Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Unde va vedeti peste 5 ani?

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Implicit Unde va vedeti peste 5 ani?

Salut,

Activez in domeniul online de prin 2005 -2006 am inceput cu DP si apoi mi-am facut cont pe seopedia un an mai tarziu.
    De atunci incerc sa construiesc ceva profitabil atat pentru useri cat si pentru mine. Ceea ce fac o vad ca pe o activitate de tipul win-win.
    Cu o parte din voi am avut norocul sa ma intalnesc fata in fata si cu mai putini dintre voi am reusit sa pastrez o legatura in afara forumului.
    In ultima perioada s-au schimbat foarte multe in domeniul online, mai ales SEO, tocmai de aceea ma intreb unde va vedeti in urmatorii 3 ani sau chiar 5 ani?
    Avei o viziune clara a ceea ce veti face in viitor?
    Credeti in Social Media?

Multumesc!
    Dragos Mirica.

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    32

Implicit

La cat de prost imi merge in ultima perioada, mai pe toate planurile, cred ca prin Anglia sau undeva pe afara, unde pot scoate niste castiguri decente astfel incat sa-mi pot ridica o bojdeuca in 3-4 ani. Asta, desigur, daca ma va mai prinde dorul de casa.
    Legat de viziune si planuri, asta e probabil si motivul pentru care, desi a mers bine 2-3 ani, situatia actuala nu e tocmai roz. Dar, ce sa-i facem, vorba romanului, dam 'nainte ...

astterx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    21st May 2013
    Locaţie
    craiova
    Posturi
    128
    Putere Rep
    26

Implicit

In ultima perioada m'am axat din ce in ce mai mult pe proiecte offline: agricultura. Peste 3-5 ani ma vad lucrand pamantul.

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Implicit

Sa raspund si eu la intrebare Tot online - chiar daca trec printro perioada de tranzitie, cred ca este un moment in care zicala "adapt, migrate or die" se muleaza perfect pe datele actuale!
    A fost o perioada cand toate lucrurile mergeau bine si era relativ usor sa urci in rankings. Nu stiu daca cu noile update-uri au vrut sa creeze doar "fum si ceata" insa cu siguranta au reusit asta.
    Personal cred ca trebuie sa ne updatam si noi cunostintele si sa evoluam. O persoana draga mie, de aici de pe forum, deja face asta si cu succes; adica de la SEO la UX si CRO ... trebuie sa evoluam.
    Stiu ca nu este usor, nici mie nu imi este, insa cred ca asta ar fi una din solutii.
    Black HAT va exista mereu si cu siguranta chiar acum, in momentul asta cu toata negura si ceata actuala, sunt sigur ca inca sunt persoane care profita de slabiciunile motoarelor de cautare!
    Va astept / invit la discutie!

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

Online, clar. Acum 5-6 ani gandeam asa: "Daca peste 5 ani castig x.xxx voi fi mai mult decat multumit". Desi atunci, fiind la inceput, erau doar vise. "Visul" avea sa se implineasca mai devreme

Acum sunt foarte optimist in ceea ce priveste viitorul apropiat (5-6 ani). Am adunat destule cunostinte, stiu anumite chestii si etc. Ca rezultat, ma vad castigand xx.xxx. Stiu, io-s chiar optimist

Da, Social Media is the future.
    Vand Advertoriale (pr 5)

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum vedeti online-ul cu astfel de extensii?
    De haos în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 6th September 2012, 13:18
  2. Cum definiti si vedeti Spamul
    De RoManiac în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 2nd March 2011, 08:33
  3. Unde Vezi SEO-ul peste 5 Ani?
    De Tudi în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 10th July 2008, 13:19
  4. Spionii peste noi
    De Cristian Mezei în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th December 2006, 12:13
  5. Backlinks peste 30.000 ?
    De tataraseni în forumul Google
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 17th November 2006, 05:38

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.