14th August 2013, 23:45
1 out of 1 members found this post helpful.
@Claudiu, cauta tu contractul meu, daca-l gasesti poate mi-l si trimiti semnat si stampilat, eu in locul contractului am primit o suspendare, pentru ce nu stiu, poate imi explici si asta.
Ma asteptam de la tine ca fost afiliat sa intelegi mult mai bine anumite lucruri, ti-au mai spus-o si altii, ti-o repet si eu, incearca sa fii echidistant sau cel putin nu mai intra in discutii atunci cand in adancul sufletului stii ca avem dreptate. Nu ma face sa caut pe bloguri comentariile tale de acum cateva luni cand erai unul dintre cei mai vehementi contestatari Flanco, atunci Flanco era advertiser in 2parala si tu faceai afiliere, acum s-au schimbat putin rolurile dar sa stii ca situatia este aceeasi.
Spor!
15th August 2013, 09:58
3 out of 3 members found this post helpful.

Postat în original de
Claudiu Farcas
Stii ce am invatat de cand am trecut in barca cealalta? Ca sunt multe cazuri in care si afiliatii, si reteaua si advertiserii au dreptate. Depinde cum privesti lucrurile si informatiile pe ce cai vin.
Si nu ti se pare ipocrit sa marsezi pe ideea asta pe burta, poate-poate nu remarca nimeni? Nu ar fi mai corect fata de toata lumea sa iti ceri scuze public pentru parerile nefondate pe care le aveai? Nu ar fi o dovada mai buna de transparenta sa recunosti ca nici tu si nici nimeni altcineva nu detine adevarul absolut cand arunca cu rahat in stanga si in dreapta, fara discernamant?
Sau preferi sa adopti atitudinea infailibila, atotstiutoare si autosuficienta impusa de detinatorii angajatorului tau, fosta "cea mai mare retea de afiliere" pe cand erau program de afiliere?