Mai devreme am observat ca iar mi-a fost trecut un comision din aprobat in respins. Raspuns nu am mai primit. Mai e cineva care a mai observat trecerea comisioanelor din aprobate in respinse azi?
Mai devreme am observat ca iar mi-a fost trecut un comision din aprobat in respins. Raspuns nu am mai primit. Mai e cineva care a mai observat trecerea comisioanelor din aprobate in respinse azi?
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Nu stiu daca au trecut din aprobat in respins sau doar pur si simplu au disparut insa a scazut si la mine castigul curent. De fapt de vreo cateva zile scade continuu, nu cu mult dar scade. Nu ma mai complic sa trimit emailuri la suport.
Bug-ul cu 0% comision din nimic e și la mine de câteva zile. Totodată, comisioanele sunt raportate aiurea (3% din 89 nu fac 5)
Profitshare.PNG
Deci se lucreaza intens pentru trecerea tuturor afiliatilor catre profitshare 2.0 si mai apare si astfel de probleme. Eu sper doar ca o sa am posibilitatea (asa cum ni s-a promis) sa solicit un ultim voucher inainte sa trec catre noua retea si de asemenea sper ca suma ce a disparut sau a trecut la aprobate (ca nici eu nu am stat sa monitorizez prea bine) sa apara din nou la comisioane aprobate.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Aceiasi problema o am si eu, in 3 zile mi-a scazut castigul curent de la 177 la doar 15 ron, insa nu stiu d ece. iar o statistica pe luna aceasta imi indica castig de 243,54 ron Castig Platibil, insa castig curent este doar 15. Ceva este in neregula, caci si la CTR-L imi arata 0, iar eu in statistica de zi imi arata CTRL de peste 4 zilnic
[QUOTE=fanetrotil;256662]Bug-ul cu 0% comision din nimic e și la mine de câteva zile. Totodată, comisioanele sunt raportate aiurea (3% din 89 nu fac 5)
Punctual se poate verifica fiecare caz si un raspuns exista sau investigam suplimentar si revenim cu update, avem un om dedicat doar pentru support afiliati. In cazul de fata e vorba de comisionarea unui produs care nu are asociata o categorie in PS, asa ca se raporteaza cu comision 0 in eMAG Profitshare.
Intr-adevar au fost operate cateva modificari in flux pentru a deschide trecerea la PS2 ceea ce poate cauza ca unele raportari sa fie un pic afisate altfel insa sumele sunt corecte, adica chiar daca s-a afisat comision per categorie 0 a intrat in comisionul standard.
O data cu trecerea in PS2 fiecare afiliat va avea acces la rapoarte retroactiv. Iar rapoartele din PS2 sunt chiar ceea ce numesc si eu rapoarte, asa cum deja cei din Private Beta deja au transmis, vezi postarile pe twitter si pe bloguri ale afiliatilor care au trecut.
Repet, apreciez daca toate aceste nelamuriri vin prima data pe support si pe urma pe forum. Daca dam pe forum din spatele unui nick, cu ce cont putem asocia si verifica rapid?
Nu mai e mult
@Dragos
Nu uitam promisiunile![]()
acela nu este chiar un bug.
am scris si eu la suport si mi s-a spus ca acela reprezinta donatia catre fundatia emag (de curand la fiecare comanda, clientul are posibilitatea de a dona 1 leu catre fundatia emag)
la mine apare valoare produs 1.24 (ma gandesc ca 0.24 este TVA-ul), la tine fiind un multiplu de 1.24 e posibil sa fie acelasi lucru.
Daca la voi sumele au scazut, la mine au crescut binisor, fara a inregistra comisioane noi. Nu imi dau seama insa care comision s-a marit intre timpprobabil e de asemenea un bug
LE - desi am zilnic un CTR destul de bun, de 2-3 saptamani imi apare mereu 0 la Top CTR Afiliati.
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)