Nu pot sa-mi dau seama ce vindeti voi de inregistrati comisioane asa mari. La mine cel mai mare nu a sarit de 400 de lei.
Nu pot sa-mi dau seama ce vindeti voi de inregistrati comisioane asa mari. La mine cel mai mare nu a sarit de 400 de lei.
In primul rand televizoare, pe locul 2 sunt telefoanele mobile (am avut o comanda cu 18 telefoane - bine din alea la 100 si ceva de lei - banuiesc ca vreo firma), iar ala de 600+ e cu o lista mare de produse (tot o firma cred ca e - vreo 50 si ceva de produse de birou)
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Anul trecut de BF am avut o rata de respingere de 40% dpdv valoric. Ma asteptam acum la maxim 25-30%.
Luna trecuta am avut respins sub 20% din nr comenzi iar ca valoare sub 15%. Din acestia 15%, vreo 30% este reprezentat de comenzi dublate.
Conteaza enorm sursa de trafic. Degeaba eMAG este super OK daca sursa de trafic nu directioneaza clientii specifici eMAG.
In profitshare exista o eroare, se dubleaza anumite comenzi la plata cu cardul esuata si de aici cateodata vin probleme..
Astazi mi s-a dublat un comision de 300 lei.. evident astazi am astfel valoric 50% anulate dpdv si va afecta statisticile.
Ultima modificare făcută de Claudiu Farcas; 20th November 2012 la 20:24.
Da, stiam de problema cu dublarea comenzilor - si nu stiu de ce nu o rezolva, dar din totalul comisioanelor nu cred ca sunt mai mult de 10% cu aceasta problema, desi nu am stat sa le verific pe toate, oricum majoritatea sunt de valori mici si nu afecteaza prea mult ceea ce am relatat pana in prezent. Oricum am da-o cred ca eMAG are ceva probleme la acest aspect, din punctul meu de vedere un magazin precum eMAG ar trebui sa aibe o rata de maxim 10-12% in ceea ce priveste comenzile anulate, etc., pe cand un procent de 35-45% nu arata altceva decat ca pe undeva este o problema.
Legat de trafic, trimit din aceleasi surse si catre alte magazine, iar rata de respingere este de maxim 15-20%.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
acum nu cred ca emag sta sa anuleze comisioane.. sigur undeva exista o explicatie..
CORECT - emag nu sta sa anuleze comisioane De ce ne luați comisioanele, dragi afiliatori?
ok..am ajuns sa dam ca sursa arhi..care se lauda ca face 9000 lei/luna.. dar era all time. de ceva vreme nu mai prezinta credibilitate... ca o paranteza asta, chit ca imi va sari probabil multa lume in cap.
Astfel de cazuri sigur se intampla, nu contest, insa procentual vorbind nu reprezinta ceva semnificativ. Nu este in controlul lor iar tipul de la showroom nu are habar de profitshare. La fel cand merg la showroom timisoara sa ridic o comanda cu voucher si plata 0 tipul de la livrari se uita ca vezi doamne eu primesc chestii gratis de la ei si incearca sa verifice prin spate de ce in loc sa ma intrebe..anyway, deviez.
Ca idee, sunt zeci de cazuri in contul meu in care clientul a sunat la call center (explicatie emag verificata) si a cerut modificarea comenzilor si adaugarea//schimbarea anumitor produse..comanda s-a reprocesat ca una noua si cea veche s-a anulat. Asta apropo si de comenzi anulate.
Inca o sursa care confirma ce spun aici, direct de la ei.
Ultima modificare făcută de Claudiu Farcas; 20th November 2012 la 23:32.
Nu stiu daca a fost recompensat sau nu de emag pentru postul promo, dar arhi s-a facut de kkat in fata oricarui stie ceva afiliere cand a afirmat ca atat a produs intr-o luna. Nu ca ar fi fost suma babana, ci pentru procentul de comisioane neprocesate.
Eu pentru asta nu am primit nimic
Ah, ba da, o poza in viitorul profitshare - @Soraan ar trebui sa fie invidios, ca el e cu challengeuri si cu badgeuri de merit de la 2parale
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)