Un comentariu interesant dat de Arhi.
ARHI Vineri, 23 Noiembrie 2012
Mihai » am impresia ca de BF nu se contorizeaza chestiile din profitshare
Un comentariu interesant dat de Arhi.
ARHI Vineri, 23 Noiembrie 2012
Mihai » am impresia ca de BF nu se contorizeaza chestiile din profitshare
da, da, am vazut si eu comentariul cu pricina. ca dupa aceea sa citesc asta Durata actualizării comisioanelor în Profitshare de Black Friday « ProfitShare Blog | Câștigă bani online prin intermediul marketingului afiliat!
![]()
arhi are doar impresii. de rest face mii de comisioane. intr-o singura luna. desigur.
Pe luna.
In alta ordine de idei, ceva update-uri? Cum stati cu comisioanele?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Update: un aparat de fotografiat cumparat de un membru Seopedia de pe contul meu de afiliat, platit la livrare ieri (dupa cum o poate confirma si el), apare ca fiind anulat.
Teapa emag?
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Cine e Arhi asta?
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
@Serban
Am verificat, din pacate intre 19-22 comisioanele anulate sunt si la mine de peste 50%.
diu1so, daca stai sa te gandesti poate fi un scenariu realist asta. Sa fim seriosi, cine a mai comandat ceva online saptamana asta stiind ca vine black friday. E normal ca multi ce apucasera sa plaseze comenzi sa le anuleze in speranta unui pret mai bun vineri, dupa ce si-au luat o palma peste ceafa de la prieteni sau rude...
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)