as vrea sa stiu mai multe situri unde as putea sa imi postez produsele, ex. compari.ro. Din cei care au pus, puteti spune ceva de rezulate, multumesc
as vrea sa stiu mai multe situri unde as putea sa imi postez produsele, ex. compari.ro. Din cei care au pus, puteti spune ceva de rezulate, multumesc
shopmania.ro
price.ro
shopmania.ro - super
price.ro - nu mi-a acceptat produsele![]()
Pe price e cu plata ai 6 luni gratuit parca si dupa aia este contra cost
Nu recomand comparatoarele de preturi:
- le livrezi content gratuit (text, imagini);
- cel mai adesea trimiti link dofollow din toate paginile magazinului si inapoi primesti pe js sau indirect, nofollow
- trebuie sa programezi in veselie ca sa se pupe exportul tau cu importul lor
- greu te regasesti in rezultate in defavoarea celor care platesc
- gasesti listate acolo produse inexistente in magazinele concurente sau la pret mai mic fata de real.
Chiar sunt in discutii cu oamenii de la KuBu Commerce - platforma avansata pentru magazine online, infrastructura si logistica. pentru un export personalizat spre comparatoare.
Insa, in situatia in care nu vrei sa investesti in seo pentru magazin, poate se justifica si comparatoarele.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Produse la Reducere in Magazinele Online Romanesti - Reduceri Online - doar daca ai feed cu produse cu pret intreg si pret redus. Toate linkurile sunt dofollow.
Caut cu jingle.ro.
Frumusel, asta da:
"Urmatorul cod poate fi introdus in subsolul paginii pe magazinul dumneavoastra daca doriti sa ne acordati sprijinul in comunitatea online din Romania."
De gandit tousi campurile exportate: grosul descrierii trebuie sa ramana in magazin.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
In aceeasi idee mai e si Motor de Cautare Produse in Magazinele Online Romanesti unde poti cauta produsele si dupa culoare.
Caut cu jingle.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)