Pagina 143 din 414 PrimulPrimul ... 4393133141142143144145153193243 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.421 la 1.430 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

Citat Postat în original de fanetrotil Vezi Post
    Și mie mi-au dispărut comisioanele. Nu mult, vreo 34 de lei, dar procentual față de nivelul câștigului curent însemnau 85%

Le-am dat mail la suport sâmbătă, mi-au răspuns azi dimineață și cică se lucrează la depistarea situației mele și fac eforturi să afle dacă a fost ceva în neregulă A rămas în plop. Deci, spre deosebire de data trecută, de data asta habar n-aveau

Apropos, e ceva de la mine sau sezonalitate sau rata de conversie a scăzut foarte mult în profitshare în ultimele 1-2 săptămâni?
    fa si tu o comanda de test ... eu am facut ceva cumparaturi la emag si nu a aparut comisionul ,oricum un ma interesa
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

Implicit

La platile catre persoana fizica se opreste TVA?

irealx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Posturi
    338
    Putere Rep
    28

Implicit

Pai au bagat si agentul ala care abia asteapta sa dea comenzile fara sa mai ne dea comision ...tot sa faci afiliere asa!

Cartus este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    138
    Putere Rep
    0

Implicit

Cred ca totusi se intampla ceva cu linkurile afiliate din newsletter. Credeam ca doar mie imi merge prost de o saptamana, dar sunt mai multi in aceeasi situatie.

fanetrotil este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Cred că e ceva mai mult de atât. Eu fac campanii ppc pe produse cu ciclu de viață scurt și achiziție repetată care n-au cum să fie influențată de factori precum vreme, sezon, ziua de salariu sau alte chestii de genul.

În schimb a scăzut mult rata de conversie. De la 5-10 comenzi pe săptămână am ajuns la una singură. Mă rog, cred că mă car dacă nu se rezolvă măcar treaba cu comisioanele dispărute, că tare mi-a picat rău faza asta.

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    37

Implicit

Am vazut in comentariile de pe blogul PS o precizare facuta de Raluca foarte interesanta, de care ar trebui sa tinem seama. In mesajul cu trecerea la PS 2.0 se mentioneaza:
    De la momentul primirii invitației veți putea să folosiți platforma eMAG Profitshare în condiții normale, până când vă hotărâți să migrați în Profitshare 2.0 sau până la închiderea platformei eMAG Profitshare, la sfârșitul zilei de 30 iunie 2013.
    Iar mai jos se precizeaza foarte clar, la intrebarea "Incepand cu data de 1 Iulie, automat toate conturile vor fi trecute in Profitshare 2.0 si nu se vor mai putea genera carduri codou ?", Raluca raspunde:
    La 1 iulie nu se vor muta conturile automat, ci nu vei mai putea accesa profitshare.emag.ro, inclusiv contul tau de afiliat. Pana la aceasta data va trebui sa iti migrezi contul in Profitshare 2.0 prin accesarea invitatiei noastre. Odata migrat vei putea beneficia de plati lunare, automate exclusiv prin transfer bancar.
    Nu se precizeaza ce se intampla cu cei care nu fac trecerea la PS 2.0: nu vor putea sa isi acceseze contul, dar il vor si pierde?
    Ideea e sa nu se ajunga acolo si practic "apasarea butonului verde" sa se faca pana la data de 30 iunie pentru a evita problemele neplacute.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

Inainte sa trag concluzii pripite astept sa vad primele 2-3 luni in noua platforma, dar momentan nu imi place deloc ce se intampla pe eMag. Au scazut foarte mult comenzile, rata de anulare e mare, imi dispar din ce in ce mai des bani din suma aprobata, au gasit tot felul de metode prin care sa nu plateasca comision (newsletter, asistent etc.) si mai sunt multe alte chestii minore.

Din pacate nu au concurenta reala deoarece in 2Parale au ramas teparii iar Altex momentan sunt praf, atat site-ul (nu se incarca pagini, "rezerva in magazin") cat si sistemul de afiliere (nu imi vine sa cred ca e mai inchis ca profitshare.emag.ro).

Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    Din pacate nu au concurenta reala deoarece in 2Parale au ramas teparii iar Altex momentan sunt praf.
    Ai luat teapa de la 2p? ..astept sa vad pe ala care nu-si ia banii de la 2parale si renunt si eu la 2parale , cu toate ca m-au platit la timp si inregistrez zilnic comisioane si nu 2,3..
    La fel si pentru mine, 2parale nu au concurenta reala acum.
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

Ma refeream la advertiserii de pe IT&C + Electrocasnice.

Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    Ma refeream la advertiserii de pe IT&C + Electrocasnice.
    am vazut un "i" la tepari
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19