Pagina 241 din 410 PrimulPrimul ... 141191231239240241242243251291341 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.401 la 2.410 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Afișare hibrid

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

Implicit

@Nichita - au confirmat de mult: Afiliere Emag ProfitShare
    Daca in iulie inregistram un comision la 120 de click-uri, in august inregistrez unul la 150 de click-uri (nu pun luna iunie ca a fost altceva, 1 comision la 46 de click-uri era mult peste media normala si stiu de ce), iar problema si mai mare e la valoare lor care e mica in comparatie cu cele din lunile precedente, ori eu nu prea promovez produse cu valoare mica decat in cazul unor promotii.
    Astept sa treaca si august sa vad ce ne rezerva luna septembrie, poate se imbunatatesc lucrurile.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

@Dragos Bunea, daca as lua 1 comision la 150 de click-uri le-as ridica o statuie. Cu alte cuvinte esti norocos.

Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

Implicit

@LensFlare - pei daca inregistrai 1 la 46 de click-uri ce le mai faceai? un templu?

Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

Implicit

Surpriza de la Flanco: pui banner dinamic pe site, cand un vizitator intra se incarca banner-ul cu oferta "mega reduceri", vizitatorul de click si ajunge pe pagina ofertei si cauta produse, da de unul cu un pret foarte bun si vrea sa dea click pe el asa cum a dat si la altele din oferta, numai ca surpriza, click-ul nu merge. De ce? Produsul nu este in oferta magazinului online ci se gaseste doar in magazinele offline. Vizitatorul daca e interesat se duce frumos si isi ia produsul din magazin si afiliatul isi ia m###, tot de la magazin. Frumos!
    P.S. E vorba de aerul conditionat de aici: Pagina 4 mega reduceri
    @Octav - Da, am uitat de asta cu "protejarea". @Claudiu - zi-le tu ca doar stii mai bine cum era cu cele 7.000 de click-uri trimise.
    Ultima modificare făcută de Dragos Bunea; 14th August 2013 la 22:46.

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    40

Implicit

@Dragos, stii doar ca cei de la flanco incearca sa te protejeze.... nu inteleg ce te mai mira, e aceeasi strategie pe care au aplicat-o cu succes si de BF 2012...

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

Asteptati va rog Black Friday, sa vedeti surpriza de la eMAG, la Flanco oricum stim de anul trecut ce o sa se intample.

Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

Implicit

@Claudiu, scuza-ma ca intervin in discutia ta cu Octav, dar nu inteleg de ce nu vrei sa intelegi (tu ca fost afiliat) si Conversion (ca retea de afiliere) ca atunci cand colaborezi cu tepari nu poti sa te astepti ca cei care si-au luat teapa sa isi doreasca o colaborare cu tine. Sa zicem ca printr-o minune ajunge in PS 2.0 magazinul meu "preferat" quickmobile, asta dupa ce mie si altora ne-au facut-o frumos drept dovada si usa pe unde au iesit, ce zici, crezi ca o sa-i promovez? Crezi ca o sa spun: "lasa ba, acolo la 2parale i-au lasat aia sa-si faca de cap, la Profitshare nu se poate intampla asa"?

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    40

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@Claudiu, cauta tu contractul meu, daca-l gasesti poate mi-l si trimiti semnat si stampilat, eu in locul contractului am primit o suspendare, pentru ce nu stiu, poate imi explici si asta.

Ma asteptam de la tine ca fost afiliat sa intelegi mult mai bine anumite lucruri, ti-au mai spus-o si altii, ti-o repet si eu, incearca sa fii echidistant sau cel putin nu mai intra in discutii atunci cand in adancul sufletului stii ca avem dreptate. Nu ma face sa caut pe bloguri comentariile tale de acum cateva luni cand erai unul dintre cei mai vehementi contestatari Flanco, atunci Flanco era advertiser in 2parala si tu faceai afiliere, acum s-au schimbat putin rolurile dar sa stii ca situatia este aceeasi.

Spor!

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    38

Implicit

@Dragos
    Inteleg si nu pot sa contest ce spui. Eu am spus insa punctul meu de vedere, daca motivul era ca advertiserii nu plateau la timp comisioanele; nu e cazul.

@Octav
    Trimite-mi pe PM data suspendarii si mailul asociat contului sa vad motivul. Sunt acum in concediu.

Stii ce am invatat de cand am trecut in barca cealalta? Ca sunt multe cazuri in care si afiliatii, si reteaua si advertiserii au dreptate. Depinde cum privesti lucrurile si informatiile pe ce cai vin.

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Claudiu Farcas Vezi Post
    Stii ce am invatat de cand am trecut in barca cealalta? Ca sunt multe cazuri in care si afiliatii, si reteaua si advertiserii au dreptate. Depinde cum privesti lucrurile si informatiile pe ce cai vin.
    Si nu ti se pare ipocrit sa marsezi pe ideea asta pe burta, poate-poate nu remarca nimeni? Nu ar fi mai corect fata de toata lumea sa iti ceri scuze public pentru parerile nefondate pe care le aveai? Nu ar fi o dovada mai buna de transparenta sa recunosti ca nici tu si nici nimeni altcineva nu detine adevarul absolut cand arunca cu rahat in stanga si in dreapta, fara discernamant?

Sau preferi sa adopti atitudinea infailibila, atotstiutoare si autosuficienta impusa de detinatorii angajatorului tau, fosta "cea mai mare retea de afiliere" pe cand erau program de afiliere?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19