Sper sa nu le facem cruce, cu toate ca...
Nu pot sa nu observ ca o problema similara a aparut si la 2parale. Ceva se intampla si nu-mi place ca nu stiu ce anume. Eu trimit mail acum la suport si sper ca si ceilalti care au intampinat problema aceasta sa faca acelasi lucru.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Sunt in aceeasi situatie...
Retururi poate..btw ieri am fost la Crangasi si era o coada destul de mare la service. Ca o paranteza, a observat cineva cate pagini de S3 sunt la desigilate..oare ce probleme au?
Aceeasi situatie o observ si eu dar din fericire s-a mai intamplat si in trecut si si-a revenit.
Probabil ca se lucreaza la integrarea 100% in ProfitShare 2.0 si de aici aceste discrepante...
Oricum se observa cum incet dar sigur chiar daca aparent mai folosim ProfitShare eMAG partea tehnica e deja transferata pe ProfitShare 2.0 (sunt o gramada de indicii doar sa vrei sa le observi).
Intr-adevar, s-au schimbat cateva chestii in bine.
a crapat ceva la sistem sau sa fie din cauza trecerii pe ProfitShare 2.0 ?
Imi apare si mie acel bug. L-am raportat si au spus ca au fost ceva probleme cu categoriile si ca peste cateva ore se va actualiza corect.
La mine nici cantitatea nu este corecta.
Am primit raspuns, dar nimic concret. Mi s-a cerut date mai exacte la perioada in care au fost facute comisioanele pentru a se investiga. Rog din nou pe cei care au intampinat aceeasi problema sa contacteze suportul profitshare.
Intre timp a mai trecut un comision de la aprobate la anulate, voi ati mai verificat? Cum e?
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)