Pai daca din doua comenzi verificabile, ambele sunt anulate, eu ce sa cred despre restul comenzilor anulate?![]()
Din punctul meu de vedere... sunt niste tepari dovediti. Bine ca nu imi bazez veniturile pe afilierea lor...
Pai daca din doua comenzi verificabile, ambele sunt anulate, eu ce sa cred despre restul comenzilor anulate?![]()
Din punctul meu de vedere... sunt niste tepari dovediti. Bine ca nu imi bazez veniturile pe afilierea lor...
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Acu are mai mult sens de ce nu vreau sa-i promovez? (apropos de Jingle.ro - Motor de cautare romanesc pentru produse )
Caut cu jingle.ro.
La fel si la mine am cumparat un cu voucher un produs si am observat ca mi-a fost anulat ...
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Acum au aparut noi actualizari Profitshare, pentru mine asta e cea mai buna zi de cand sunt in afiliere!
in mod normal ar trebui sa fie doar vreo 10% din comenzi...maxim..
Da asa spun ei dar pana acum am mai cumparat cu voucher si au aprobat comisioanele ... Cred ca depinde de cine e la butoane![]()
Caut cu jingle.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)