apropo de redirectare ...
eu likurile directe catre HOMEPAGE catre magazine le pun printr-un fisier de genu http:// www. numesite .ro/go/emag.php care redirecteaza automat catre linkul direct catre HOMEPAGE si are sursa urmatoare:
<?
header("Location: http://profitshare.ro/l/311449");
?>
Este acceptata aceasta varianta ? Precizez faptul ca doar catre homepage am linkuri de forma asta ca imi este mai usor sa le pun in articole decat sa caut tot timpu linkul catre emag de la generatorul de linkuri. Mai ales daca scriu articole care au linkuri catre 5-6 magazine asa mi mult mai usor sa le pun linkurile. In rest linkurile catre anumite produse sau sectiuni din magazin le generez direct din generatorul de linkuri din sectiunea din dreapta din platforma Profitshare.
@Claudiu Farcas: v-am trimis si pe mail intrebarea asta. Daca cumva nu este in regula aceasta metoda (pe care am vazuto si la afiliatii de afara ca o folosesc pentru ca chiar usureaza munca) sa imi spui sa stiu sa nu mai procedez asa pe viitor.
Ultima modificare făcută de adstart; 21st October 2013 la 19:14.
O noua campanie in Profitshare ... Servskills.ro (Reparatii IT, Electronice si Electrocasnice)
- 15 RON / lead (formular scurt / 4 randuri) – primii trei afiliati
- 10 RON/lead – toti ceilalti afiliati, exceptandu-i pe primii trei clasati
Promotional, in prima luna de rulare a programului de afiliere Servskills (pana la data de 22.11.2013), valoarea lead-urilor se mareste suplimentar cu 5 RON, astfel lead-urile vor fi 15 RON respectiv 20 RON pentru primii trei afiliati.
Cum va mai merge PS?
@Claudiu
Cand se anunta cine ofera % pentru Black Friday?
Din cate am inteles, emag nu ofera, dar restul?
Daca nu se anunta din timp, o sa fie dezastru pentru cei care investesc pentru Black Friday. Am dubii mari pentru anul asta, asa ca am nevoie de cateva date.
As vrea sa stiu cine ofera, ca sa-mi pot face strategia. Degeaba o sa anuntati cu o saptamana inainte, sau o sa apara doar magazinele cu site-uri de 2 lei, pentru ca eu pierd bani. As prefera sa stiu de acum.
Merci.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
@Tom
eMAG a spus asta referitor la evenimente speciale, nu neapărat că nu oferă %.
Dacă este ceva(politici speciale), se anunță din timp (am experiența anului trecut), însă pe canalele uzuale (blog PS, mail, șamd).
Merci de raspuns:
Astfel, cookieurile plasate anterior evenimentelor pot sa nu genereze comisioane din vanzarile evenimentului respectiv, iar cookieurile plasate in intervalul evenimentului sa aiba o grila speciala de comisionare.
Eu am nevoie sa stiu daca se ofera si cat, pentru ca nu vreau sa investesc timp si bani inutil. Voi stiti exact ce o sa fie, de la 0% la 1%, ma intereseaza daca e 0 sau 1%![]()
E inutil sa promovez emag (sau alt magazin), ca sa (aflu)aflam ca NU se ofera % cu o saptamana inainte, sau ca tot ce am lucrat (cookieurile plasate anterior evenimentelor), este inutil.
Esti colegul nostru, e un topic despre PS, deci banuiesc ca pot intreba aiciNu mi-a propus sa stau pe f5, doar - doar apare un articol deosebit pe blog
Cand anuntati? Pe rand, sau o data? Nu m-am nascut ieri, nu sunt victima, stiu eu ce stiu
Nu stiu altii cum fac, dar eu mai fac si seo la site-uri, iar seo cere timp. Daca nu stiu de luna asta, inseamna sa merg la ghici! Ghicesti?
Merci.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
@Tom
Sigur nu se va anunța doar pe blog, e o zi foarte importantă pentru noi și parteneri (deopotrivă afiliați/advertiseri) și o vom gestiona cu toată atenția.
Nu pot să spun pe forum informații care încă nu sunt oficiale/publicate sub o formă sau alta pe canale oficiale.
Corect, nu cer asta, cer doar o data de "anunt". Asta banuiesc ca poti sa aflii.
Se anunta pe 1 noiembrie, magazinele participante in campania BF si comisioanele aferente. Atat.
off: Black Friday este "cu si despre" produse IT & electro. Fashion este doar "turma". Fashion vinde oricine, IT & Electro mai greu.
Ultima modificare făcută de Tom; 24th October 2013 la 00:32.
Tot (mai) rau. Luna asta pentru mine a fost un dezastru.
Cu o rata de conversie de 0,39% am toata luna 12 comisioane din care 8 sub 13 lei (inclusiv din alea de 2-3 lei).
Sunt de râs...
In cazul meu s-a schimbat ceva incepand cu data de 29 luna trecuta 1 luna asta. Doar in perioada "trista" cand nu s-au inregistrat comisioanele am mai avut 7 zile consecutive fara comision. Stau si ma intreb de ce Doamne iarta-ma dau oamenii aia click-uri? Nu-mi dau seama! Poate sunt doar curiosi ... Nu?
In momentul de fata, comisioanele mele sunt absolut intamplatoare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)