytics cum se proceseaza pe serverul emag?

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    42

Implicit

Sunt aiurit rau la ora asta, nu se poate urmari... ma gandeam la Campaign Tracking.

soraan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    60
    Putere Rep
    27

Implicit

@lovelife: toate comenzile/clickuri vin cu reffereal atata timp cat nu sunt ascunse voluntar. Te referi cumva la zona de not set din google analytics? la click-urile pe care google nu le identifica corect cum spui tu? Acele click-uri sunt ascunse deoarece cautarea s-a efectuat de catre un user logat in contul lui de Google.

Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Citat Postat în original de soraan Vezi Post
    @lovelife: toate comenzile/clickuri vin cu reffereal atata timp cat nu sunt ascunse voluntar. Te referi cumva la zona de not set din google analytics? la click-urile pe care google nu le identifica corect cum spui tu? Acele click-uri sunt ascunse deoarece cautarea s-a efectuat de catre un user logat in contul lui de Google.
    Nu ma refer la acele click-uri, care sunt identificate drept refer google, doar ca nu spune pe ce cuvnat cheie a venit, sunt mai multe situatii in care nu se transmite refer,
    De exemplu uneori la mine in analitcs apare ca direct un link ce stiu sigur ca a venit prin alte surse, in analytics este marcat la sursa de trafic (direct) / (none) si mai sunt si alte situatii
    Mai sunt situatii cand este un referal si browserul transmite gresit un alt referal, testat cu campanii platite de clienti la mine pe site

tibi78 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    21st June 2013
    Posturi
    93
    Putere Rep
    26

Implicit

Confirm și eu. Cea mai proastă lună de când fac afiliere.

Dar cred că voi omiteți, în continuare, un lucru... Cei de la emag (cu "îngăduința" celor de la conversion) au "testat PUTEREA" propriilor campanii: newsletter, facebook, toate alea... Au cuantificat in ce măsura îi ajută afiliații. Noi, prin faptul că, confirmăm cele mai slabe luni ca "cifră de afaceri", nu facem altceva decât să definitivăm studiul lansat de emag.
    Cu alte cuvinte, au dedus în mod clar că suntem la cheremul lor. Simplu.
    Pe de altă parte nu ar vrea să piardă chiar toți afiliații, deci au făcut "tuning" la perioada de recurență și renunțarea la suprascrierea cu newsletter. Încearcă să găsească un echilibru.
    Un lucru este cert, vor pierde afiliați și încă mulți dacă veniturile sunt așa mărunte. În plus, crește constant promovarea evomag și alții care abia așteaptă.

Terminați cu fazele "am gura mare și mi se anulează sau ratează comisioane". Până la urmă nu denigrăm degeaba sistemul... Este un feedback, iar ei dacă sunt profesioniști, nu fac așa ceva. Este și pierderea lor și viitorul sistemului lor în joc. Eu unul, cred că oamenii aleși acolo știu să facă unele diferențe, în special față de aceste opinii ale noastre (părerea mea).

Dacă am comentat și eu pe aici înseamnă că trebuie să tremur că-mi "aranjează" ei veniturile... Nu cred. Totul este business.

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de tibi78 Vezi Post
    Este un feedback, iar ei dacă sunt profesioniști, nu fac așa ceva.
    Si totusi fac.
    silogism - definitie | DEX online

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 4 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 4 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19