26th June 2015, 00:50
1 out of 1 members found this post helpful.
stii de ce google are doar un form pe centru si aproximativ nimic in plus? Pentru ca sa poti cauta dupa IQ-ul tau. Intra un taran sau un betivan ca mine la ora asta pe site si vrea sa caute ceva si e bombardat de informatii in stanga si in dreapta pe care "el nu ar fi fost deloc interesat sa le acceseze". Mi-a luat 5 minute sa ma prind unde este formul de cautare.... Daca vrei sa faci bani , trebuie sa fie accesibil pt dobitoci, nu pt programatori,seoisti, webmasteri....etc.....
26th June 2015, 09:59
1 out of 1 members found this post helpful.
Mie unul mi se pare super, arata foarte ... simplu.
Server Error in '/' Application.
This SqlTransaction has completed; it is no longer usable.
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.
Exception Details: System.InvalidOperationException: This SqlTransaction has completed; it is no longer usable.
26th June 2015, 17:18
2 out of 3 members found this post helpful.
Postat în original de
centro.ro
Multumesc mult pentru pareri, chiar apreciez. E exact motivul pentru care am venit aici - sa vad perceptia in stadiul actual, ca sa stiu pe ce pun accent.
Pana acum sunt cateva puncte majore:
- Search form-ul de facut mai intuitiv, mai standard
- Background-ul ce tine de sport
- Acuratetea cautarilor
- Erori de server
- Viteza
Evident, cum v-ati dat seama, e in stadiu alfa, sau poate chiar sub alfa si se lucreaza la el zi si noapte.
Insa intrebarea pe care o mai am: a denotat cuiva ca nu merge prin subscriptions si nici prin afilieri si ca nu se asteapta ca site-urile sa faca ceva pentru a fi prezente aici?
Mai exact este la 0.1% din ce trebuie lucrat la el (este la stadiul de idee pusa intr-o pagina html). De aceea eu nu inteleg exact rostul topicului? Cand ajungi sa-l lansezi = sa functioneze, putem continua discutia, momentan este similar cu "am o idee de proiect".
Eu zic sa continuam peste 1 an macar, poate ajungi la 10% din proiect.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.