7th July 2013, 02:45
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
irealx
Am si eu o intrebare pentru cei care au scos banii de la eMAG luna aceasta. Cat la suta au fost taxele retinute?
Am inteles ca daca esti angajat nu mai trebuie sa platesti si contributia pentru pensie. In cazul asta de unde stiu cei de la eMAG daca sunt angajat sau nu?
Cu privire la prima intrebare..
Extragerea am facut-o pe Persoana fizica neautorizata(varianta3) cu impozitul pe venit 16%. Pe langa cei 16% au fost retinuti de asemenea si CAS-ul si CASS-ul, adica inca 5,5 + 10,5.
Facand un calcul total, din suma avuta in profitshare mi s-au retinut la sursa taxe de 29,42%.
In concluzie...e momentul ideal sa testez alte platforme.
7th July 2013, 09:46
1 out of 5 members found this post helpful.
Din cate vad, va plangeti si eu zic ca pe bune deoarece comertul IT pe online a inceput sa scada foarte mult in comparatie cu anul trecut. Confirmatia aici wall-street.ro/special/romania-comertului-online/150792/ecommerce-it-de-la-crestere-destul-de-buna-la-scaderi-luna-de-luna.html
Treaba cu newsletter-ele de la eMAG e pentru a compensa acest lucru si pentru a-i recompensa pe cei care aduc valoare. Si asta nu e de acum, ci e de la inceputul anului trecut, daca nu ma insel. Plus ca multi fac afiliere pe Facebook (pagini cu zeci sute de mii de fani cu mii de clicuri pe zi) si poate ca aceste newsletter-e ii recompenseaza pe cei care merita si nu pe cei oportunisti. Parerea mea.
Ar trebui sa va orientati inspre alte nise pe timp de primavara-vara - travel sau fashion, de exemplu.
Referitor la plata de 79.080 Lei pe luna iulie eu zic ca e foarte tare acea suma avand in vedere ca e o vorba despre niste bani castigati primavara-vara cand nu prea merge cu IT-ul. Ramane de vazut cat s-a investit. Cel din 2parale cu acel site de reduceri a facut 10000 de euro intr-un sezon al cadourilor si intr-un an in care a fost mult mai bun decat 2013, plus ca are un publisher in spate. Poate sa zica ce vrea.
7th July 2013, 10:46
1 out of 1 members found this post helpful.
LoveLife
#1 E foarte grava acuzatia ta de anulare a cookie-urilor. Atat mai mult cu cat nu ai dovezi.
Aceasta nu e o dovada a inclocuirii cookie-ului.
"prin intermediul newsletter-elor, scopul eMAG nu este acela de a suprascrie cookie-urile afiliatilor, ci acela de a atribui fiecarei surse de trafic valoarea cuvenita. Metoda ta de promovare nu va fi afectata foarte mult de aceasta practica deoarece nu te bazezi pe plantare de cookie-uri, ci ajuti efectiv in procesul de decizie al unui utilizator"
Cand acuzi vii cu dovezi cum ar fi o comanda de test + print screen-uri cu dovezi ca cookie-ul plasat de sursa ta de trafic a fost inclocuit de cookie-ul platformei de tracking a eMAG.
#2 Cei de pe Facebook stim cu totii cum isi aduna fanii - prin concursuri false. Prea putin sunt corecti si o fac fara a pacali.
Off topic. Ma mir cum de esti moderator. Mi-ai dat negative ca asa ai vrut tu - 5 una dupa alta http://i.imgur.com/CxyDuT4.png
Eu ti le-am dat pentru ca le meriti. Acuzi fara dovezi sau scrii off topic.
LensFlare,
Repet, comertul IT online o ia in jos. Lucru confirmat din acel articol din comentariu al meu.
Platforma de tracking a eMAG e activa in newslettere de (cel putin) anul trecut si nu de anul acesta.
Ultima modificare făcută de dotcom; 7th July 2013 la 10:51.
7th July 2013, 11:19
0 out of 2 members found this post helpful.
lovelife,
Stim cu totii (oare?) ca cei care cumpara anul acesta nu mai au comportamentul cumparatorilor de anii trecut. Anul acesta cei care cumpara de la eMAG sunt mai mult cei care vad reclame de la TV. Au un comportament foarte diferit in sensul ca ei nu prea stiu ce e ala review (in sensul ca nu cauta asa ceva) si sunt foarte indecisi - se informeaza online (daca tot au auzit de eMAG de la TV) si poate cumpara sau poate nu.
Un produs adaugat in cos nu are cum sa aiba cookie suprascris (de alti afiliati) si perioada nu mai e de 30 de zile, ci e infinita.
Si ma abtin cu referire la acele "review-uri". Review-uri face ala care are produsul.