Ma refeream ca poate @croif a gasit cateva categorii ce convertesc bine si nu are concurenta mare in SERP din partea altor afiliati. Eu... mi-am schimbat putin prioritatile si am diversificat, nu mai stau cu "toate ouale in acelasi cos".
Ma refeream ca poate @croif a gasit cateva categorii ce convertesc bine si nu are concurenta mare in SERP din partea altor afiliati. Eu... mi-am schimbat putin prioritatile si am diversificat, nu mai stau cu "toate ouale in acelasi cos".
Ultima modificare făcută de Mishu; 18th October 2013 la 14:13.
Sunt foarte sigur, stiu ce vorbesc.
Si oricare ar fi problema corect ar fi sa o rezolve, probabil urmaresc si ei forumul si vad ca exista probleme destul de grave as putea zice insa nu cred ca le pasa.
Ultima modificare făcută de irealx; 18th October 2013 la 14:21.
interesant , eu trimit doua-trei clickuri/zi la emag , dar vad ca mai fac si cate o conversie![]()
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Merge prost la tine, eu am vazut pe unu care nu a trimis niciun click si a inregistrat un comision de 50000 lei.
am vrut sa bag in teste profitshareul si mai ales bannerele alea smechere , dar m-am linistit
![]()
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Astea sunt rare
Eu am mai scos din ele pentru simplul motiv ca nu-mi place cum arata. Ma zgarie pe retina backgroundul de la text.
da, e urat ..mai bine le lasa fara titlu ,doar imagine si pret
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)