15th November 2012, 18:52
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
puthre
Astept in acest thread cele mai varza rezultate, cele mai interesante sugestii precum si cele mai calde urari de incurajare. Sau invers.
Have fun!
Am cautat si eu ceva sa vad cum functioneaza si ce imi returneaza: "Calvin Klein camasa slim fit"
mi-a dar rezultate foarte bune, dar primele link-uri nu ma duc pe pagina produsului respectiv, ci imi fac redirect catre homepage-ul 24shop.ro
Succes! Stiu ca o sa ai nevoie pentru promovare, fiind un motor de cautare stiu ca se va promova mai greu.
16th November 2012, 18:03
Plateste pe cineva sa-ti faca un logo, unul care sa arate bine si sa te si reprezinte. Actualul, sincer sa fiu, e facut doar ca sa fie acolo 'ceva'.
Nu stiu exact pentru ce rezolutie e optimizat, eu am 1366 x 768px si footer-ul apare doar daca dau scroll..n-ar merge sa apara instant? Parca si pagina ar arata ceva mai ok.
Ajutorul pentru cautare l-as face sa apara pe aceeasi pagina, cand dai cu cursorul peste link sa apara textul intr-o casuta in partea dreapta..n-am idee cum sa-ti explic, nu-s programator, insa cred ca ai inteles ce si cum. Chiar l-as evidentia ceva mai mult, practic informatia de acolo este ceea ce face motorul tau de cautare mai deosebit.
O sa ma mai joc putin cu el, imi cam place.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
PS: Ca si design, Google, desi e super simplu, e perfect! Incearca ceva asemanator, cu bg alb, evident.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare ->
vezi oferta
Ai nevoie de un
site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
16th November 2012, 23:07
algoritmul de cautare cum functioneaza? am cautat rosu si a intors un dildo ... de ce nu intoarce "rosu si negru " ca produs