Pagina 2 din 14 PrimulPrimul 123412 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 137

Subiect: Centro.ro - cum il vedeti si cum sa progreseze?

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    33

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

stii de ce google are doar un form pe centru si aproximativ nimic in plus? Pentru ca sa poti cauta dupa IQ-ul tau. Intra un taran sau un betivan ca mine la ora asta pe site si vrea sa caute ceva si e bombardat de informatii in stanga si in dreapta pe care "el nu ar fi fost deloc interesat sa le acceseze". Mi-a luat 5 minute sa ma prind unde este formul de cautare.... Daca vrei sa faci bani , trebuie sa fie accesibil pt dobitoci, nu pt programatori,seoisti, webmasteri....etc.....

Floki este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    15th March 2015
    Vârstă
    55
    Posturi
    301
    Putere Rep
    21

Implicit

Citat Postat în original de Sorin Frumuseanu Vezi Post
    Cautat aspirator apa
    Citat Postat în original de deadworldisee Vezi Post
    Mi-a luat 5 minute sa ma prind unde este formul de cautare...
    Vad ca unii s-au descurcat, eu nu.

Lasand la o parte erorile care-mi apar (probabil lucrezi la el), am dat un ping sa vad daca nu cumva serverul e pe Luna. Nu e, dar paginile se incarca greu.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    41

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Mie unul mi se pare super, arata foarte ... simplu.

Server Error in '/' Application.
    This SqlTransaction has completed; it is no longer usable.
    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.
    Exception Details: System.InvalidOperationException: This SqlTransaction has completed; it is no longer usable.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

centro este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    25th June 2015
    Posturi
    34
    Putere Rep
    17

Implicit

Multumesc mult pentru pareri, chiar apreciez. E exact motivul pentru care am venit aici - sa vad perceptia in stadiul actual, ca sa stiu pe ce pun accent.

Pana acum sunt cateva puncte majore:
    - Search form-ul de facut mai intuitiv, mai standard
    - Background-ul ce tine de sport
    - Acuratetea cautarilor
    - Erori de server
    - Viteza

Evident, cum v-ati dat seama, e in stadiu alfa, sau poate chiar sub alfa si se lucreaza la el zi si noapte.

Insa intrebarea pe care o mai am: a denotat cuiva ca nu merge prin subscriptions si nici prin afilieri si ca nu se asteapta ca site-urile sa faca ceva pentru a fi prezente aici?

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

2 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de centro.ro Vezi Post
    Multumesc mult pentru pareri, chiar apreciez. E exact motivul pentru care am venit aici - sa vad perceptia in stadiul actual, ca sa stiu pe ce pun accent.

Pana acum sunt cateva puncte majore:
    - Search form-ul de facut mai intuitiv, mai standard
    - Background-ul ce tine de sport
    - Acuratetea cautarilor
    - Erori de server
    - Viteza

Evident, cum v-ati dat seama, e in stadiu alfa, sau poate chiar sub alfa si se lucreaza la el zi si noapte.

Insa intrebarea pe care o mai am: a denotat cuiva ca nu merge prin subscriptions si nici prin afilieri si ca nu se asteapta ca site-urile sa faca ceva pentru a fi prezente aici?
    Mai exact este la 0.1% din ce trebuie lucrat la el (este la stadiul de idee pusa intr-o pagina html). De aceea eu nu inteleg exact rostul topicului? Cand ajungi sa-l lansezi = sa functioneze, putem continua discutia, momentan este similar cu "am o idee de proiect".

Eu zic sa continuam peste 1 an macar, poate ajungi la 10% din proiect.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    25th June 2015
    Posturi
    34
    Putere Rep
    17

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Mai exact este la 0.1% din ce trebuie lucrat la el (este la stadiul de idee pusa intr-o pagina html). De aceea eu nu inteleg exact rostul topicului? Cand ajungi sa-l lansezi = sa functioneze, putem continua discutia, momentan este similar cu "am o idee de proiect".

Eu zic sa continuam peste 1 an macar, poate ajungi la 10% din proiect.
    Intr-adevar, estimarile sunt corecte. Nu sunt insa de acord cu "vorbim peste 1 an", si nu ca nu atat ar dura, ci pentru simplul motiv ca e riscant. Sa lucreze cineva la un business 1 an, fara sa intrebe pe nimeni de nimic, sa creada ca face lucrurile bune, fara sa simta pulsul pietii, ca apoi sa isi dea seama ca piata vroia altceva... e riscant. De aia sunt aici. Accept si multumesc pentru critici, I welcome them, cu asta ne facem mai buni, insa s-ar putea sa fie gresita abordarea cu "discutam cand e gata" (sau derivatii asemanatoare ale mentalitatii).

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Deci, in momentul in care pui pe site "Atrage clienti pentru site-ul tau" se presupune ca ai trecut deja de beta.
    + sectiuni de forum, blog... existente pe un site nefunctional. Ele se pun cand trece de beta.
    Ca spuneai de "Acuratetea cautarilor": asta e baza.
    Ca sa fie alternativa la google, in momentul in care aspirator apa da rezultate mai bune ca o cautare in google pe "magazin aspirator apa", atunci da, il poti numi "motor de cautare".
    Pana atunci... cam seamana cu inca un "proiect" din 2010: Judy.ro - Inca un motor de cautare romanesc fantoma
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

Implicit

Citat Postat în original de centro.ro Vezi Post
    Intr-adevar, estimarile sunt corecte. Nu sunt insa de acord cu "vorbim peste 1 an", si nu ca nu atat ar dura, ci pentru simplul motiv ca e riscant. Sa lucreze cineva la un business 1 an, fara sa intrebe pe nimeni de nimic, sa creada ca face lucrurile bune, fara sa simta pulsul pietii, ca apoi sa isi dea seama ca piata vroia altceva... e riscant. De aia sunt aici. Accept si multumesc pentru critici, I welcome them, cu asta ne facem mai buni, insa s-ar putea sa fie gresita abordarea cu "discutam cand e gata" (sau derivatii asemanatoare ale mentalitatii).
    Intamplarea face ca unii dintre noi (comunitatea seopedia) sa avem ceva experienta in diferite domenii de activitate si mai ales in "proiecte online". Estimarea mea este linistita, eu nu cred ca poti face 10% (intr-un an) din ce ti-ai propus din x motive.

Nu este vorba de mentalitate, este pura realitate. Ma bucur ca accepti criticile (dupa ce mi-ai umplut frigiderul) dar trebuie sa accepti si realitatea. Te-ai "inhamat" la un proiect mult prea complex si nu cred ca-l poti duce. My 2 cents!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    25th June 2015
    Posturi
    34
    Putere Rep
    17

Implicit

Ma bucur ca accepti criticile (dupa ce mi-ai umplut frigiderul)
    Nu e cazul - nu umplu frigiderele altora. Sunt mai pe interes. Doar pe al meu mi-l umplu.

Te-ai "inhamat" la un proiect mult prea complex
    In sfarsit un compliment. Multumesc. Da, e complex, si se lucreaza la el de ani de zile cu o armata de oameni si pe o armata de servere.
    Nu se lucreaza foarte mult si la interfata insa. Interfata e partea cea mai usoara a unui astfel de proiect, este cea mai flexibila, cea mai putin dezvoltata, partea finala, si vad ca despre asta s-a comentat cel mai mult. Vina mea ca nu am fost mai clar - am crezut ca link-urile goale vor vorbi de la sine, insa se pare ca au fost considerate ca si cand asa vor sta forever, impreuna cu tot restul site-ului, batut in cuie.

Intrebarea mea initiala insa era alta:
    M-ar interesa cat mai multe pareri despre idee
    Presupunand ca site-ul va fi "gata" (pentru ca va fi, destul de curand), cum vedeti ideea unui motor de cautare care cauta toate produsele de pe toate site-urile din Romania, cu posibilitati de statistici si toate cele?
    Ca sa clarific ce inseamna lucrul asta:
    - nu doar magazinele online sunt incluse, ci si imobiliare, auto, si tot ce inseamna anunturi
    - nu site-urile trebuie sa se inscrie, ci centro.ro le ia automat

Si deci, as fi curios de pareri despre idee in prima faza, pentru ca interfata este doar un sample pentru a va face o idee la ce ma refer. La fel si cautarea la aceasta secunda.
    De exemplu, am mai auzit pareri legate de probleme de legalitate. Exista asa ceva, avand in vedere ca vorbim despre informatii publice care apar si in alte motoare de cautare?

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    39
    Posturi
    409
    Putere Rep
    29

Implicit

Nu e cazul - nu umplu frigiderele altora. Sunt mai pe interes. Doar pe al meu mi-l umplu. Explica putin ca sunt depasit....ce inseamna mai pe interes?
    Da, e complex, si se lucreaza la el de ani de zile cu o armata de oameni si pe o armata de servere. Totusi nu ne batem joc de experienta unora.Armata de servere stii ce inseamna un servar? Daca da....vreau sa te anunt ca tu nu ai 5000 de unici pe toata luna si tu spui ca ai o armata de servare ).Aici eu ma abtin sa spun mai multe ca deja ti-ai batut joc cu raspunsul asta.
    Presupunand ca site-ul va fi "gata" (pentru ca va fi, destul de curand) Mai exact care site? e doar un html cu un cod in spate munca de 7 zile.
    Nu am vrut sa ma bag in discutia asta dar ce pareri vrei? Cand tu mai exact ai doar o pagina.Sa nu mai intru in discutii despre Api.Tot ce vrei tu sa faci o fac alti de foarte mult timp ex.Puthre
    Eu zic ca ai ales prost sa faci reclama aici.Revino cu un site nu cu o pagina care are 5 produse preluate....Ma opresc aici sper ca si tu.
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

Pagina 2 din 14 PrimulPrimul 123412 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 9th January 2015, 19:44
  2. Unde va vedeti peste 5 ani?
    De No_name în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 29th September 2013, 02:39
  3. Cum vedeti online-ul cu astfel de extensii?
    De haos în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 6th September 2012, 13:18
  4. Cum definiti si vedeti Spamul
    De RoManiac în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 2nd March 2011, 08:33

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente