Deci se lucreaza intens pentru trecerea tuturor afiliatilor catre profitshare 2.0 si mai apare si astfel de probleme. Eu sper doar ca o sa am posibilitatea (asa cum ni s-a promis) sa solicit un ultim voucher inainte sa trec catre noua retea si de asemenea sper ca suma ce a disparut sau a trecut la aprobate (ca nici eu nu am stat sa monitorizez prea bine) sa apara din nou la comisioane aprobate.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Aceiasi problema o am si eu, in 3 zile mi-a scazut castigul curent de la 177 la doar 15 ron, insa nu stiu d ece. iar o statistica pe luna aceasta imi indica castig de 243,54 ron Castig Platibil, insa castig curent este doar 15. Ceva este in neregula, caci si la CTR-L imi arata 0, iar eu in statistica de zi imi arata CTRL de peste 4 zilnic
Daca la voi sumele au scazut, la mine au crescut binisor, fara a inregistra comisioane noi. Nu imi dau seama insa care comision s-a marit intre timpprobabil e de asemenea un bug
LE - desi am zilnic un CTR destul de bun, de 2-3 saptamani imi apare mereu 0 la Top CTR Afiliati.
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
@Marius Morariu: din cauza exprimarii e posibil sa nu ma fi facut inteles, am pus mai jos raspunsul de la suport, poate se intelege mai bine
Acel produs fara categorie este o donatie. Orice client are in prezent posibilitatea sa directioneze 1 leu drept donatie pentru sustinerea olimpicilor romani in stiinte prin Fundatia eMAG. Acel comsion nu se va adauga Castigului dvs. curent, iar dupa ce sistemul va face actualizarea (zilnic), el nu va mai aparea in Rapoartele dvs.
Va multumim pentru notificare!
O mare parte din suma de bani a reaparut la comisioane aprobate, deci se pare ca in cazul meu a fost o problema de la ei si nu returnari de produse ori altceva.. Sper ca si la ceilalti sa se rezolva astfel.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Ce am observat, e că sunt foarte multe dublări de comenzi. Bineînțeles dedublarea lor, duce la comisioane anulate, iar din această cauză, rata de conversie e mult mai redusă decât ar fi în mod normal! Acum că e de vină cel care cumpără, sistemul de comenzi sau tracking-ul profitshare, nu știu! Cert e însă că e deranjant și că trebuie găsită o soluție.
Trecerea la Proftitshare 2.0: Trecerea la Profitshare 2.0 multi-advertiser
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)