1 out of 1 members found this post helpful.
Postat în original de
centro.ro
Sunt pe cale sa dau drumul cat de curand unui motor de cautare care are ambitia sa contina toate magazinele online si site-urile de anunturi din Romania. M-ar interesa cat mai multe pareri despre idee, cum e perceputa, cum poate fi imbunatatita etc. Astept opinii!
Adica consultanta gratuita?
Noi asteptam sa te prezinti, sa participi cu consultanta gratuita pe forum si ulterior poti sa ai pretentia sa "ceri" ceva. Momentan nu oferi nimic, deci?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
2 out of 2 members found this post helpful.
Am o mica impresie ca ai intrat doar pentru publicitate si pentru cateva vizite in plus, de la mine ai castigat o vizita pe site, insa nu si un posibil "client" ptr ca nu am magazine online inca.
Sincer am intrat pe homepage si am iesit in 3 secunde dupa ce am dat scrool si un click(care nu m-a dus nicaieri), siteul nu imi inspira nimic, nu ma face sa ma uit mai atent, spui ca ai un motor de cautare pentru magazine online si directoare de anuntuti insa pe homepage ai imagini care ma duc cu gandul spre activitati sportive, cele de deasupra footer-ului.
Pentru a cere pareri trebuie sa ai pe ce, nu pe un homepage pur si simplu!
O seara buna. Mult succes!
Parca nu era voie cu nume de domeniu in numele userului.
Tu ce parere ai de centro.ro?
Retired
25th June 2015, 23:49
5 out of 5 members found this post helpful.
Parca am mai vazut ideea asta pe undeva...