Pagina 142 din 414 PrimulPrimul ... 4292132140141142143144152192242 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.411 la 1.420 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

memelea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    9th July 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    257
    Putere Rep
    34

Implicit

@Marius Morariu: din cauza exprimarii e posibil sa nu ma fi facut inteles, am pus mai jos raspunsul de la suport, poate se intelege mai bine

Acel produs fara categorie este o donatie. Orice client are in prezent posibilitatea sa directioneze 1 leu drept donatie pentru sustinerea olimpicilor romani in stiinte prin Fundatia eMAG. Acel comsion nu se va adauga Castigului dvs. curent, iar dupa ce sistemul va face actualizarea (zilnic), el nu va mai aparea in Rapoartele dvs.
    Va multumim pentru notificare!

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de memelea Vezi Post
    @Marius Morariu: din cauza exprimarii e posibil sa nu ma fi facut inteles, am pus mai jos raspunsul de la suport, poate se intelege mai bine
    Acum e clar. Ma gandeam ca trag ei cu forta bani pentru fundatia aia a lor. Era ceva priceless la fel cum vad widgeturi Profitshare pe un site de filme piratate ca 990.ro

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

O mare parte din suma de bani a reaparut la comisioane aprobate, deci se pare ca in cazul meu a fost o problema de la ei si nu returnari de produse ori altceva.. Sper ca si la ceilalti sa se rezolva astfel.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

fanetrotil este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

[QUOTE=Claudiu Farcas;256676]
    Citat Postat în original de fanetrotil Vezi Post
    Repet, apreciez daca toate aceste nelamuriri vin prima data pe support si pe urma pe forum. Daca dam pe forum din spatele unui nick, cu ce cont putem asocia si verifica rapid?
    Claudiu, s-a mai întâmplat asta într-un weekend, iar cei de la suport mi-au răspuns luni că s-a rezolvat. Veniturile fluctueză constant, chiar astăzi au dispărut 30 de lei. Am încredere totuși în Profitshare că nu ne va da țeapă, așadar prefer să discut cu ceilalți afiliați pe forum decât să trimit un mail pe zi la suport, forțându-l pe angajatul vostru să dea copy-paste unui răspuns de mii și mii de ori. Se lucrează, se codează. Înțeleg.

Dacă vreți să controlați discuția, organizați forumul profitshare, dar până una alta comunitatea asta nu servește intereselor unei părți sau alteia, ci binelui comun. De-aia cred că e ok să spui pe forum ce se întâmplă în contul tău, cu banii tăi, dacă tu vrei asta și dacă crezi că ar putea ajuta comunitatea.

adstart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Vârstă
    37
    Posturi
    160
    Putere Rep
    28

eRwin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th August 2005
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    460
    Putere Rep
    37

Implicit

Ce am observat, e că sunt foarte multe dublări de comenzi. Bineînțeles dedublarea lor, duce la comisioane anulate, iar din această cauză, rata de conversie e mult mai redusă decât ar fi în mod normal! Acum că e de vină cel care cumpără, sistemul de comenzi sau tracking-ul profitshare, nu știu! Cert e însă că e deranjant și că trebuie găsită o soluție.

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    35
    Posturi
    888
    Putere Rep
    42

Implicit

Trecerea la Proftitshare 2.0: Trecerea la Profitshare 2.0 multi-advertiser
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

In concluzie pe 30 iunie 2013 se inchide profitshare.emag.ro si se muta tot pe profitshare.ro

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    In concluzie pe 30 iunie 2013 se inchide profitshare.emag.ro si se muta tot pe profitshare.ro
    Priveste partea plina a paharului, mai avem 27 de zile in care putem genera comisioane cu tva si putem cere vouchere, iar apoi vine vacanta, mergem si noi la mare, la soare, la munte, etc.
    In alta ordine de idei iar au disparut banuti din cont, am dat mail la support din nou, cred ca se bat cap in cap niste lucruri de se intampla asta, dar am incredere ca se vor rezolva ca si saptamana trecuta.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

fanetrotil este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    Priveste partea plina a paharului, mai avem 27 de zile in care putem genera comisioane cu tva si putem cere vouchere, iar apoi vine vacanta, mergem si noi la mare, la soare, la munte, etc.
    In alta ordine de idei iar au disparut banuti din cont, am dat mail la support din nou, cred ca se bat cap in cap niste lucruri de se intampla asta, dar am incredere ca se vor rezolva ca si saptamana trecuta.
    Și mie mi-au dispărut comisioanele. Nu mult, vreo 34 de lei, dar procentual față de nivelul câștigului curent însemnau 85%

Le-am dat mail la suport sâmbătă, mi-au răspuns azi dimineață și cică se lucrează la depistarea situației mele și fac eforturi să afle dacă a fost ceva în neregulă A rămas în plop. Deci, spre deosebire de data trecută, de data asta habar n-aveau

Apropos, e ceva de la mine sau sezonalitate sau rata de conversie a scăzut foarte mult în profitshare în ultimele 1-2 săptămâni?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19