Pagina 193 din 414 PrimulPrimul ... 93143183191192193194195203243293 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.921 la 1.930 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    35

Implicit

@Lensflare
    Ai citit noul ToS din PS 2.0? Eu te-am invitat sa imi trimiti contul tau strict pentru a vedea sursa problemei si pentru a verifica daca ce spui tu e real, pentru ca eu am mari dubii ca ti-au scazut conversiile din vina exclusiva a advertiserului.

Claudiu B este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    24th October 2010
    Locaţie
    Zimnicea - Teleorman
    Vârstă
    42
    Posturi
    624
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de irealx Vezi Post
    Ar trebui sa crezi, nu este singurul, nu citesti forumul? Nu ne-ai raspuns la o intrebare. Cum cei de la Profitshare permit ca advertiserul emag sa trimita newsletter cu link-uri trecute prin platforma lor? Este corect ce fac, se fac diferente in platforma? Nu exista un regulament si pentru advertiseri?
    Nu e platit sa raspunda...

I.Alex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    16th November 2011
    Posturi
    147
    Putere Rep
    27

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de irealx Vezi Post
    Am si eu o intrebare pentru cei care au scos banii de la eMAG luna aceasta. Cat la suta au fost taxele retinute?

Am inteles ca daca esti angajat nu mai trebuie sa platesti si contributia pentru pensie. In cazul asta de unde stiu cei de la eMAG daca sunt angajat sau nu?
    Cu privire la prima intrebare..

Extragerea am facut-o pe Persoana fizica neautorizata(varianta3) cu impozitul pe venit 16%. Pe langa cei 16% au fost retinuti de asemenea si CAS-ul si CASS-ul, adica inca 5,5 + 10,5.

Facand un calcul total, din suma avuta in profitshare mi s-au retinut la sursa taxe de 29,42%.

In concluzie...e momentul ideal sa testez alte platforme.

dotcom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    24

1 out of 5 members found this post helpful.

Implicit

Din cate vad, va plangeti si eu zic ca pe bune deoarece comertul IT pe online a inceput sa scada foarte mult in comparatie cu anul trecut. Confirmatia aici wall-street.ro/special/romania-comertului-online/150792/ecommerce-it-de-la-crestere-destul-de-buna-la-scaderi-luna-de-luna.html

Treaba cu newsletter-ele de la eMAG e pentru a compensa acest lucru si pentru a-i recompensa pe cei care aduc valoare. Si asta nu e de acum, ci e de la inceputul anului trecut, daca nu ma insel. Plus ca multi fac afiliere pe Facebook (pagini cu zeci sute de mii de fani cu mii de clicuri pe zi) si poate ca aceste newsletter-e ii recompenseaza pe cei care merita si nu pe cei oportunisti. Parerea mea.

Ar trebui sa va orientati inspre alte nise pe timp de primavara-vara - travel sau fashion, de exemplu.

Referitor la plata de 79.080 Lei pe luna iulie eu zic ca e foarte tare acea suma avand in vedere ca e o vorba despre niste bani castigati primavara-vara cand nu prea merge cu IT-ul. Ramane de vazut cat s-a investit. Cel din 2parale cu acel site de reduceri a facut 10000 de euro intr-un sezon al cadourilor si intr-un an in care a fost mult mai bun decat 2013, plus ca are un publisher in spate. Poate sa zica ce vrea.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de dotcom Vezi Post

Treaba cu newsletter-ele de la eMAG e pentru a compensa acest lucru si pentru a-i recompensa pe cei care aduc valoare. Plus ca multi fac afiliere pe Facebook (pagini cu zeci sute de mii de fani cu mii de clicuri pe zi) si poate ca aceste newsletter-e ii recompenseaza pe cei care merita si nu pe cei oportunisti. Parerea mea.
    Te rog sa explici cum recompenseaza afliatul cinstit anulandu-i cookie
    Si cu ce gresesc cei cu pagini de facebook, de ce sunt oportunisti? Pentru ca vor sa fructifice munca lor?
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

1. Cei care au scris articolul respectiv sunt niste idioti platiti cu frimituri si care nu au nici o legatura cu fenomenul.
    2. Cu te te avantajeaza pe tine faptul ca eMag iti reseteaza cookie-ul si de 3 ori pe zi?

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    24

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

LoveLife

#1 E foarte grava acuzatia ta de anulare a cookie-urilor. Atat mai mult cu cat nu ai dovezi.

Aceasta nu e o dovada a inclocuirii cookie-ului.
    "prin intermediul newsletter-elor, scopul eMAG nu este acela de a suprascrie cookie-urile afiliatilor, ci acela de a atribui fiecarei surse de trafic valoarea cuvenita. Metoda ta de promovare nu va fi afectata foarte mult de aceasta practica deoarece nu te bazezi pe plantare de cookie-uri, ci ajuti efectiv in procesul de decizie al unui utilizator"

Cand acuzi vii cu dovezi cum ar fi o comanda de test + print screen-uri cu dovezi ca cookie-ul plasat de sursa ta de trafic a fost inclocuit de cookie-ul platformei de tracking a eMAG.

#2 Cei de pe Facebook stim cu totii cum isi aduna fanii - prin concursuri false. Prea putin sunt corecti si o fac fara a pacali.

Off topic. Ma mir cum de esti moderator. Mi-ai dat negative ca asa ai vrut tu - 5 una dupa alta http://i.imgur.com/CxyDuT4.png
    Eu ti le-am dat pentru ca le meriti. Acuzi fara dovezi sau scrii off topic.

LensFlare,

Repet, comertul IT online o ia in jos. Lucru confirmat din acel articol din comentariu al meu.
    Platforma de tracking a eMAG e activa in newslettere de (cel putin) anul trecut si nu de anul acesta.
    Ultima modificare făcută de dotcom; 7th July 2013 la 10:51.

Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Daca nu conteaza acel cookie de ce nu se pune o periaoda de recurenta de o luna
    Sa iti explic de ce conteaza ca acel cookie sa nu iti fie sters
    Procesul de cumparare al produselor de valoare mare nu se desfasoara la fel ca la cel prin care cumperi carti sau alimente
    Eu daca vreau sa imi cumpar un laptop studiez prima oara reviewri, caut pe site-uri de specialitate care sunt caracteristicile actuale la un laptop bun, ajung pe emag adaug in cos produsul chiar mai multe, si apoi mai triez si sa raman la un singur produs, dupa cateva zile cand am banii lansez comanda si il cumpar
    Afiliatul dotcom care sa muncit mult sa faca un articol foarte util pentru mine in care mi-a explicat frumos toate detaliile pentru laptop ma trimis pe emag printr-n link de afiliat, intre timp pana am avut banii eu am mai primit 3 email-uri in care se prezinta tot felul de oferte, din intamplare dau click pe una din oferte, scria ceva de un televizor 3d, nu vreau sa cumpar dar sunt curios sa vad ce caracteristici are, click-ul meu pe newsletter nu are nici o legatura cu cel click-ul pentru cumparare laptop. Cand am dat click cookie plasat de afiliat a fost sters si inlocuit cu cel al emag si afiliatul a pierdut comisionul.

Si da am testat

@dotcom in primul rand nu sunt moderator, tu ai inceput sa imi dai negative la replici foarte vechi si unul dupa altul, dara sa aiba nici o legatura si tu le meriti pe deplin,
    Cum poti sa crezi ca resetarea de cookie te ajuta pe tine ca afiliat, ti se pare ca nu meriti negativul? Oare ceilalti de ce ti-au dat negativ?

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    24

0 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

lovelife,

Stim cu totii (oare?) ca cei care cumpara anul acesta nu mai au comportamentul cumparatorilor de anii trecut. Anul acesta cei care cumpara de la eMAG sunt mai mult cei care vad reclame de la TV. Au un comportament foarte diferit in sensul ca ei nu prea stiu ce e ala review (in sensul ca nu cauta asa ceva) si sunt foarte indecisi - se informeaza online (daca tot au auzit de eMAG de la TV) si poate cumpara sau poate nu.

Un produs adaugat in cos nu are cum sa aiba cookie suprascris (de alti afiliati) si perioada nu mai e de 30 de zile, ci e infinita.

Si ma abtin cu referire la acele "review-uri". Review-uri face ala care are produsul.

Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de dotcom Vezi Post
    Un produs adaugat in cos nu are cum sa aiba cookie suprascris (de alti afiliati) si perioada nu mai e de 30 de zile, ci e infinita.
    Eu nu am auzit niciodata asa ceva

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19