Pai au bagat si agentul ala care abia asteapta sa dea comenzile fara sa mai ne dea comision ...tot sa faci afiliere asa!
Cred ca totusi se intampla ceva cu linkurile afiliate din newsletter. Credeam ca doar mie imi merge prost de o saptamana, dar sunt mai multi in aceeasi situatie.
Cred că e ceva mai mult de atât. Eu fac campanii ppc pe produse cu ciclu de viață scurt și achiziție repetată care n-au cum să fie influențată de factori precum vreme, sezon, ziua de salariu sau alte chestii de genul.
În schimb a scăzut mult rata de conversie. De la 5-10 comenzi pe săptămână am ajuns la una singură. Mă rog, cred că mă car dacă nu se rezolvă măcar treaba cu comisioanele dispărute, că tare mi-a picat rău faza asta.
Am vazut in comentariile de pe blogul PS o precizare facuta de Raluca foarte interesanta, de care ar trebui sa tinem seama. In mesajul cu trecerea la PS 2.0 se mentioneaza:
Iar mai jos se precizeaza foarte clar, la intrebarea "Incepand cu data de 1 Iulie, automat toate conturile vor fi trecute in Profitshare 2.0 si nu se vor mai putea genera carduri codou ?", Raluca raspunde:De la momentul primirii invitației veți putea să folosiți platforma eMAG Profitshare în condiții normale, până când vă hotărâți să migrați în Profitshare 2.0 sau până la închiderea platformei eMAG Profitshare, la sfârșitul zilei de 30 iunie 2013.
Nu se precizeaza ce se intampla cu cei care nu fac trecerea la PS 2.0: nu vor putea sa isi acceseze contul, dar il vor si pierde?La 1 iulie nu se vor muta conturile automat, ci nu vei mai putea accesa profitshare.emag.ro, inclusiv contul tau de afiliat. Pana la aceasta data va trebui sa iti migrezi contul in Profitshare 2.0 prin accesarea invitatiei noastre. Odata migrat vei putea beneficia de plati lunare, automate exclusiv prin transfer bancar.
Ideea e sa nu se ajunga acolo si practic "apasarea butonului verde" sa se faca pana la data de 30 iunie pentru a evita problemele neplacute.
Inainte sa trag concluzii pripite astept sa vad primele 2-3 luni in noua platforma, dar momentan nu imi place deloc ce se intampla pe eMag. Au scazut foarte mult comenzile, rata de anulare e mare, imi dispar din ce in ce mai des bani din suma aprobata, au gasit tot felul de metode prin care sa nu plateasca comision (newsletter, asistent etc.) si mai sunt multe alte chestii minore.
Din pacate nu au concurenta reala deoarece in 2Parale au ramas teparii iar Altex momentan sunt praf, atat site-ul (nu se incarca pagini, "rezerva in magazin") cat si sistemul de afiliere (nu imi vine sa cred ca e mai inchis ca profitshare.emag.ro).
Ma refeream la advertiserii de pe IT&C + Electrocasnice.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)